A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Paine bruna cu hrisca

Postat de: mihaelar63 in Piine

Drojdia se farmiteaza si se amesteca in apa calduta,  4 linguri din uleiul de rapita impreuna cu 100 gr faina semi-alba si lingurita cu zahar. Eu tot acum pun si maiua de la...Citeste continuarea

Pizza pe blat de paine

Postat de: Reli_B in Pizza

Spargem ouale intr-un bol larg. Se bat impreuna cu oregano, sare si piper. Se taie salamul, ceapa, ardeiul si cascavalul in cubulete. Se pun intr-un bol si se amesteca. Se trec feliile de...Citeste continuarea

Paste gratinate cu ton si mozzarella

Postat de: rocsi_1612 in Paste

Puneti intr-o oala apa la fiert cu putina sare. Cand da in clocot, dati drumul pastelor. Amestecati din cand in cand, le fierbeti 8-10 minute. Dupa ce au fiert, le rasturnati intr-o sita. Cat timp...Citeste continuarea

Peste sub plapuma

Postat de: Ksenya in Crap / Caras

 Pregatim coca mai intai. Dizolvam drojdia in apa calda, adaugam uleiul, sarea si amestecam totul. Adaugam cate putina faina si amestecam ,pana obtinem un aluat ferm si...Citeste continuarea

Pulpa porc la slow cooker Crock Pot

Postat de: mihaelar63 in Porc

Prepararea este extrem de simpla. Bucata de carne se condimenteaza cu condimentele date. Dupa aceasta se unge cu pasta de ardei si pasta de rosii si usturoiul dat prin presa....Citeste continuarea

Paine cu faina integrala si mei

Postat de: mihaelar63 in Piine

Drojdia se farmiteaza si se amesteca in apa calduta, jumatate din uleiul de rapita impreuna cu 100 gr faina semialba si lingurita cu zahar. Zaharul ajuta la grabirea procesului de...Citeste continuarea

Paine bruna cu seminte de floarea...

Postat de: mihaelar63 in Piine

 Drojdia se farmiteaza si se amesteca in apa calduta , jumatate din uleiul de rapita impreuna cu 100 gr faina alba si lingurita cu zahar . Zaharul ajuta la grabirea procesului...Citeste continuarea

Pizza casei cu blat din faina...

Postat de: katty in Pizza

Intr-un castron punem faina integrala, faina alba si facem o adancitura in mijloc. Intr-un castron amestecam drojdia cu zaharul si putina apa calda si amestecam bine, apoi turnam in adancitura...Citeste continuarea

Paste de Konjac cu sos pesto, rosii...

Postat de: Bucataras in Vegan / Raw vegan

Scurge bine tofu de zeama, apoi taie-l in bucati potrivite.  Pregateste amestecul de amidon, boia si chimen, da bucatile de tofu prin acest amestec. Incinge tigaia gratar, unge-o cu...Citeste continuarea

Paine cu secara, lapte si untura

Postat de: mihaelar63 in Piine

 Am amestecat pentru inceput laptele usor caldut cu zahar , drojdie uscata si untura . Se pun 2 linguri de faina semi-alba , se omogenizeaza si se acopera vasul . Dupa 15...Citeste continuarea

Pate cremos, de casa, cu ficatei si...

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

 Ficateii se curata de pelite . Pentru ca au fost ficatei gustosi si ,, curati "' de la pasarile de curte nu am mai considerat necesar sa ii tin in lapte sa fie gustosi si fragezi ....Citeste continuarea

Piureu de mazare uscata si de fava...

Postat de: ctlina in Mancaruri de legume

Înmuiați mazărea și fava uscată în apă rece timp de cel puțin 3 ore (am lasat o noapte). Clatiti a 2a zi. Puneti-le cu ceapa taiata in 2, cățelul de usturoi și morcovul taiat...Citeste continuarea

Painici cu mac

Postat de: Constelatialeu in Piine

Intr-un castron incapator am cernut faina, am adaugat zaharul, sarea si drojdia si am amestecat . Laptele si apa le-am pus intr-un ibric si le-am incalzit usor, nu trebuie sa fie fierbinte...Citeste continuarea

Pizza vegetariana cu blat de...

Postat de: Bucataras in Pizza

Da dovleceii pe razatoare si stoarce excesul de lichid. Amesteca intr-un castron dovleceii cu oul, faina, semintele si condimentele. Transfera compozitia intr-o tigaie cu ulei incins si...Citeste continuarea

Paine neagra, cu bere neagra, nuci...

Postat de: ancutsa in Piine

  Pui făina neagră și făina albă într-un bol, faci o gropiță în mijloc, adaugi drojdia, berea și zahărul și amesteci. Adaugi apoi apa, sarea și uleiul și amesteci...Citeste continuarea

Piure de spanac cu oua

Postat de: katty in Mancaruri de legume

Curatam spanacul bine, rupem coditele si il spalam bine. Il scurgem intr-o sita. Intr-o craticioara punem 1 l de apa si cand aceasta clocoteste adaugam putina sare si spanacul. Fierbem 5 minute,...Citeste continuarea

Paine, chifle, pizza

Postat de: mihaelar63 in Pizza

Eu am folosit pentru framantare si dospire, masina de paine. Intai am pus in cuva laptele , apa , drojdia , untul si zaharul . Deasupra am continuat cu faina si sarea ....Citeste continuarea

Pui pe sticla, la cuptor

Postat de: mirela0911 in Pui

Se curata puiul, se spala bine si se sterge cu prosoape absorbante. Intr-un bol se amesteca uleiul cu condimentele si rozmarinul. Se unge cu acest amestec puiul pe toate partile, inclusiv in...Citeste continuarea

Paste cu feta si rosii cherry,...

Postat de: mirela0911 in Penne

Se pun pastele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Intr-o tava se pune pe mijloc branza feta taiata in doua daca e bucata groasa si rosiile cherry spalate in jurul...Citeste continuarea

Pulpa de ied umpluta cu legume la...

Postat de: Bunica in Mancaruri cu carne

Pulpa se parleste pentru a arde eventualele fire de lana ramase la jupuit. Spalam si stergem /uscam cu hartie absorbanta. Scoatem carnea de pe os cu ajutorul unui cutit cu lama subtire si...Citeste continuarea

Pasta din fasole rosie si porumb

Postat de: panacris in Mancaruri de post

Recunosc că de data asta am revenit la modul gătire și preparare, varianta de gospodină rapidă, pasta de fasole preparată cu  cu ajutorul lui Arthur 😉 blender-ul super performant ce...Citeste continuarea

Pizza cu aluat pufos

Postat de: rocsi_1612 in Pizza

Intai o sa va spun cum am pregatit  sosul de rosii , ca sa aiba timp sa se racoreasca. Intr-o cratica micuta puneti o cana suc de rosii de casa (sau cumparat). Adaugati sare, piper, oregano...Citeste continuarea

Pulpa de porc la slow cooker...

Postat de: katty in Slow Cooker

Amestecam toate condimentele cu uleiul. Masam bine carnea cu amestecul de contimente si lasam carnea la rece pentru cel putin 1 ora. In vasul aparatului slow cooker Crock-Pot punem gratarul...Citeste continuarea

Paine turist

Postat de: ancutsa in Piine

  Aluatul: Pui într-un bol (vasul de la mixer) laptele cu untul topit (eu am încălzit în același ibric untul și laptele). Verifici amestecul, să fie cald, nu...Citeste continuarea

Piept de pui cu ciuperci si...

Postat de: RODIMUR in Pui

Pieptul de pui se fasonează (se desprinde de pe os, dacă este cazul) se spală, se zvântă și apoi se porționează în felii cu grosimea de 1 cm. Se curăță ciupercile de...Citeste continuarea

Piftie de aripi de curcan

Postat de: katty in Curcan

Parlim aripile de curcan daca este nevoie, apoi le taiem pe jumatate. Spalam bine aripile si le punem la fiert intr-o oala cu apa cat sa le acopere si sa le depaseasca de o lat de mana.Dam focul...Citeste continuarea

Piept de porc la cuptor

Postat de: ctlina in Mancaruri cu carne

Ungeti carnea peste tot cu sosul barbecue. Puneti-o intr-un vas cocota pentru cuptor. Curatati ceapa si usturoiul.  Tocati-le marunt si puneti-le peste carne. Presarati cimbru, piper...Citeste continuarea

Painici cu seminte de floarea soarelui

Postat de: mihaelar63 in Piine

 Se incalzeste usor laptele amestecat cu apa. Doar putin, sa fie caldicel.  Putin lichid  se amesteca cu doua linguri de faina, drojdia granulata si zahar.  Se acopera...Citeste continuarea

Paine impletita in cinci, cu seminte

Postat de: ancutsa in Piine

  Aluatul: Într-un bol înalt / vasul de la mixer, pui drojdia uscată și torni peste laptele cu apa (amestecate). Lichidul trebuie să aibă aprox 27°C (cald, nu...Citeste continuarea

Pui in stil grecesc, cu peponaki

Postat de: ancutsa in Pui

   Puiul: Porționezi pulpele de pui, le pârlești și le speli. Le ștergi cu niște șervete de hârtie ca să absorbi apa. Le prăjești într-o cratiță cu...Citeste continuarea

Painici cu lapte, unt si chimen

Postat de: mihaelar63 in Piine

Se incalzeste usor laptele. Nu foarte mult , doar putin , sa fie caldicel . Laptele se amesteca cu doua linguri de faina , drojdia granulata si zahar. Se acopera vasul si se...Citeste continuarea

Porc in stil chinezesc (Pork stir fry)

Postat de: Bucataras in Porc

Pregateste ingredientele pentru stir fry: taie carnea in bucati mici sau fasii, morcovii curatati taie-i rondele, iar ardeiul capia in bucati potrivite. Curata si toaca marunt ghimbirul si...Citeste continuarea

Paine turceasca Ramadan

Postat de: rocsi_1612 in Piine

Intr-un bol puneti apa calduta, drojdia si le amestecati. Adaugati laptele si uleiul. Cerneti faina, o turnati in bol peste lichide. Presarati zaharul si sarea. Incepeti si framantati. O sa iese...Citeste continuarea

Pulpe de pui in vin

Postat de: mirela0911 in Pui

Se curata si se spala bine carnea apoi se lasa sa se scurga de apa sau se sterge cu prosoape de hartie. Se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o cratita se pune uleiul la incins. Se pune...Citeste continuarea

Paprikas unguresc de gaina

Postat de: mihaelar63 in Pui

Carnea de gaina se spala si se portioneaza .Se usca de excesul de apa . Puneti carnea , sarata si piparata , sa se rumeneasca pe ambele parti in grasimea incinsa . Intre timp...Citeste continuarea

Piept de rata cu cartofi duchesse

Postat de: oanapl in Rata

Se curăță cartofii cruzi, se spală și se taie în cuburi. Se pun la fiert în apă cu o linguriță de sare. Se fierb exact ca și pentru un piure de cartofi. Când sunt gata,...Citeste continuarea

Paine turceasca

Postat de: madi_marin in Piine

Se pun in vasul robotului de framantat apa calda, drojdia si zaharul si se amesteca cu o lingura pana ce drojdia s-a dizolvat complet. Apoi se adauga laptele la temperatura camerei, uleiul si...Citeste continuarea

Pasta de leustean

Postat de: sufletista in Sosuri

Leusteanul il spalam bine si il lasam sa se scurga de apa. Ii rupem frunzele de pe tija si le punem intr-un bol mai mare impreuna cu sarea. Acum daca dorim putem folosi blenderul pentru a le...Citeste continuarea

Piept de curcan in sos de smantana...

Postat de: mirela0911 in Curcan

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala carnea, se sterge cu prosoape absorbante si se feliaza. Se bat bucatile de carne ca pentru snitele si se condimenteaza cu...Citeste continuarea

Piept de pui umplut, cu garnitura...

Postat de: RODIMUR in Pui

Pieptul de pui se fasonează, se spală și se șterge cu hârtie absorbantă. Se taie la orizontală fiecare jumătate de piept, în două straturi, dar nu până la capăt, după...Citeste continuarea

Pulpa de ied in vin la slow cooker...

Postat de: Bunica in Oaie

Pulpa decongelata se sterge cu hartie prosop si se parleste. Se taie lamaia si se freaca bine partea cu carne. Pui carnea intr-un vas incapator si adaugi toate ingredientele pentru marinada....Citeste continuarea

Paste cu fructe de mare si mascarpone

Postat de: oanapl in Spaghete

Se curăță ardeiul de semințe și se taie feliuțe. Usturoiul curățat se feliază.  Într-o tigaie, se pune la topit untul, se adaugă uleiul de măsline și se călesc...Citeste continuarea

Piftie de pui

Postat de: sufletista in Mancaruri cu carne

Carnea spalata bine o adaugam intr-o cratita,ceaun,apa cat sa acopere carnea,1 lingura sare,1 ardei iute rupt in 2. Adaugam morcocul curatat si taiat in 2,ceapa,telina curatata,prazul....Citeste continuarea

Pastrama de pui

Postat de: sufletista in Mezel de casa

Intr-un bol mare mare amestecam ingredientele pentru marinare, adaugam pieptul de pui spalat si sters cu un prosop de bucatarie. Adaugam apa cat sa acopere carnea, amestecam pana ce se...Citeste continuarea

Penne cu spanac și gorgonzolla

Postat de: panacris in Paste

Se pune la fiert apa cu puțină sare pentru penne. Se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, cca. 8 minute după ce clocotește apa să rămână al dente, adică mai tari un picuț....Citeste continuarea

Paine fara framantare

Postat de: sufletista in Piine

Intr-un bol amestecam zaharul cu drojdia si putina apa calduta cat sa se dizolve,adaugam uleiul si restul de apa calduta,sare. Amestecam pana ce se omogenizeaza,adaugam toata faina si amestecam...Citeste continuarea

Paste cu carne tocata, la cuptor...

Postat de: mihaelar63 in Paste

Fierbeti pastele in apa cu sare, respectand timpul indicat pe ambalaj. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se soteaza usor in ulei. Adaugati carnea de porc si amestecati cateva minute...Citeste continuarea

Paste cu fructe de mare

Postat de: Bucataras in Paste

Pune pastele la fiert. Topeste untul intr-o tigaie, adauga usturoiul tocat marunt, adauga rapid crevetii, midiile si bratele de caracatita. Amesteca, adauga vinul alb si lasa sa fiarba la...Citeste continuarea

Pulpe de pui in sos tomat

Postat de: mihaelar63 in Pui

Pulpele de pui au fost fierte initial in zeama de pui cu legume . Pulpele de pui se pun la prajit pe ambele parti pana se rumeneste pielea . Turnati deasupra bulionul de...Citeste continuarea

Pizza cu de toate

Postat de: Bunica in Pizza

Lasa aluatul la decongelat. Taie in bucati mici sunculita,salamul,cabanosul. Desfa borcanul de ciuperci si lasa ciupercile la scurs. Rade cascavalul si parmezanul. Intr-un castron pune...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]