A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ardei umpluti cu carne de porc

Postat de: Caty in Mancaruri cu carne

Tăiem ceapa mărunt și o punem la calit in uleiul fierbinte, împreună cu morcovul și păstârnacul. Le călim 5 minute adăugând cate putina apa,după care adăugăm orezul...Citeste continuarea

Aperitiv chec sarat cu dovlecei

Postat de: ctlina in Aperitive / Garnituri

Spalati si curatati partial dovlecelul (am lasat un pic de coaja fiind bio). Taiati-l cubulete. Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul. Sotati ceapa si usturoiul in uleiul de masline...Citeste continuarea

Aperitiv saratele cu branza de oaie...

Postat de: Constelatialeu in Aperitive / Garnituri

Am amestecat laptele caldut cu drojdia uscata. Intr-un castron am ras branza, am topit untura si am amestecat-o cu branza, apoi am adaugat cele 2 oua , laptele si drojdia si am omogenizat. La...Citeste continuarea

Aperitiv vafe cu ceapa verde

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Intr-un bol se bat ouale, se adauga sarea si piperul apoi se toarna laptele. Se amesteca, se pune uleiul si faina cat cuprinde pentru a rezulta un aluat mai gros decat cel pentru clatite. Tot acum...Citeste continuarea

Aperitiv chec cu bacon, anghinare,...

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Într-un vas încăpător ouăle se amestecă energic cu făina şi praful de copt, până se obţine o pastă omogenă. Ceapa verde se curăță și taie rondele. Ciupercile...Citeste continuarea

Aperitiv chec cu somon afumat si...

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Ouăle se amestecă energic cu făina şi praful de copt, până se obţine o pastă omogenă. Somonul afumat se mărunțește. Ceapa verde se curăță și taie rondele. Ardeiul...Citeste continuarea

Ardei si sarmalute cu ciuperci si...

Postat de: vasimur in Mancaruri de post

Se scot ardeii și frunzele de viță de vie, din congelator, ca să se dezghețe. Se alege orezul, se spală bine, după care se pune într-o sită la scurs. Între timp se curăță...Citeste continuarea

Ardei umpluti cu pui si legume

Postat de: dantes in Pui

Se curata ardeii si se taie in doua, pe lung. Morcovii si cascavalul se dau pe razatoare, ceapa verde se taie marunt. Pieptul de pui se taie cubulete. Se fierbe orezul si se lasa la scurs....Citeste continuarea

Aperitiv tarta cu bureti si mozzarella

Postat de: oanapl in Aperitive / Garnituri

Pentru aluat, se amestecă toate făina cu untul și sarea până se obține un aluat sfărâmicios, apoi se adaugă apa rece și oul si se frământă un aluat care se lasă la...Citeste continuarea

Aperitiv placinte cu cartofi la...

Postat de: mirela0911 in Mancaruri de post

Aluatul: In bolul robotului se pune faina, sarea pe margine, drojdia si zaharul. Se toarna jumatate din cantitatea de apa calduta si se porneste mixerul pentru framantare. Se toarna cate putin...Citeste continuarea

Aperitiv cu branzeturi si legume

Postat de: Constelatialeu in Aperitive / Garnituri

Mai intai am tinut bucatile de branza in apa, cam 30 min, apoi le-am ras pe razatoarea mica. Legumele le-am scos din congelator si le-am pus intr-un tuciulet cu putin ulei si un pic de sare si...Citeste continuarea

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Aluatul: Intr-un bol cerneti faina, adaugati praful de copt, sarea si amestecati. Bateti oul spuma, il adaugati peste faina. Turnati laptele si uleiul, framantati pana obtineti un aluat omogen....Citeste continuarea

Aperitiv strudel cu carne

Postat de: Constelatialeu in Aperitive / Garnituri

Umplutura : Am avut la congelator frunze de ceapa verde taiate. Ceapa rosie am curatat-o, spalat-o si am taiat-o marunt. Am scos samburii de la masline, apoi le-am taiat marunt. Am taiat si...Citeste continuarea

Aperitiv tort sarat/Cheesecake sarat

Postat de: ladydi in Aperitive / Garnituri

Blat: Sfaramam sticksurile si biscuiti crakers la robot, pana capata consistenta pesmetului. Amestecam bine cu untul topit. Ungem o tava de tort cu inel detasabil de 24 cm cu putin unt,...Citeste continuarea

Aperitiv chiftele din cartofi...

Postat de: autodiag in Aperitive / Garnituri

Cartofii se spala si se pun la fiert, apoi se scurg de apa si se lasa sa se raceasca. Dupa aceea, se descojesc si se dau pe razatoarea cea mare intr-un castron. Se curata ceapa de foi, se...Citeste continuarea

Ardei roundel-mar marinati

Postat de: mihaelar63 in Conserve

Gogosarii roundel se curata de codite si se incresteaza in patru pentru a intra marinada mai usor in interiorul lor. Gogosarul rosu l-am curatat de seminte si l-am  taiat...Citeste continuarea

Afumaturi gatite la oala de lut si...

Postat de: Constelatialeu in Porc

Partea mai ''grea'' este aia pana sa le bagi la cuptor, adica saratul, afumatul, intinderea ''rufelor'' la vant sa prinda niste aere de superioritate dupa ce li s-a urcat fumul la ''cap''....Citeste continuarea

Aspic din fructe de mare

Postat de: panacris in Fructe de mare

Fructele de mare se lasă să se decongeleze, apoi se spală, tamponează ca să se usuce. Usturoiul se curăță feliază și se pun la prăjit împreună cu fructele de mare la foc rapid...Citeste continuarea

Aperitiv rulada din carne tocata...

Postat de: Bunica in Aperitive / Garnituri

Pune carnea tocata intr-un castron. Ceapa tocata marunt se pune peste carne. Cartoful ras  pe razatoarea mica stors bine se adauga peste carne. Verdeata spalata si tocata se pune in...Citeste continuarea

Aluat cu osanza

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

 Un lucru foarte important inainte sa ne apucam sa lucram aluatul este acela ca in bucatarie trebuie sa fie rece .Osanza am scos-o de la congelator si am lasat-o la dezghetat, am prezentat in...Citeste continuarea

Aperitiv spirale cu branza si sunca

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

 Foietajul se lasa la dezghetat in frigider . Una dintre foi se unge cu ketchup picant . Se presara pe suprafata intregii foi branza de burduf . Foaia se imparte...Citeste continuarea

Aperitiv placinte la tigaie

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

In vasul robotului se pun apa, laptele, zaharul si drojdia uscata. Se amesteca bine apoi se adauga faina si sarea. Se porneste robotul si se mixeaza pana devine un aluat omogen. Se lasa la dospit...Citeste continuarea

Aperitiv clatite cu cas sau branza

Postat de: Adrianele in Aperitive / Garnituri

Se amestecă oul cu sarea, făina, laptele și apa.Se lasă să se odihnească o jumătate de oră. Se pregătește umplutura: oul se amestecă cu brânza și zahărul sau cașul și...Citeste continuarea

Aperitiv placinta turnata, cu...

Postat de: katty in Aperitive / Garnituri

Intr-un vas sfaramam branza moale, branza telemea si radem parmezanul sau il punem bucatele mai mari. Adaugam ouale, iaurtul, uleiul si omogenizam. Adaugam grisul si faina de ovaz, omogenizam si...Citeste continuarea

Aperitiv mini foietaj cu chorizo

Postat de: ella49 in Aperitive / Garnituri

Ungem aluatul de foietaj cu zacusca, punem salamul chorizo, maslinele si cascavalul razuit. Rulam si taiem felii cam de 3 cm. Asezam feliile intr o tava tapetata cu hartie de copt si dam la...Citeste continuarea

Aperitiv chec cu ton si branza de...

Postat de: ctlina in Aperitive / Garnituri

Preîncălziți cuptorul la 180 ° C.  Intr-un castron cu ajutorul unui tel de mână sau în bolul robotului de bucătărie, bateți ouăle cu brânza de capră...Citeste continuarea

Adjika -sos rusesc picant din...

Postat de: Ksenya in Sosuri

Curatam dovlecelul de coaja, si-l taiem bucati.Daca este mare eliminam cu o lingura semintele. Dam dovlecelul la robot pana obtinem o pasta . Adaugam pasta intr-o oala incapatoare,de...Citeste continuarea

Aperitiv placintele din cartofi...

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Se fierb cartofii in coaja in apa cu putina sare. De preferat este sa se fiarba cartofii inainte cu o zi. Se curata de coaja si se dau apoi pe razatoarea cu gauri mari. Se adauga sare, piper,...Citeste continuarea

Adjika - sos rusesc picant din...

Postat de: Ksenya in Conserve

Pregatim borcanele si capacele sterilizate. Pregatim o oala unde o sa fierbem adjika. Dam gogonele la blender pana obtinem o pasta si adaugam in oala. Dam restul ingredientelor: ceapa,...Citeste continuarea

Aperitiv placinte din cartofi,...

Postat de: oanapl in Aperitive / Garnituri

Speli cartofii și îi pui la fiert cu tot cu coajă, într-o oală cu apă și puțină sare. Când sunt gata,  scurgi apa, îi lași să se răcească, apoi îi...Citeste continuarea

Ardei umpluti cu carne de curcan,...

Postat de: oanapl in Curcan

Cureți ardeii de cotoare și semințe, apoi îi speli. Pui uleiul într-un vas cu fundul gros și călești ușor ceapa tocată mărunt. Cureți morcovul apoi îi dai pe...Citeste continuarea

Aperitiv tarta quiche cu spanac si...

Postat de: ctlina in Aperitive / Garnituri

Spalati si curatati de tije spanacul. Puneti-l la fiert intr-o oala cu apa fierbinte si sarata timp de 10 minute. Scurgeti spanacul si tocati-l. Incalziti cuptorul la 180 ° C. Prajiti...Citeste continuarea

Aperitiv placinta melc cu pesto si...

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Pentru aluat am folosit robotul. Se pregateste maiaua din 100 ml lapte usor caldut, zaharul si cele 2-3 lg de faina. Se adauga drojdia zdrobita si se amesteca bine. Se lasa sa creasca timp de 10...Citeste continuarea

Aperitiv rasucite cu crema de...

Postat de: katty in Aperitive / Garnituri

Intr-un castron amestecam crema de branza cu pesto, sare si piper. Intindem jumatate din aluat pe un blat de lemn. Intindem deasupra amestecul  de crema de branza si pesto. Punem jumatatea...Citeste continuarea

Aperitiv rulada de carne tocata cu...

Postat de: oanapl in Aperitive / Garnituri

Mai întâi pregătești legumele sotate. Le gătești rapid într-o tigaie largă cu puțin ulei, la foc iute. Le asezonezi la final cu sare si piper și cu 1-2 cîței de...Citeste continuarea

Aperitiv chec cu branzeturi,...

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Într-un vas încăpător se pun ciupercile, mozzarella mărunțită, mascarponele, ardeiul curăţat şi tocat mărunt, caperele scurse de lichid, pastrama mărunțită. Se asezonează...Citeste continuarea

Aperitiv chifle umplute

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Tot Maricica a-III-a m-a salvat;) Trăiască mașimile de frământat și dospit aluatul ;) În recipientul mașinii de pâine se pune laptele călduț, făina cernută, sarea,...Citeste continuarea

Ardei umpluti cu carne de pui

Postat de: MotanLaOale in Pui

Ardeii se spala, se scoate cotorul, se curata de seminte si nervuri si se cresteaza cu cutitul in cruce la capat (pentru a iesi aerul la fiert). Orezul se spala si se lasa in apa rece. Ceapa...Citeste continuarea

Aperitiv placinte cu varza calita

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Cernem faina intr-un vas incapator, adaugam sarea si amestecam,facem o adancitura adaugam drojdia amestecata cu zaharul si dizolvata cu apa calduta. Adaugam treptat apa pana ce aluatul are...Citeste continuarea

Aperitiv placinta dobrogeana

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Se lasa foile la dezghetat la temperatura camerei. Untul se topeste pe foc mic si se lasa sa se raceasca. Intr-un bol se pune branza, iaurtul si oul. Se condimenteaza cu sare si piper dupa...Citeste continuarea

Ardei umpluti

Postat de: eumimi in Porc

Mai intai curatam ardeii de cotoare si seminte. Calim o ceapa tocata marunt in ulei incins, adaugam carnea si o ceasca de apa. Adaugam si o lingura de pasta de tomate, orezul, sare si piper...Citeste continuarea

Aperitiv gofre Croque Monsieur

Postat de: RODIMUR in Aperitive / Garnituri

Pentru gofre, se amestecă mai întâi ingredientele solide (făina, sarea și praful de copt) după care se adaugă ouăle, se amestecă și apoi se încorportează treptat...Citeste continuarea

Aperitiv saratele simple

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Intr-un bol adaugam branza de vaci cu burduf,untul taiat cubulete la temperatura camerei,smantana,oul si condimente dupa gust. Amestecam bine pana ce se omogenizeaza,adaugam treptat faina pana...Citeste continuarea

Aperitiv cu placinta greceasca

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

Placinta se decongeleaza la temperatura camerei . Ungeti o tava incapatoare cu ulei sau puneti o folie de copt . Coaceti placinta la cuptorul preincalzit la 180 Grade C , timp...Citeste continuarea

Aperitiv gofre cu legume si mozzarella

Postat de: Pungasa_Rogue in Aperitive / Garnituri

Dovlecelul, morcovul si mazarea se pun intr-o tigaie cu 100 ml ulei, o lingurita de sare si putin piper negru macinat si se calesc, apoi se dau deoparte pentru a se racori. Ouale se mixeaza cu...Citeste continuarea

Aperitiv placinte din cartofi,...

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Cartofii se spala si se pun la fiert cu tot cu coaja, intr-o oala cu apa si putina sare. Cand sunt gata, se scurg de apa, se lasa sa se raceasca apoi se curata de coaja. Se poate face aceasta...Citeste continuarea

Aperitiv placinte cu spanac si...

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Aluatul: Daca aveti un mixer de framantat, ar fi bine sa il folositi, pentru ca aluatul este fierbinte si este mai greu de framantat cu mana.  Daca nu aveti, va ajutati de o paleta, pana...Citeste continuarea

Aperitiv pasta tartinabila din...

Postat de: RODIMUR in Aperitive / Garnituri

Ardeiul gras se spală, se curăță de cotor și de semințe, după care se taie mărunt. Se curăță cepele verzi, se spală, se zvântă și se păstrează pentru pastă doar...Citeste continuarea

Aperitiv placinta cu branza sarata

Postat de: Constelatialeu in Aperitive / Garnituri

Intr-un bol am cernut faina, in mijloc am pus drojdia uscata si zaharul, am presarat sarea pe margini si am adaugat apa calduta, putin cate putin si am inceput sa amestec cu mana, pana am obtinut...Citeste continuarea

Aperitiv trandafiri cu cascaval si...

Postat de: oanapl in Aperitive / Garnituri

După ce se decongelează aluatul îl întinzi și îl ungi cu muștar, apoi așezi feliile de șuncă presată. Tai cașcavalul felii și le așezi deasupra, apoi rulezi aluatul...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]