Aperitiv chec cu ton si branza de capra proaspata

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 6 Noi 2021 | 1833 vizualizari

 

Iata o reteta usoara si gustoasa. Am folosit o faina low carb cu seminte puteti pune faina dorita.
https://www.blogulluicatalina.com/2021/10/chec-cu-ton-si-branza-de-capra-proaspata.html



 

 

INGREDIENTE

  • 140 g de ton în conserva scurs
  • 130 gr brânză proaspătă de capră
  • 2 buc ceapa verde
  • 1/4 linguriță de praf de copt
  • 3 linguri de iaurt Skyr
  • 3 ouă
  • 2 linguri de faina low carb sau faina alba
  • 1 lingură de pastă concentrat de roșii
  • sare, boia de ardei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chec cu ton si branza de capra proaspata:

Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. 

Intr-un castron cu ajutorul unui tel de mână sau în bolul robotului de bucătărie, bateți ouăle cu brânza de capră proaspătă. 

Adăugați ceapa verde tocată, „făina”, praful de copt, sarea, boia de ardei și amestecați.  Terminați cu pasta de rosii, iaurtul și continuați să amestecați .

Se toarnă în forma de chec unsa și se coace timp de 45 de minute (verificați coacerea introducând lama unui cuțit , trebuie să iasă curată). 

Lăsați să se răcească înainte de a o scoate din forma.

Tăiați felii și serviti simplu ca aperitiv sau  cu o salată verde.

TIPS-URI

1

Puteti pune un pic de seminte deasupra inainte de a da la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chec cu ton si branza de capra proaspata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de vinete cu ciuperci si ardei

pe 24.01 la 21:18

Rata cu cartofi la cuptor

pe 24.01 la 19:52

Slaninuta cu usturoi si boia, fiarta in zeama de varza acra

pe 24.01 la 19:13

Salata de citrice cu burrata

pe 24.01 la 18:51

Parizer de pui facut in casa

de katty 7

pe 24.01 la 11:34

TOP
utilizatori

mihaelar63

7027 puncte

katty

4779 puncte

dantes

3181 puncte

Gherca Daniela

2299 puncte

madi_marin

2120 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de vinete cu ciuperci si ardei

pe 24.01 la 21:18

Rata cu cartofi la cuptor

pe 24.01 la 19:52

Slaninuta cu usturoi si boia, fiarta in zeama de varza acra

pe 24.01 la 19:13

Salata de citrice cu burrata

pe 24.01 la 18:51

Parizer de pui facut in casa

de katty 7

pe 24.01 la 11:34

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti