Afumaturi gatite la oala de lut si 9 ani de cand bantui Bucatarasul

de Constelatialeu in Porc, 2 Ian 2022 | 3155 vizualizari

 

Asta nu este o reteta este un moft afumat si am vrut sa bifez cei 9 ani de cand bantui prin bucataria Bucatarasului. Am invatat multe, m-am inconjurat de oameni tare simpatici si buni, m-am descoperit si redescoperit in fel si chip, am atras simpatii si antipatii, ca asa-i in viata le ai pe toate sau nu le ai deloc.Mie mi-a dat cu plus mereu pentru ca am ales sa vad mereu partea plina a paharului, asadar si prin urmare imi urez mie sa-mi fie de bine alaturi de voi si impreuna cu voi astia de inca bantuiti sau nu pe aici prin zona. La multi ani mie !

 

INGREDIENTE

  • Afumaturi marca Cleme
  • carnati de casa afumat
  • muschi afumat
  • coaste afumate
  • jambon afumat
  • costita afumata
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Afumaturi gatite la oala de lut si 9 ani de cand bantui Bucatarasul:

Partea mai ''grea'' este aia pana sa le bagi la cuptor, adica saratul, afumatul, intinderea ''rufelor'' la vant sa prinda niste aere de superioritate dupa ce li s-a urcat fumul la ''cap''. Afumaturile le-am portionat, le-am trecut printr-o mica spalatura cu apa calduta, sa mai iasa  fumul in exces apoi am asezat bucatile in oala de lut, am adaugat un pic de apa cca 1 ceasca,am asezat capacul oalei,am bagat oala la cuptor, la foc mic si am lasat sa se ''perpeleasca'' in tihna vreo 2 ore. Apoi am trantit si-o mamaliga, am scos niste muraturi si ....si cam atat, ca doar nu credeati ca va dau sa si mancati....La multi ani si sa aveti pofte !

Daca ti-a placut reteta noastra "Afumaturi gatite la oala de lut si 9 ani de cand bantui Bucatarasul" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

madi_marin 1

03.01.2022, 18:27

Bunaciuni!

Rocsi 1

03.01.2022, 19:59

Ce nebunieeeee!

miki_a 1

06.01.2022, 10:07

Yammi yamm!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de cartofi si afumatura