A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Aperitiv tarta cu branza si carnati

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Intr-un bol se pune faina si sarea si bicarbonatul. Untul se taie in bucatele mici si se framanta cu varful degetelor impreuna cu faina pana se obtine un aluat nisipos. Se adaua apa rece si se...Citeste continuarea

Aperitiv tarta sarata, cu ciuperci...

Postat de: RODIMUR in Aperitive / Garnituri

Mai întâi se face aluatul pentru tartă, amestecând untul rece cu oul, sarea și făina. Când aluatul este legat și nelipicios, se pune într-o folie alimentară (sau...Citeste continuarea

Aperitiv tarta cu branzeturi si legume

Postat de: momo121 in Aperitive / Garnituri

       Intr-o tava yena punem aluatul de foietaj cu tot cu hartie de copt, sa acopere si marginile, il intepam cu furculita din loc in loc si il dam 4-5 minute la...Citeste continuarea

Aripioare de pui la gratar cu sos...

Postat de: Constelatialeu in Pui

Aripioarele le-am spalat, apoi le-am asezat intr-un castron, am presarat sare si piper si le-am lasat la odihna pana am pregatit gratarul. Azi a fost randul nostru, al fetelor sa facem gratarul de...Citeste continuarea

Aperitiv bulete de cartofi

Postat de: Monica1997 in Aperitive / Garnituri

Se curata cartofii, se spala si se pun la fiert cu un praf de sare. Dupa ce s-au fiert, ii scoatem din recipientul in care au fiert si ii pasam pana obtinem o pasta omogena. Peste aceasta pasta...Citeste continuarea

Aperitiv branza Brie in crusta de...

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Ouăle se bat energic cu muștarul până se omogenizează. Brânza Brie, se taie în două sau în baștonașe mai groase,  se trece prin făină, amestecul de ouă,...Citeste continuarea

Aperitiv spring rolls cu pui

Postat de: Bucataras in Aperitive / Garnituri

Pune fasiile de pui condimentate pe gratar si intoarce-le pe ambele parti pana se rumenesc usor. Lasa-le apoi la racit. Taie legumele pe lungime, sub forma de bastonase subtiri. Pune apa...Citeste continuarea

Aperitiv chiftele din cartofi,...

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Cartofii, dovlecelul și morcovul se curăță de coajă apoi se rad pe răzătoarea fină ;) Bineînțeles, m-am ajutat de unul dintre ajutoarele  familia Zmeilor, răzătoarea de la...Citeste continuarea

Ardei umpluti cu carne de porc

Postat de: katty in Porc

Scoatem cotoarele si semintele ardeilor, fie cu ajutorul unui cutit, fie impingand cotorul cu mana spre interior, apoi tragand de el spre exterior. Spalam bine ardeii, apoi ii asezam putin cu gura...Citeste continuarea

Aperitiv oua Benedict

Postat de: RODIMUR in Aperitive / Garnituri

Chiflele se taie la orizontală și se prăjesc frumos. Feliile de mușchi, bacon, sau șuncă se prăjesc ușor, în ulei puțin și la foc mic, numai cât să prindă un gust...Citeste continuarea

Aperitiv cornuri cu carnati afumati

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

L-am pus la cazne zilele astea pe Thor ;) Adică robotul planetar. În vasul robotului se cerne făina, se adaugă sarea și uleiul de floarea soarelui, se pornește robotul, și se amestecă...Citeste continuarea

Aripioare de pui cu legume wok si...

Postat de: panacris in Pui

Aripioarele se curăță de eventualele tuleie, apoi  se condimentează cu amestecul de mirodenii pentru pui, se pun la prăjit într-o tigaie cu puțin ulei de măsline, cca. 15 minute...Citeste continuarea

Aperitiv oua coapte in avocado

Postat de: katty in Aperitive / Garnituri

Spalam avocado si il taiem in doua jumatati pe lungime. Scoatem samburii. Asezam jumatatile de avocado intr-un vas termorezistent. Spargem pe rand ouale si asezam fiecare ou in cate o jumatate...Citeste continuarea

Aperitiv corndog

Postat de: madi_marin in Aperitive / Garnituri

Se amestecă oul cu laptele rece, praf de copt şi făină cât să obţinem un aluat puţin mai gros decât cel de clătite. Crenvurştii fierţi sau nu ( dacă sunt din cei ce se...Citeste continuarea

Ardei kapia copt cu sos alb si...

Postat de: katty in Mancaruri de legume

Daca avem ardei kapia proaspeti va trebui sa ii coacem, pe rand, pe tabla.Asezam ardeii intr-un vas si ii presaram cu sare, Ii acoperim cu un capac si ii lasam 15 minute, dupa care ii putem...Citeste continuarea

Aperitiv pateuri cu branza

Postat de: katty in Aperitive / Garnituri

Intr-un castron frecam branza dulce cu osanza. Adaugam sarea, laptele batut,apoi incepem sa adaugam faina si framantam un aluat dens, nelipicios pe care il  strangem intr-o bila si il dam la...Citeste continuarea

Aperitiv saleuri cu branza de vaci

Postat de: licurici_lra in Aperitive / Garnituri

Drojdia se amesteca cu o lingurita de faina si putina apa calduta. Se lasa pana se umfla putin. Faina cernuta se amesteca cu toate ingrediente si se lasa la crescut cel putin 30m. Se intinde...Citeste continuarea

Aperitiv bulete de branza

Postat de: licurici_lra in Aperitive / Garnituri

  Se amesteca branza de burduf cu branza cheddar si cascavalul (rase), se formeaza bile de dimensiunea unei nuci, apoi se baga cel putin 30min in frigider.  Se pregatesc 3 boluri...Citeste continuarea

Andive gratinate cu sos cheddar

Postat de: ctlina in Mancaruri de legume

Pregatiti sosul cu branza cheddar  : Puneti smantana la-ncalzit si cand este fierbinte adaugati branza cheddar taiata bucati si laptele . Amestecati cu un tel pana cand branza se topeste si...Citeste continuarea

Aperitiv briose cu ciuperci de...

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Ouăle se bat energic cu sarea, piperul și muștarul, până se obține o cremă omogenă. Apoi se adaugă făina, pesmetul și praful de copt cernute, iaurtul și uleiul amestecânduse...Citeste continuarea

Aripioare de pui super crispy

Postat de: Ksenya in Pui

  Aripioarele le   trecem prin   flacara aragazului, pentru   a elimina eventualul puf care mai exista pe ele.   Spalam  si inlaturam varfurile...Citeste continuarea

Aperitiv bruschetti cu mozzarella,...

Postat de: ancutsa in Aperitive / Garnituri

  Se taie bagheta în felii nici prea groase, nici subțiri, eu le-am tăiat de 2 cm grosime, ușor oblic. Se freacă feliile de pâine cu usturoi și se ung cu ulei de...Citeste continuarea

Aperitiv Quiche Lorraine

Postat de: momo121 in Aperitive / Garnituri

Intr-o tava mare asezam foaia de foietaj (cu tot cu hartia de copt), intepam din loc in loc cu o furculita si dam deoparte pana ne ocupam de umplutura.       Baconul afumat il...Citeste continuarea

Aperitiv chec cu mozarella, masline...

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Ouăle se bat energic într-un bol mai adânc, cu sarea. Apoi se cerne făina și praful de copt, se amestecă ușor până ce se înglobează. Se adaugă uleiul, se...Citeste continuarea

Aperitiv melcisori cu branza si...

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

 Aluatul de foietaj se lasa la decongelat in frigider . Sa nu se deformeze se lucreaza cu el rece . Se taie foaia in opt parti egale .Este de folos daca aveti o rola...Citeste continuarea

Aperitiv crochete din faina de porumb

Postat de: ReteteAlina in Aperitive / Garnituri

Ceapa, ardeiul rosu si coriandru se taie marunt, se amesteca cu faina de porumb, apoi se pune usturoiul pudra dupa gust, putin colorant alimentar, sare dupa gust si se adauga pe rand apa, pana se...Citeste continuarea

Aperitiv clatite umplute cu branza

Postat de: cristi1980 in Aperitive / Garnituri

Intr-un bol se pun faina, oul, sarea si se amesteca impreuna cu zaharul brun si cu apa plata. Punem tigaia la incins cu putin ulei. Cu un polonic, turnam compozitia in tigaie si coacem clatitele...Citeste continuarea

Aripioare picante

Postat de: Bunica in Pui

Aripioarele le-am parlit, spalat, taiat in doua si le-am pus la marinat cu sare, boia, piper si condimente pentru pui. Cele 2 oua le-am pus intr-un castron cu un praf de sare si le-am batut...Citeste continuarea

Aperitiv oua Faberge

Postat de: Bunica in Aperitive / Garnituri

Ouale se sparg la partea mai lata. Scoate albusul si galbenusul prin scuturare usoara. Spala cojile si pune-le la scurs (cu spartura in jos) si lasa-le sa se usuce....Citeste continuarea

Aperitiv pateuri cu branza din...

Postat de: momo121 in Aperitive / Garnituri

Pentru inceput facem pasta pentru uns: Amestecam untul moale cu faina pana obtinem o pasta care sa se poata intinde usor pe aluat. Impartim in 5 parti egale! Pentru...Citeste continuarea

Aluat de foietaj

Postat de: momo121 in Aperitive / Garnituri

Pentru inceput facem pasta pentru uns. Amestecam untul moale cu faina pana obtinem o pasta care sa se poata intinde usor pe aluat. Impartim in 5 parti egale! Pentru...Citeste continuarea

Aperitiv chec sarat cu oua de gasca

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Ouale le mixam putin cu un praf de sare,adaugam untul topit si racit,iaurtul si mixam pana ce se omogenizeaza. Adaugam vardeturile tocate,(eu am folosit blenderul)faina amestecata cu praful de...Citeste continuarea

Aperitiv chifle cu morcovi, sunca...

Postat de: panacris in Piine

Într-un vas înalt se pune morcovul curățat și mărunțit, eventual ras pe răzătoarea mare, se adaugă oul și se mărunțește cu mixerul vertical, până ce se obține un...Citeste continuarea

Aperitiv cosulete umplute cu salata...

Postat de: Geanina87 in Aperitive / Garnituri

Cosulete: Punem faina intr-un bol mai mare si adaugam peste ea restul de ingrediente. Framantam un aluat si in functie de consistenta, mai adaugam sau nu faina pana acesta devine nelipicios....Citeste continuarea

Aperitiv bulete de branza si cartofi

Postat de: oanapl in Aperitive / Garnituri

Se curăță cartofii, se spală, se taie felii și se pun la fiert într-un vas cu apă cât să îi acopere, puțină sare și o lingură de ulei. După ce fierb, cartofii se...Citeste continuarea

Aperitiv tarta cu verdeturi de...

Postat de: Bucataras in Aperitive / Garnituri

Pregateste o tava pentru tarta aperitiv. Pune cate o foaie pe rand in tava si unge-o cu unt topit. Ai grija sa ungi bine si marginile fiecarei foi, pentru a le putea aranja usor la final peste...Citeste continuarea

Aperitiv saratele Papucei

Postat de: trifadalia in Aperitive / Garnituri

Se amesteca faina cu sarea si cu untura pana se formeaza un aluat foarte sfaramicios.Se  incalzeste laptele in care se adauga si zaharul pana devine caldut in el punandu-se drojdia sfaramata...Citeste continuarea

Aperitiv oua umplute

Postat de: eumimi in Aperitive / Garnituri

Mai intai fierbem ouale timp de 12-14 minute din momentul in care apa incepe sa clocoteasca. Galbenusul oualor trebuie sa fie tare. Dupa ce au fiert, le curatam de coaja si le taiem pe...Citeste continuarea

Aperitiv saratele

Postat de: Geanina87 in Aperitive / Garnituri

Frământăm brânza, ouăle, untul si o mână de făină amestecată cu praful de copt. Continuăm să frământăm adăugând treptat făină până când...Citeste continuarea

Aperitiv rulada cu cascaval si...

Postat de: madi_marin in Aperitive / Garnituri

Se pune caşcavalul ras într-un castron, se adaugă ouăle bătute, smântâna şi mărarul proaspăt tocat şi se omogenizează bine totul. Tava de aragaz se tapetează cu...Citeste continuarea

Aperitiv rulouri cu sunca, cascaval...

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Foaia de foietaj dezghețată se întinde pe masa de lucru. Se unge cu sos BBQ, apoi se cubulețele de șuncă, se presară cașcavalul ras, oregano, pudra de usturoi și ceapa chives toccata...Citeste continuarea

Aperitiv foietaj cu cascaval, salam...

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Foietajul se dezgheață la temperatura camerei, apoi se taie cu rola de pizza, pătrate, de 10/10 cm. Pe pătratele de foietaj se aşază câte o felie de cașcaval, una de salam și ceapă...Citeste continuarea

Aripioare de pui la cuptor

Postat de: Constelatialeu in Pui

Curatam aripioarele le taiem si le spalam. Le asezam intr-o tava cu hartie de copt, apoi adaugam cartofii taiati in bucati mai mari, ceapa si ardeiul le taiem in bucati mai mari, adaugam si cateii...Citeste continuarea

Aripioare de pui in crusta crocanta

Postat de: ancutsa in Pui

  Se pârlesc aripioarele bine, pentru a scăpa de fulgi, se spală sub jet de apă rece, apoi se tăvălesc prin oul bătut cu sare, după gust, dar și mirodeniile preferate. Se dau...Citeste continuarea

Aperitiv cheesecake cu branza cu...

Postat de: Bucataras in Aperitive / Garnituri

Preincalzeste cuptorul la 150 grade C.  Prajeste nucile intr-o tigaie sau pune-le la cuptor pana se rumenesc usor.  Intre timp tapeteaza forma de copt cu foile de placinta unse pe...Citeste continuarea

Aperitiv bulete de cartofi

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Cartofii se spala bine si se fierb in coaja in apa cu sare. Se trec prin apa rece si se curata de coaja. Se rad prin razatoarea mare intr-un castron. Se amesteca cu ouale, cascavalul ras...Citeste continuarea

Aperitiv saratele cu cascaval si...

Postat de: ctlina in Aperitive / Garnituri

Se amesteca cascavalul cu pudra de migdale. Se adauga sare si chimen. Punem oul si smantana si amestecam bine. Incalzim aparatul de wafe. Punem o lingura buna in centru pentru a obtine o...Citeste continuarea

Aripioare de pui crocante pregatite...

Postat de: momo121 in Pui

Curatam aripioarele de pene, le spalam bine, apoi le taiem in 2.      Intr-un bol, punem aripioarele si peste ele adaugam 1 lingura de ulei si condimentele enumerate (sare, piper,...Citeste continuarea

Aperitiv bruschete cu branza de...

Postat de: cristeena20 in Aperitive / Garnituri

Incalzim cuptorul si prajim usor feliile de paine. Apoi le ungem putin cu un catel de usturoi-stropim usor cu putin ulei de masline. Pe fiecare felie asezam 2 felii de branza de capra chevre...Citeste continuarea

Aperitiv saleuri de casa cu bors,...

Postat de: ancutsa in Aperitive / Garnituri

    Într-un vas mare, se dă 125 g unt rece pe răzătoare, se adaugă borșul, smântâna, oul, sarea, praful de copt și se amesteca bine, apoi se adaugă făină...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]