Aripioare de pui cu legume wok si taitei chinezesti

de Panacris in Pui, 31 Mai 2020 | 2027 vizualizari

 

O mâncărică ce trebuie preparată chiar înainte de momentul servirii;)
Super faină;)

 

INGREDIENTE

  • Aripioare de pui cca. 1200 g,
  • Condiment de pui (ardei iute, chimen dulce, coriandru, sare, zahăr, scorțișoară) cca. 2 linguri,
  • Ulei de măsline,
  • Legume chinezești congelate cca. 600 g,
  • Muguri de fasole cca. 300 g,
  • Muguri de bambus cca. 300 g,
  • Ciuperci urechi de lemn, proaspete cca. 500 g
  • Sos de soia 2 linguri,
  • Sos Worchester 2 linguri,
  • Ulei de wok 2 linguri.
  • Tăiței wok, chinezești cca. 300 g.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui cu legume wok si taitei chinezesti:

Aripioarele se curăță de eventualele tuleie, apoi  se condimentează cu amestecul de mirodenii pentru pui, se pun la prăjit într-o tigaie cu puțin ulei de măsline, cca. 15 minute la foc iute, neacoperit! Apoi se dau la cuptor cca. 20 minute la foc mediu.

Legumele congelate împreună cu fasolea mung, mugurii de bambus și ciupercile negre, urechi de lemn , se călesc într-un vas Wok cu puțin ulei de măsline, ulei de wok, la foc iute cca. 10 minute.

Apoi se adaugă 2 linguri de sos de soia și una de Wortchester, se mai lasă la fiert cca. 10 minute la foc mic acoperit.

Pentru tăiței:

Se pune apa la fiert într-un vas încăpător, când clocoteșe se adaugă pastele, se lasă la fiert la foc rapid cca. 5 minute, apoi se oprește focul și se strecoară de apă.

Atenție, cele trei feluri de preparate se gătesc în același timp, că să poată fi servite împreună și fierbinți;)

 

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui cu legume wok si taitei chinezesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mihaelar63 1

01.06.2020, 20:42

Bune

Rocsi 1

01.06.2020, 21:32

Ce bunatate!

dantes 1

07.06.2020, 09:07

Bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de pui