Placinta cu pui si ciuperci a la Jamie Oliver

de Oana in Pui, 20 Mai 2012 | 13761 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 300 g ciuperci champignion
  • 3 linguri ulei de masline
  • cateva fire de ceapa verde
  • 1/2 lingurita cimbru uscat
  • 1/2 lingurita nucsoara proaspat rasa
  • sare
  • 200 ml smantana lichida
  • o lingura rasa cu faina
  • o foaie de foietaj frantuzesc
  • un ou batut
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu pui si ciuperci a la Jamie Oliver:

Pieptul de pui se taie fasii subtiri, se spala si se usuca cu un servet de hartie. Se incinge uleiul de masline si se caleste putin carnea de pui pana se albeste. Se adauga ceapa verde taiata rondele fine. Se adauga sare dua gust, cimbru si nucsoara. Intre timp se curata ciupercile si se faie felii subtiri, apoi se adauga peste pui. Se adauga 200 ml apa calda si se acopera cu capac, se lasa sa fiarba la foc mic 10 minute. Smantana lichida se amesteca cu faina si se adauga peste pui. Se opreste focul.


Se pregateste o tava dreptungiulara, de marimea foii de foiefaj. Se rastoarna compozitia de pui si ciuperci, se aseaza deasupra aluatul foietaj, se taie usor cu cutitul pe diagonala si se unge cu ou batut. Se coace placinta pana foietajul este rumen. Se serveste calda.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu pui si ciuperci a la Jamie Oliver" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

iri_iri 1

20.05.2012, 22:10

sa gust as vrea si eu

Sim0na 1

21.05.2012, 18:26

Foarte bun trebuie sa fie!!

Oana 1

27.05.2012, 19:55

Buna si rapida!Ma bucur ca va place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Individual Chicken Pies