Aperitiv melcisori cu branza si ceapa verde

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2020 | 493 vizualizari

 

     Sunt la capitolul ,,Sa folsim ce avem pe acasa".  De data aceasta am poftit la foietaje. Una dintre foi a fost umpluta cu dulceata de caise amestecata cu cacao. Cealalta foaie s-a dorit sa fie aperitiv sarat cu branza.

 

INGREDIENTE

  • o foaie foietaj 25 cm/30 cm
  • 200 gr branza framantata oaie
  • 2 cepe verzi
  • 1 ou
  • 1 lingura seminte negrilica [chimen negru ]
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv melcisori cu branza si ceapa verde:


  1. Aluatul de foietaj se lasa la decongelat in frigider .

  2. Sa nu se deformeze se lucreaza cu el rece .

  3. Se taie foaia in opt parti egale .Este de folos daca aveti o rola speciala de taiat aluaturi .

  4. Pe o parte a fiecarui dreptunghi se presara branza de oaie si rondele de ceapa verde .

  5. Se ruleaza aluatul umplut si se da forma de melc.

  6. Fiecare melc se unge cu ou batut spuma - cu ajutorul unei pensule de silicon .

  7. Presarati pe deasupra melcisorilor , seminte de negrilica .

  8. Se da tava la cuptor timp de 4o minute . Eu am folosit programul special al cuptorului ,pentru foietaje .

  9. Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Aluatul de foietaj se lasa la decongelat in frigider .

2

Sa nu se deformeze se lucreaza cu el rece .

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv melcisori cu branza si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

07.05.2020, 19:09

Ce faini sunt!

Panacris 1

08.05.2020, 14:10

Super rapide si super gustoase!

dantes 1

11.05.2020, 09:48

Buni!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Tabita _

8081 puncte

mihaelar63

6118 puncte

mirela0911

5306 puncte

-Licurici-

5012 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri de curcan cu ciuperci in sos alb

de Rocsi 9

ieri la 20:19

Pizza vegana, cu tofu

de RODIMUR 7

ieri la 20:17

Ghiveci de legume(varianta de primavara)

de katty 6

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta sarata creata