Aperitiv melcisori cu branza si ceapa verde

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2020 | 2633 vizualizari

 

     Sunt la capitolul ,,Sa folsim ce avem pe acasa".  De data aceasta am poftit la foietaje. Una dintre foi a fost umpluta cu dulceata de caise amestecata cu cacao. Cealalta foaie s-a dorit sa fie aperitiv sarat cu branza.

 

INGREDIENTE

  • o foaie foietaj 25 cm/30 cm
  • 200 gr branza framantata oaie
  • 2 cepe verzi
  • 1 ou
  • 1 lingura seminte negrilica [chimen negru ]
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv melcisori cu branza si ceapa verde:

  1.  Aluatul de foietaj se lasa la decongelat in frigider .
  2. Sa nu se deformeze se lucreaza cu el rece .
  3. Se taie foaia in opt parti egale .Este de folos daca aveti o rola speciala de taiat aluaturi .
  4. Pe o parte a fiecarui dreptunghi  se presara branza de oaie si rondele de ceapa verde .
  5. Se ruleaza  aluatul umplut si se da forma de melc.
  6. Fiecare melc se unge  cu ou batut spuma - cu ajutorul unei pensule de silicon .
  7. Presarati pe deasupra melcisorilor , seminte de negrilica .
  8. Se da tava la cuptor  timp de 4o minute . Eu am folosit programul special al cuptorului ,pentru foietaje .
  9.      Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Aluatul de foietaj se lasa la decongelat in frigider .

2

Sa nu se deformeze se lucreaza cu el rece .

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv melcisori cu branza si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pinguinul din farfurie