Aperitiv placinta cu branza, ceapa si marar

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 29 Iul 2020 | 194 vizualizari

 

O bunatate de placinta cu branza, ceapa si marar am facut azi, asa ca imediat v-o prezint si voua. Sa va fac pofta si sa va indemn sa o faceti si voi. :))

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi subtiri de placinta
  • Pt umplutura:
  • 1kg branza (de vaci, urda, cas )
  • 3 fire de ceapa verde
  • 1 legatura de marar
  • 2 lingurite cu sare
  • Pt sos:
  • 3 oua
  • 200 ml lapte
  • 200 ml apa minerala
  • 100 ml ulei de masline
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv placinta cu branza, ceapa si marar:

Pregateste intai umplutura: pune branza intr-un castron, toaca marunt ceapa si mararul si amesteca toate ingredientele. Adauga si sare in compozitie.


Tapeteaza tava pentru placinta cu hartie de copt.


Pune prima foaie in tava si presara umplutura de branza cu ceapa si marar, apoi impacheteaza foaia ca pe un evantai. Procedeaza la fel cu toate foile pana se umple tava. Vezi pozele.


Separat bate ouale intr-un alt castron, adauga sarea, apa minerala, laptele si uleiul, apoi toarna sosul format peste foi, cu un polonic, in asa fel incat foile sa fie acoperite de sos.


Pune tava cu placinta in cuptorul incins la 170 grade pentru 40-50 minute sau pana se rumeneste frumos placinta cu branza, ceapa si marar.


Lasa la racit placinta, abia apoi portioneaz-o.


Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinta cu branza, ceapa si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Adi 1

30.07.2020, 19:03

Buna!

madi_marin 1

30.07.2020, 19:51

Rocsi 1

30.07.2020, 20:11

E mai buna cand ne da altcineva, decat sa facem noi!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

5306 puncte

Rocsi

5067 puncte

mirela0911

4906 puncte

 Adi

2951 puncte

RODIMUR

2046 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tocana padurarului
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui la tigaie, cu ciuperci si smantana

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 21:31

Desert prajitura cu urda si bezea

pe 09.08 la 19:36

Desert cu zmeura, ciocolata si lamaie

de Rocsi 9

pe 09.08 la 18:26

Salata mediteraneana, cu paste, ton, rosii cherry si pesto

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 14:33

Mancare scazuta de cartofi cu castraveti in saramura

de Adi 4

pe 09.08 la 12:22

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza, praz si spanac