A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Budinca cu paste

Postat de: dantes in Paste

Se fierb pastele conform indicatiilor de pe pachet si se lasa la scurs. Branza se amesteca cu 4 oua,150 ml.smantana,zaharul,esenta de vanilie si coaja de la o potrocala.Se amesteca aceasta...Citeste continuarea

Blat de tort cu aroma de rom

Postat de: momo121 in Torturi

Din aceasta compozitie ies 2 foi groase sau 3 subtiri la tava de 22 cm!!! Separam ouale ,  albusurile le batem spuma cu putina sare, adaugam zaharul putin cate putin, dupa ce obtinem o...Citeste continuarea

Bors de crap, cu zdrente de ou

Postat de: katty in Crap / Caras

Spalam bine pestele si il punem la fiert intr-un vas cu apa rece. Spumam bine si fierbem 15-20 de minute la foc mic. Scurgem zeama printr-o sita. Dezosam bucatile de peste, scoatem carnea de la...Citeste continuarea

Budinca de orez la slow cooker...

Postat de: Constelatialeu in Slow Cooker

Mai intai am spalat orezul. apoi am pus laptele in vasul crock-pot-ului, am pus sarea, zaharul, zaharul vanilat si bucatele de unt, am adaugat si orezul spalat. Am setat functia higt , am mai...Citeste continuarea

Budinca de chia cu portocale

Postat de: robert_badica in Dulciuri

Seminţele de chia, laptele şi mierea se pun într-un borcan. Se amestecă bine cu o lingură şi se înfiletează capacul. Borcanul se pune la frigider pentru 4 ore sau cel mai bine...Citeste continuarea

Budinca de paste cu branza

Postat de: cristina1985 in Fusilli

      Stafidele se pun in apa cu esenta rom.Nu am scris ce cantitate, pentru ca fiecare pune dupa cum doreste.     Daca branza este prea sarata, atunci se tine cateva...Citeste continuarea

Bors de vara, cu dovlecei

Postat de: RODIMUR in Ciorbe

Leguminoasele (morcovii, pătrunjeii și țelina) se curăță, se spală, se taie și se pun la fiert, cu 3 litri de apă. Când se formează spumă, se adună și se aruncă. Se...Citeste continuarea

Branza de vaci de casa cu arpagic...

Postat de: ctlina in Mancare copii

Intr-o oala puneti un pic de apa pe fund si adaugati laptele si smantana. Aduceti la fierbere (apa va ajuta ca compozitia sa nu se prinda pe fundul oalei). Cand laptele incepe sa fiarba,...Citeste continuarea

Bouyoudi - mancare greceasca de rosii

Postat de: eumimi in Mancaruri de legume

Mai intai punem un vas cu apa la fiert. Oparim apoi rosiile timp de 2-3 minute si le decojim. Ungem un vas temorezistent cu ulei de masline si adaugam un strat de rosii taiate cuburi. Sa stiti...Citeste continuarea

Broccoli cu cartofi la cuptor

Postat de: oanapl in Mancare copii

Se desface broccoli in buchețele și se fierb în apă cu sare, timp de 5 minute. Se curăță, se spală cartofii și se taie în cubulețe apoi se fierb pe jumătate. Se unge cu...Citeste continuarea

Bame cu carne de porc

Postat de: panacris in Mancaruri de legume

Ceapa și usturoiul verde se curăță, se toacă mărunt și se pun la călit în ulei de rapiță cu puțină apă, cât să le acopere, cca. 10 minute la foc mediu, până ce...Citeste continuarea

Bautura racoritoare cu 3 ingrediente

Postat de: cristinutanicolita in Bauturi

Punem laptele intr-o cratiță, adăugăm ciocolata rupta în bucăți mici. Punem oala pe foc și amestecam pana se topește ciocolata. Luam oala de pe foc și lăsăm laptele cu ciocolata...Citeste continuarea

Budinca de paste cu branza de vaci...

Postat de: RODIMUR in Mancare copii

Pastele se fierb în apă clocotită cu un praf de sare și când sunt gata, se strecoară, se clătesc și se lasă în așteptare. Cât timp fierb pastele, caisele uscate...Citeste continuarea

Bors de porc cu stevie si zucchini

Postat de: katty in Ciorbe

Spalam carnea bine dupa ce a fost portionata si o punem la fiert in apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca. Spumam cat este nevoie si fierbem pana carnea este fiarta de jumatate....Citeste continuarea

Bors de primavara cu taitei de casa

Postat de: Ksenya in Supe/Ciorbe

Punem la fiert legumele, morcovul, patrunjelul si telina. Adaugam fasolea fiarta, supa de legume sau apa lasam la fiert 20 minute. Separat calim ceapa in 3 linguri ulei, cand ceapa a devenit...Citeste continuarea

Bors rapid de sfecla rosie

Postat de: ctlina in Supe/Ciorbe

Curatati sfecla de coaja si dati-o pe razatoare cea mare.  Intr-o oala prajiti ceapa taiata marunt in uleiul de masline. Adaugati sfecla rasa. Varsati 0,75 cl de apa fiarta , puneti zeama de...Citeste continuarea

Burger de post din fasole rosie

Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de post

Chiftelele de fasole: Scurgeti fasolea si o treceti pe sub un jet de apa. O rasturnati intr-o sita si o lasati sa se scurga bine. Ceapa verde o taiati rondele. Patrunjelul verde il tocati...Citeste continuarea

Bors de fasole verde cu carne de porc

Postat de: katty in Ciorbe

Portionam carnea, o spalam bine si o punem la fiert intr-o oala cu apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca de 2-3 degete. Spumam si fierbem de jumatate. Adaugam morcovul, ceapa si pastarnacul...Citeste continuarea

Broccoli pane, cu piure de cartofi

Postat de: RODIMUR in Mancaruri de legume

Se desface căpățâna de broccoli în buchețele, care se spală sub jet de apă, după care se lasă într-o strecurătoare, ca să se scurgă. Apoi se pun buchețelele de...Citeste continuarea

Bors de bibilica cu gulii

Postat de: katty in Ciorbe

Spalam bine carnea si o punem intr-o oala cu apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca de 2-3 degete. Fierbem si spumam de cate ori este nevoie pana carnea este fiarta de jumatate. Intre...Citeste continuarea

Berbecut cu cartofi la tava

Postat de: mihaelar63 in Oaie

 Pulpa de berbecut se curata si se spala cu atentie. Nu este problema ca  pulpa de berbecut pare pe exterior mai  grasa . Aceste grasimi se vor topi la coacere ....Citeste continuarea

Branza de vaci de casa (alta varianta)

Postat de: momo121 in Mancare copii

O varianta foarte, foarte usoara de a obtine o branzica de vaci numai buna de facut placinte, de a o savura cu smantana si cu mamaliguta, sau orice va place... Asadar nu trebuie decat sa...Citeste continuarea

Baghete rustice

Postat de: ancutsa in Piine

   În bolul de la mixer pui lichidele și drojdia. Amesteci puțin, apoi adaugi făină, nu toată odată, ci în mai multe reprize. Acum, între reprizele cu făină,...Citeste continuarea

Budinca de chia cu iaurt

Postat de: mitinita in Dulciuri

Se pun aptele, iaurtul si semintele de chia intr-un bol de sticla. Se adauga miere, dupa gust. De asemenea, se pot adauga si arome, cum ar fi vanilia sau menta, dar si fructe de sezon....Citeste continuarea

Bors de pipote de curcan

Postat de: katty in Ciorbe

Curatam pipotele de resturi. le spalam bine si le taiem in 2-3 bucati. Punem pipotele intr-o oala cu apa cat sa le acopere si sa le  depaseasca. Fierbem si spumam bine pentru a obtine o zeama...Citeste continuarea

Biban de mare in crusta de sare si...

Postat de: Bucataras in Peste

Pregateste o tava mai adanca pentru cuptor. Pune sarea grunjoasa in tava impreuna cu ierburi aromatice. Adauga un pahar de vin si unul de apa si amesteca pana se formeaza o crusta...Citeste continuarea

Bors de stevie cu bacon si zdrente...

Postat de: katty in Ciorbe

Curatam frunzele de stevie si rupem cozile. Spalam in cateva ape si scurgem. Punem la fiert putina apa cu sare si cand clocoteste adaugam stevia. Dam cateva clocote, oprim focul si scurgem...Citeste continuarea

Berbecut cu gutui in stil grecesc...

Postat de: Ksenya in Slow Cooker

  Punem aparatul slow cooker Crock Pot in priza adaugam uleiul si reglam   pe functia   High.  Cand s-a incalzit uleiul, adaugam ceapa si o lasam pana devine...Citeste continuarea

Blat de pizza din conopida si...

Postat de: ctlina in Pizza

Incalziti cuptorul la  220 °C. Mixati treptat buchetele de conopida, pana obtineti o compozitie fina, ca boabele de orez, dar nu un piureu. Scoateti bucatelele ramase mari. Folositi...Citeste continuarea

Broccoli, zucchini si rosii cherry...

Postat de: gurita_ta2005 in Mancaruri de legume

Intr-o cratita punem apa cu sare. Cand incepe sa fiarba, adaugam buchetelele de broccoli taiate si spalate, impreuna cu morcovul curatat de coaja. Cand sunt fierte, se scurg de apa si se pun...Citeste continuarea

Bors taranesc de fasole pastai cu...

Postat de: katty in Ciorbe

Pregatim fasolea verde pastai. Indepartam capetele si o rupem in bucati mai mici. O spalam bine si o scurgem. Intr-o oala punem la fiert  apa. Cand clocoteste, adaugam putina sare si...Citeste continuarea

Bors de legume, cu loboda si leustean

Postat de: RODIMUR in Ciorbe

Dacă se folosesc legume din congelator (așa cum am făcut eu) se scot din timp, mai ales mazărea, ca să se decongeleze natural. Se curăță rădăcinoasele (morcovii, pătrunjeii și...Citeste continuarea

Budinca de paste, cu branza dulce...

Postat de: RODIMUR in Mancare copii

Pastele se fierb, conform recomandărilor de pe ambalaj, se clătesc bine și se lasă în strecurătoare, ca să se scurgă de apă. Se opăresc stafidele pentru 1-2 minute, după care se...Citeste continuarea

Bulete de cartofi din piure

Postat de: VI in Mancaruri de legume

Ingredientele, in afara de ou, se amesteca foarte bine si formam sfere pe care le dam prin ou, apoi prin pesmet sau faina dupa preferinte. Incingem bine ulei intr-o tigaie si prajim buletele!...Citeste continuarea

Balmos

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Dupa cum am spus, jantuiala trebuie sa fie acrisoara. Se pune jantuiala intr-o oala de 3 litri si se da la foc, nu direct pe flacara, cu plita dedesubt, altfel se va afuma. Cand incepe sa...Citeste continuarea

Budinca de dovlecei

Postat de: katty in Mancaruri de legume

Spalam dovleceii si ii decojim. Ii taiem rondele subtiri, presaram putina sare peste ei si ii punem intr-o sita la scurs pentru 15 minute. Intre timp punem untul intr-o craticioara si cand este...Citeste continuarea

Burgeri cu pui Shanghai

Postat de: Meea in Mancaruri cu carne

E bine să faci puiul și cartofii deodată ca să rămână crocanți și să nu se răcească. Așadar, te sfătuiesc să pregătești cartofii în tavă și când prăjești...Citeste continuarea

Butoiase umplute cu carne

Postat de: trifadalia in Mancaruri cu carne

Carnea se toaca pe masina de tocat carne . Paine se stoarce de lichid si se da si ea prin masina de tocat carnea. Ceapa se da si ea prin masina de tocat carne .  Se rade usturoiul , se...Citeste continuarea

Bors de peste

Postat de: katty in Ciorbe

Spalam bine capetele de peste si le fierbem intr-o oala cu apa cat sa le acopere. Spumam pentru a obtine o zeama limpede. Curatam legumele si le taiem cubulete. In uleiul incins punem intai...Citeste continuarea

Burger vegan cu legume pai prajite

Postat de: Bucataras in Vegan / Raw vegan

Pune burgerii congelati direct pe gratarul incins, condimenteaza cu sare si piper si lasa-i sa se rumeneasca usor, exact ca pe burgerul din carne, apoi intoarce-i cu grija si pe partea...Citeste continuarea

Bastonase de dovlecei si morcovi la...

Postat de: ctlina in Mancaruri de legume

Pregatiti sosul din ierburi.  Spalati si mixati ierburile cu usturoiul , sarea, uleiul si bulionulde rosii. Asezonati. Spalati si curatati legumele (daca sunt bio puteti lasa coaja)....Citeste continuarea

Baby caras la cuptor

Postat de: Constelatialeu in Crap / Caras

Am curatat pestisorii de solzi si intestine, i-am spalat bine, apoi i-am asezat intr-o tava rotunda sau de care tava aveti, nu conteaza forma tavii. Am presarat sare in burta fiecarui pestisor, am...Citeste continuarea

Branza Halloumi prajita

Postat de: ctlina in Aperitive / Garnituri

Taiati branza in batoane. Amestecati pudra de migdale cu condimentele  Yassa su cu semintele de susan. Dati branza prin acest amestec , prajiti-o rapid pe toate partile in uleiul incins....Citeste continuarea

Bucatele de pui cu sos de muștar

Postat de: panacris in Pui

Ceapa verde și ardeii se curăță, spală și se toacă grosier. Într-un vas încăpător, gen cratiță se adaugă uleiul, apoi vegetalele, 200 ml apă rece și se lasă la...Citeste continuarea

Baghete

Postat de: madi_marin in Piine

Se pun într-un castron apa, drojdia, făina cernută şi deasupra ei sarea. Se amestecă întâi cu lingura, apoi se pune aluatul pe masa pudrată cu făină şi se...Citeste continuarea

Bucatele de pui cu mango si lapte...

Postat de: panacris in Pui

Ceapa și usturoiul se curăță, apoi se toacă mărunt. Pieptul de pui se spală, curăță și se taie bucățele mai mari. Într-o tigaie mai înaltă, sau chiar un wok, se...Citeste continuarea

Bors taranesc de primavara

Postat de: katty in Ciorbe

Taiem carnea in  bucatele mai mici. O spalam bine si o punem la fiert cu apa cat sa o depaseasca de doua degete intr-o oala. Spumam ori de cate ori este nevoie pentru a obtine o zeama...Citeste continuarea

Baghete umplute cu sunca si cascaval

Postat de: ReteteAlina in Aperitive / Garnituri

Aluatul In laptele caldut se topeste drojdia impreuna cu zaharul, se acopera cu o folie de plastic si se lasa la odihnit timp de 10 minute. Intr-un bol mare se pune faina cernuta, se face o...Citeste continuarea

Bob cu carne de porc si carnati

Postat de: cristeena20 in Porc

Bobul se scoate din pastai (eu am cumparat de la doamnele din piata gata curatat)-il punem la fiert in apa cu sare-sa fie de jumate fiert. Carnea-eu am avut bacon crud-l-am tinut in sare cam 2...Citeste continuarea

Briose cu banane si ciocolata

Postat de: oanapl in Prajituri

Intr-un vas se freacă untul cu zahărul până când se obține o cremă spumoasă. Se adaugă ouăle pe rând și se mixează după fiecare, se adaugă bananele mărunțite cu...Citeste continuarea

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

Reteta de salata de fasole rosie cu porumb si ardei gras

de oanapl 7

pe 25.03 la 19:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]