A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Negresa cu afine la Multicooker...

Postat de: privatelaura in Multicooking

Intr-un castron se amesteca faina cernuta impreuna cu un praf de sare si bicarbonatul de sodiu. Se adauga indulcitorul si cacaua. Se amesteca usor. Se adauga laptele acru, uleiul si se amesteca...Citeste continuarea

Nectar de corcoduse

Postat de: anuta in Sirop / Compot

Corcodusele spalate si curatate de codite se pun intr-o craticioara si se acopera cu apa rece, apoi se pun la fiert impreuna cu jumatate din cantitatea de zahar, cca 20-30 minute, la foc domol....Citeste continuarea

Negresa cu branza la Multicooker...

Postat de: miha in Multicooking

Blat: Untul se topeste la foc mic sau la microunde. Se adauga zaharul si se mixeaza pana se obtine o crema fina. Adaugam apoi ouale pe rand, unul cate unul, amestecand bine dupa fiecare si...Citeste continuarea

Nectar din capsuni cu menta si lamaie

Postat de: Ina in Conserve

Am spalat capsunile si le-am indepartat coditele. Intr-o oala incapatoare am pus capsunile curatate impreuna cu frunzele de menta. Am stors lamaia peste capsuni si am pus apa rece sa acopere...Citeste continuarea

Negresa de post

Postat de: lucy2002 in Prajituri

Intr-un bol adaugam: gemul de prune, cafeaua cu cele doua plicuri de capucino dizolvata, apa minerala, uleiul, esenta de rom, praful de sare si amestecam bine. Adaugam pe rand cele patru linguri...Citeste continuarea

Noodels cu varza calita

Postat de: panacris in Mancaruri de post

Varza se curăță de frunzele veștejite și se taie fideluță cu rindeaua sau robotul de bucătărie! Atenție, nu se freacă varza cu sare, înainte de a se căli, doarece se...Citeste continuarea

Navarin – tocana frantuzeasca de...

Postat de: Ksenya in Slow Cooker

Carnea o asezonam cu sare si piper, stropim cu ulei, amestecam totul si dam la cuptor pentru 40 minute la 160 grade C sau se poate rumeni si in tigaie. Alegeti metoda care va place....Citeste continuarea

Negresa raw cu fistic, goji si...

Postat de: AdrianaIordan in Vegan / Raw vegan

Incepeti prin a procesa la un robot de bucatarie nucile. Eu am preferat sa pastrez putina textura si neaparat pastrati putin fistic si goji pentru decor  Dupa ce ati procesat bine...Citeste continuarea

Nacreala sau sarbusca cu oua-ciorba...

Postat de: abetina in Supe/Ciorbe

Se curata cartofii, se taie cuburi potrivit de mari si se pun la fiert cu apa. Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit cu putin ulei; in timp ce se prajeste ceapa, se taie morcovii felii...Citeste continuarea

Naut crocant, aromatizat cu ierburi

Postat de: panacris in Retete Delikat

Năutul se lasă la umflat în apă rece, preferabil de seară până dimineața. Apoi se scurge și se pune la fiert, după preferința fiecăruia, în oala minune,...Citeste continuarea

Noodle Soup

Postat de: katty in Supe

Punem deoparte 1 morcov si o tija de telina Apio. Spalam bine carnea de pui si o punem intr-o oala cu apa rece la fiert. Spumam bine, apoi adaugam cepele taiate in jumatati, morcovii in...Citeste continuarea

Naut cu spanac si oua

Postat de: katty in Mancaruri de legume

Curatam spanacul, il spalam si il scurgem, apoi il taiem fasii. Intr-o tigaie (pe care o putem pune la cuptor), punem uleiul la foc mic si cand este incins, adaugam usturoiul tocat fin, apoi...Citeste continuarea

Novac cu pastai galbene la cuptor

Postat de: rocsi_1612 in Peste

Curatati usturoiul si il pisati. Il puneti intr-un bol cu sare, piper, boia dulce si ulei. Adaugati pestele, amestecati bine. Il acoperiti si il dati o ora la frigider. Pastaile impreuna...Citeste continuarea

Negresa de post cu nuci

Postat de: Bucataras in Kamis

Amesteca intr-un bol dulceata de visine, apa minerala si zaharul si omogenizeaza pana ce zaharul este topit. Adauga uleiul, esenta de rom si un praf de sare rasnita kamis. Stinge bicarbonatul cu...Citeste continuarea

Naut cu ciuperci si spanac in sos...

Postat de: katty in Mancaruri de post

Curatam ciupercile si le taiem felii subtiri. In uleiul incins, punem ciupercile. Cand s-au inmuiat, adaugam conserva de rosii mixata, nautul, sare, piper. Lasam sa fiarba pana sosul este...Citeste continuarea

Naan- paine indiana

Postat de: xana in Piine

Amestecam drojdia cu zaharul si doua linguri din cantitatea de apa calduta si o dam deoparte cca 10 minute pana formeaza o spuma deasupra. Adaugam peste drojdie restul de apa, faina, iaurtul,...Citeste continuarea

Noodles cu legume

Postat de: mitinita in Paste

Se fierb pastele si se clatesc cu apa rece. Legumele se taie in bucati mai mari. Se caleste ceapa, apoi morcovul, ardeiul gras si ciupercile. Se adauga sosul de soia, usturoiul pudra si 5...Citeste continuarea

Noodles cu legume si sos de soia

Postat de: AlexTeacher in Paste

Incepe prin a pune taiteii de orez la hidratat, in apa rece, pentru 10 minute. Procedeaza la fel si cu urechile de lemn.  Taie morcovii si ardeii batonete. Morcovii trebuie sa fie mai...Citeste continuarea

Nasi ( Orez prajit in stil...

Postat de: Satisfyyourcravings in Pui

Se bat ouale ca pentru omleta si se prajesc in putin ulei, amestecand frecvent pana sunt aproape gatite, dar inca sunt cremoase. Se transfera pe o farfurie. Se adauga baconul in tigaie si se...Citeste continuarea

Nectar de capsuni

Postat de: sufletista in Sirop / Compot

Intr-un vas adaugam capsunele spalate, fara codite, adaugam zaharul, frunzele de menta si lasam peste noapte intr-un loc racoros. A doua zi putem trece totul prin blender sau, cum am procedat...Citeste continuarea

Negresa glazurata cu ciocolata

Postat de: reisnaor_2006 in Prajituri

Pentru inceput, separam galbenusurile de albus. Mixam untul cu zaharul si galbenusurile.Adaugam cacaua si romul. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Amestecam cele doua compozitii si, cu...Citeste continuarea

Negresa cu gem de caise si crema de...

Postat de: oanapl in Prajituri

Pui cacaua intr-un vas si torni apa clocotita, amestecand continuu, pana la omogenizare, apoi lasi la racit. Strecori compozitia, pentru a nu ramane cocoloase de cacao. Bati albusurile spuma tare...Citeste continuarea

Negresa de post

Postat de: iri_love in Prajituri

Pentru inceput, punem zahărul și apa pe foc, amestecând cu un tel si lasam pe foc, pana ce apa ajunge la punctul de fierbere și zahărul este topit. Dam deoparte, iar in acest sirop,...Citeste continuarea

Negresa cu crema de dovleac

Postat de: oanapl in Prajituri

Pentru crema de dovleac, cureti dovleacul de coaja, il tai cubulete si il pui la fiert, circa 20 de minute. Este gata, cand cuburile de dovleac sunt moi si intra usor furculita in ele. Scurgi...Citeste continuarea

Napolitane Bengoase

Postat de: carmen in Dulciuri

Se pune pe foc prima cantitate de zahar, la foc mic, sa se caramelizeze. Intre timp, se face o pasta din oua, unt, zahar si cacao. Adica se bengosesc acolo fara nicio filozofeala. Se...Citeste continuarea

Naans cu carne tocata - Keema naans

Postat de: ctlina in Aperitive / Garnituri

Se dizolvă drojdia într-un pic de apă caldă, cu zahărul. Se amestecă bine și se lasa sa creasca aproximativ 5 minute. În bolul robotului (sau într-un castron), se...Citeste continuarea

Negresa de post cu seminte de rodie

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de post

Preincalzim cuptorul la 180 grade C. Curatam cele doua rodii, scotind cu grija semintele. Punem apa  mineralka si uleiul intr-un castron, adaugam praful de copt, zaharul si pasta de...Citeste continuarea

Negreso-chec dietetic

Postat de: CrinaToader in Dulciuri

Se unge o forma de chec cu ulei. Se preincalzeste cuptorul la 180 grade C. Pentru a face negresa, se topeste ciocolata impreuna cu untul la bain marie (intr un bol peste apa clocotinda)....Citeste continuarea

Negresa cu branza dulce de vaci

Postat de: cristina1985 in Prajituri

Blat: Se freaca galbenusurile cu zaharul, apoi adaugi untul moale si cacaua. Dizolvi nesul in lapte si adaugi faina, amestecata cu praful de copt. Albusurile se bat spuma si le incorporezi in...Citeste continuarea

Negresa cu crema de branza si mure

Postat de: oanapl in Prajituri

Intr-o oala cu fundul gros, pui untul, ciocolata rupta bucatele si zaharul macinat. Pui oala la foc mic si lasi sa se topeasca ingredientele. Cand amestecul e omogen, opresti focul. Dupa ce s-a...Citeste continuarea

Negresa cu glazura de ciocolata

Postat de: VanessaAli in Prajituri

La blat : Separam ouale si mixam albusurile cu sarea si zaharul, pana se topeste, apoi turnam peste galbenusurile amestecate cu ulei. Amestecam cu o lingura. Incorporam laptele, apoi adaugam...Citeste continuarea

Negresa cu portocala si fulgi de...

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Untul se topeste, in el se topeste ciocolata, apoi se pune zeama de portocala si coaja, vanilia, se omogenizeaza, apoi se adauga fulgii de ciocolata si se amesteca din nou. Albusurile se bat...Citeste continuarea

Nuci umplute cu crema de nuca si...

Postat de: loredanaaa in Dulciuri

Untul la temperatura camerei se mixeaza usor cu zaharul pudra cam 2-3 min, apoi se adauga ouale unul cate unul, sarea, amestecand bine pentru inca 2-3 min. Se adauga faina cate o lingura,...Citeste continuarea

Negresa din albusuri cu ciocolata...

Postat de: merisor67 in Prajituri

Pentru blat, topim mai întâi ciocolata ruptă în bucăți, in unt, dar adăugăm și ulei. Bine, uleiul poate fi opțional, dar mie îmi place combinția unt + ulei și...Citeste continuarea

Nuci cu cacao si crema de vanilie

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Pregatirea cojilor de nuca: Intr-un castron, se pun toate ingredientele in ordinea prezentata, cu exceptia fainii - care se incorporeaza treptat, si se framanta pana cand se obtine un aluat...Citeste continuarea

Navarin de tap a la Diana

Postat de: ladydi in Mancaruri cu carne

Spalam carnea si o punem la fiert. O spumuim bine, mai adaugam apa rece si sare si o lasam sa fiarba bine.Dupa ce a fiert carnea, o scoatem din oala si o lasam se se racoreasca. Intre...Citeste continuarea

Negresa cu glazura de ciocolata

Postat de: Alepaty in Prajituri

Am inceput prin a amesteca ingredientele uscate, faina, cacaua, zaharul, zaharul vanilinat, praful de copt, sarea, apoi ingredientele lichide: Ouale, laptele si untul topit vin amestecate bine...Citeste continuarea

Negresa cu alune si fruct kaki - de...

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Intr-un vas, se amesteca apa minerala cu sarea si zaharul, pana ce aceasta din urma se dizolva. Se adauga apoi esenta de rom si uleiul. Separat, se amesteca faina cu praful de copt si cacaua....Citeste continuarea

Napolitane cu caramel, rahat si nuci

Postat de: ctlina in Dulciuri

Prajiti un pic nucile la cuptor sau la tigaie si maruntiti-le usor. Frecam untul cu 100 gr de zahar, adaugam ouale batute si amestecam bine. Punem vasul pe baie de aburi si frecam pana cand...Citeste continuarea

Nutellate

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Din aceasta cantitate, obtinem o tava de fursecuri (tava de cuptor). Untul rece, dar moale, se mixeaza cu zaharul timp de 3 minute, apoi cu vanilia si romul, adaugam si coaja de portocala, se...Citeste continuarea

Negresa Vegana cu Fructe de Padure

Postat de: BakeUpArtist in Dulciuri

- Decojiți bananele și folosind un blender, faceți un piure; - Adăugați untul de arahide și mierea și mixați bine; - Apoi adăugați cacao și mixați din nou; - Tapetați o tavă...Citeste continuarea

Negresa lipicioasa cu cafea, zmeura...

Postat de: simona72 in Prajituri

Pentru negresa: in primul rand facem cafeaua espresso la aparat. Cafeaua fierbinte o punem intr-o craticioara. Punem untul taiat cubulete peste cafea, amestecam cu un tel pana se topeste untul....Citeste continuarea

Negresa cu mousse de ciocolata

Postat de: stefy_a in Prajituri

Blat: - ciocolata se rupe bucari si se pune la topit impreuna cu untul/margarina - ouale se mixeaza cu zaharul pana ce acesta se topeste si peste acestea se adauga amestecul de ciocolata...Citeste continuarea

Negresa cu mascarpone si zmeura

Postat de: Nadyne in Dulciuri

 Topim ciocolata si untul la bain marie. Lasam sa se racoreasca putin, apoi adaugam 150 g zahar pudra, 3 oua batute si faina. Omogenizam bine. Amestecam mascarpone cu oul batut, cu...Citeste continuarea

шашлык- frigarui de porc

Postat de: Ksenya in Porc

Carnea o spalam ,o tamponam cu un prosop de bucatarie si o taiem bucati mai mari.Intr-o caserola sau galetusa ,orice dar sa aiba capac ,punem carnea ,adaugam contimentele, vinul,sarea ,completam...Citeste continuarea

Naans cu branza topita

Postat de: ctlina in Piine

Se dizolvă drojdia într-un pic de apă caldă cu zahărul.  Se amestecă bine și se lasa sa creasca aproximativ 5 minute.  În bolul robotului (sau într-un...Citeste continuarea

Negresa cu ciocolata, visine si bezea

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Untul il punem intr-un bol de inox, impreuna cu ciocolata rupta bucatele. Transferam bolul pe baie de aburi, amestecam continuu pana ciocolata si untul sunt complet topite. Luam bolul de pe...Citeste continuarea

Nectar de piersici

Postat de: Ina in Sirop / Compot

Piersicile se spala bucata cu bucata in 2-3 ape reci, se feliaza si se indeparteaza samburii. Feliile se pun intr-o oala mare, turnam apa cat sa nu acopere fructele ( pentru ca ele isi vor lasa si...Citeste continuarea

Negresa cu branza de vaci

Postat de: andaoana in Dulciuri

Branza o sfarmitam cu ajutorul unei furculite si adaugam in ea stafidele si 3 linguri de zahar pudra  si o lingurita esenta rom. Stafidele nu le punem in rom in prealabil , ele se vor hidrata...Citeste continuarea

NAKED CAKE CU ZMEURA SI CIOCOLATA

Postat de: amalia01 in Torturi

Mai intai apeli zmeura si o lasi scurs intr-o sita.  a. blat Biscuitii digestivi se sfarama . Margarina se topeste si se adauga peste biscuiti, omogenizand bine totul. Compozitia...Citeste continuarea

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6490 puncte

Rocsi

6225 puncte

RODIMUR

3958 puncte

anuta

3714 puncte

Panacris

3343 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro