Negresa raw cu fistic, goji si crema de ciocolata

de AdrianaIordan in Vegan / Raw vegan, 22 Feb 2019 | 671 vizualizari

 


De ce ai nevoie pentru a face o prajitura delicioasa, raw-vegana si rapida ?
Raspunsul este clar : ingrediente de buna calitate  si multa creativitate 
in reteta de mai jos mi-au iesit 10 bucati satioase de prajitura, insa le puteti decupa cum doriti si sub orice forma.

 

INGREDIENTE

  • 150 g curmale ( de preferat sa le hidratati cateva ore inainte) 
  • 70 g nuci romanesti 
  • 70 g nuci braziliene ( optional) 
  • 40 g fistic decojit 
  • 100 g faina de cocos 
  • 1 lg seminte de chia 
  • 3 lg de cacao raw 
  • 1 lg ulei de cocos topit 
  • 1 lgt extract de vanilie 
  • 40 g goji 
  • 2,3 lg de apa filtrata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa raw cu fistic, goji si crema de ciocolata:


Incepeti prin a procesa la un robot de bucatarie nucile. Eu am preferat sa pastrez putina textura si neaparat pastrati putin fistic si goji pentru decor

Dupa ce ati procesat bine nucile, adaugati uleiul de cocos topit, faina de cocos, extractul de vanilie, semintele de chia si apa daca este nevoie.

Intr-o tava de dimensiuni mai mici, tapetati cu putina hartie de copt si turnati compozitia si presati-o foarte bine!

Tineti la congelator pana ce se intareste destul de bine, eu am tinut-o 30 de minute, dupa care am putut sa o tai destul de usor.

 

TIPS-URI

1

Pentru crema de ciocolata, puteti topi o ciocolata neagra sau puteti face voi in casa dupa reteta urmatoare: -unt de cacao, cacao liquor raw, indulcitor natural ( agave, orez brun, artar etc.), cacao pudra raw.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa raw cu fistic, goji si crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

elucubratiiculinare 1

23.02.2019, 18:40

negresa reinventata waw.....

AdrianaIordan 1

18.03.2019, 21:21

wow multumesc fetelor ! Imi fac mai mult timp pentru asta neaparat <3

mihaelar63 1

18.03.2019, 21:37

Bine ai venit !!! Ai adus o negresa delicioasa si o prezentare deosebita

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Mini franzelute cu lapte si unt
  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

RETETA RECOMANDATA
Baton de cereale raw