Nectar de visine

de Constelatialeu in Sirop / Compot, 28 Iun 2020 | 415 vizualizari

 

Anul asta a fost un an bogat in visine, fata de anul trecut cand n-am vazut 2-3 visine in visin.Asa ca am zis sa fac si niste nectar, pe langa, dulceata, gem, sirpo, visine pentru prajituri....asa ca ne-am pus pe adunat, scobit si facut nectar.

 

INGREDIENTE

  • 2 galeti pline cu visne ( galeata cu capacitate de 10 kg)
  • 4 kg zahar
  • 1,5 l apa
  • sticlute de nectar 330 g
  • rabdare cat cuprinde
Portii: 46
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nectar de visine:

Te urci in visin, aduni visinele.


Le speli, apoi le scoti samburii.


Bagi visinele la blender, apoi le pui intr-un tuci incapator.


Adaugi zaharul, apa, amesteci si pui tuciul pe foc, la inceput la foc iute.


Aduni spuma care se formeaza, cand incepe sa clocoteasca, reduci focul la mic si lasi sa fiarba cca 1 ora.


Intre timp pregtesti sticlutele, le speli, apoi incalzesti cuptorul, stingi focul si bagi sticlutele sa se usuce.


Cand nectarul este gata, dai tuciul de pe foc, scoti sticlutele din cuptor si le umpli cu nectar, capacestii sticlutele, le asezi in tava cuptorului.


Faci focul la cuptor, il reglezi la mic, bagi tava cu sticlute in cuptor si le lasi 30 min. Apoi le scoti din cuptor, le depozitezi in camara si le acoperi cu o patura, le lasi sa se raceasca bine, apoi le duci in beci sau le lasi in camara.


Cand este caldura aia mare si nu mai poti, bagi 2-3 sticlute la frigider, apoi te hidratezi cu un delicios nectar dulce acrisor.


Daca ti-a placut reteta noastra "Nectar de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Merisor 1

01.07.2020, 08:23

Ce bun!

dantes 1

02.07.2020, 16:27

Super!

Gherca Daniela 1

02.07.2020, 16:53

super!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

4754 puncte

Constelatialeu

4145 puncte

Rocsi

3806 puncte

mihaelar63

3153 puncte

RODIMUR

3020 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beijos de Mulata
  • 09

    J

  • 10

    V

  • 11

    S

  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Nectar de piersici