A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Negresa cu mousse de ciocolata

Postat de: stefy_a in Prajituri

Blat: - ciocolata se rupe bucari si se pune la topit impreuna cu untul/margarina - ouale se mixeaza cu zaharul pana ce acesta se topeste si peste acestea se adauga amestecul de ciocolata...Citeste continuarea

Negresa cu mascarpone si zmeura

Postat de: Nadyne in Dulciuri

 Topim ciocolata si untul la bain marie. Lasam sa se racoreasca putin, apoi adaugam 150 g zahar pudra, 3 oua batute si faina. Omogenizam bine. Amestecam mascarpone cu oul batut, cu...Citeste continuarea

шашлык- frigarui de porc

Postat de: Ksenya in Porc

Carnea o spalam ,o tamponam cu un prosop de bucatarie si o taiem bucati mai mari.Intr-o caserola sau galetusa ,orice dar sa aiba capac ,punem carnea ,adaugam contimentele, vinul,sarea ,completam...Citeste continuarea

Naans cu branza topita

Postat de: ctlina in Piine

Se dizolvă drojdia într-un pic de apă caldă cu zahărul.  Se amestecă bine și se lasa sa creasca aproximativ 5 minute.  În bolul robotului (sau într-un...Citeste continuarea

Negresa cu ciocolata, visine si bezea

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Untul il punem intr-un bol de inox, impreuna cu ciocolata rupta bucatele. Transferam bolul pe baie de aburi, amestecam continuu pana ciocolata si untul sunt complet topite. Luam bolul de pe...Citeste continuarea

Nectar de piersici

Postat de: Ina in Sirop / Compot

Piersicile se spala bucata cu bucata in 2-3 ape reci, se feliaza si se indeparteaza samburii. Feliile se pun intr-o oala mare, turnam apa cat sa nu acopere fructele ( pentru ca ele isi vor lasa si...Citeste continuarea

Negresa cu branza de vaci

Postat de: andaoana in Dulciuri

Branza o sfarmitam cu ajutorul unei furculite si adaugam in ea stafidele si 3 linguri de zahar pudra  si o lingurita esenta rom. Stafidele nu le punem in rom in prealabil , ele se vor hidrata...Citeste continuarea

NAKED CAKE CU ZMEURA SI CIOCOLATA

Postat de: amalia01 in Torturi

Mai intai apeli zmeura si o lasi scurs intr-o sita.  a. blat Biscuitii digestivi se sfarama . Margarina se topeste si se adauga peste biscuiti, omogenizand bine totul. Compozitia...Citeste continuarea

Negresa cu cafea, caramel si nuci -...

Postat de: deyutzky in Dulciuri

Blat: Intr-un bol amestecam toate ingredientele uscate: faina, zahar, cacao, nuca macinata, praf de copt si sare.  Peste ingredientele uscate adaugam doar 250 ml cafea(50 ml pastram...Citeste continuarea

Negresa cu ciocolata neagra, nuca...

Postat de: Oana in Prajituri

Mixeaza untul moale, la temperatura camerei, cu zaharul brun. Adauga apoi pe rand galbenusurile, mixand in continuare. Adauga apoi cacaua si esenta de migdale. Mixeaza separat albusurile cu un...Citeste continuarea

Negresa

Postat de: ancutsa in Prajituri

Blatul: Se freaca untul cu zaharul, se adauga cacaoa, galbenusurile unul cate unul, apoi si laptele, faina, praful de copt si se amesteca bine. Se pune compozita intr-o tava unsa cu...Citeste continuarea

Negresa cu biscuiti Oreo

Postat de: Dya in Mancare copii

Intr-o craticioara de inox, se pun la foc mic, laptele, zaharul si untul, impreuna cu pastaia de vanilie. Cand zaharul este topit integral se adauga cacaoa si ciocolata si se amesteca energic...Citeste continuarea

Negresa din albusuri si ciocolata

Postat de: gurita_ta2005 in Dulciuri

Albusuriile se lasa la temperatura camerei,se bat spuma cu un varf de sare, se adauga treptat si zaharul pana devine o spuma de bezea, care nu curge din castron. Bicarbonatul se stinge cu zeama...Citeste continuarea

Nutellotti

Postat de: caroline in Dulciuri

Nutella va trebui sa fie la temperatura camerei. Daca preparati acesti biscuiti iarna,cand crema de ciocolata este mai dura,este suficient sa o topiti putin in cuptorul cu microunde.Daca insa este...Citeste continuarea

Negresa cu lapte de cocos si visine

Postat de: MotanLaOale in Prajituri

Visinile se lasa la dezghetat intr-o strecuratoare. Laptele de cocos se agita bine inainte de a deschide conserva, se deschide si se toarna intr-un castron. Se adauga zaharul si coaja de...Citeste continuarea

Nuci umplute cu crema de ciocolata...

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Aluat: Se mixeaza ouale cu zaharul si un praf de sare, apoi se adauga, pe rand, uleiul, laptele, esenta si praful de copt stins in otet. Se incorporeaza faina, putin cate putin, iar dupa ce...Citeste continuarea

Naut cu ceapa si kaizer

Postat de: gurita_ta2005 in Porc

Nautul se scurge de zeama si se spala bine sub jet de apa rece. Kaizerul se taie bucati potrivite, dupa placul fiecaruia, se pune in tigaie impreuna cu untul, dupa cateva minute se adauga si...Citeste continuarea

Naan umplut cu Falafel in sos...

Postat de: Satisfyyourcravings in Sandvisuri

Se amesteca toate ingredientele pentru sosul Tzatziki si se pastreaza la frigider pana in momentul folosirii. Cu ajutorul unui blender se amesteca si maruntesc toate ingredienele pentru...Citeste continuarea

Negresa cu nuca

Postat de: momo121 in Dulciuri

      Ouale le batem bine cu zaharul, vanilia si sarea pana se inalbesc, adaugam si untul topit si caldut, mai mixam putin apoi punem laptele, dulceata, nuca macinata,...Citeste continuarea

Napolitane cu rahat (de post)

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Prajituri

Am dat rahatul prin masina de tocat carne.Am ras coaja de la  cele doua lamai,apoi am curatat partea alba a lamailor si restul am tocat la robot. Am pus pe foc rahatul impreuna  cu coaja...Citeste continuarea

Noodles cu pui de la inaltime

Postat de: Meea in Paste

     Punem jumatate de oala de apa la fiert. Oprim focul si turnam taieteii in apa, asandu-i sa se inmoaie, apoi ii strecuram.    Pregatim intai carnea: spalam pieptul...Citeste continuarea

Negresa de post cu mere nuci si...

Postat de: cristinutanicolita in Dulciuri

Dăm drumul la cuptor. Intr-un castron punem apa uleiul si zahărul, mixam până acesta din urma de topeste. Adăugăm si cacao, făină, praful de copt,gemul ,scorțișoară si...Citeste continuarea

Negresa de post cu seminte de...

Postat de: mirela0911 in Mancaruri de post

Intr-un vas se amesteca apa minerala cu zaharul pana ce acesta se dizolva.  Semintele de floarea soarelui se pun intr-o tava si se dau pentru 3-4 minute la cuptor sa se rumeneasca putin....Citeste continuarea

Negresa cu marshmallows

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Eu am topit untul intr-un vas( ibric maricel), apoi in el am topit ciocolata, am dat vasul deoparte, am lasat putin la racit. Ouale le-am adaugat in ciocolata pe rand, am amestecat bine cu...Citeste continuarea

Negresa de post cu glazura

Postat de: manuela22 in Prajituri

Pentru aluat se cerne faina intru-n vas, amesteci cu praful de copt, torni apa minerala, adaugi zaharul, uleiul, gemul de prune si cacaua. Amesteci bine toate ingredienetele si pui aluatul intr-o...Citeste continuarea

Negresa de post cu lapte de cocos

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Intr-un castron punem laptele de cocos (trebuie agitat bine inainte sa fie scos din conserva, este gros) adaugam zaharul si coaja de lamaie si mixam pana se topeste zaharul, apoi adaugam uleiul ca...Citeste continuarea

Noodles cu legume si sos de soia -...

Postat de: Bucataras in Mancaruri de post

Taiteii de orez cu legume si sos de soia sunt printre cele mai populare preparate asiatice.  Nu este nevoie sa adaugi sare la aceasta reteta intrucat sosul de soia este suficient de...Citeste continuarea

Negresa cu gem de caise

Postat de: merisor67 in Prajituri

Topim untul și îl lăsăm să se tempereze ușor. Spargem ouăle într-un vas, adăugăm un praf de sare peste ele și le mixăm până se spumează ușor, apoi adăugăm...Citeste continuarea

Novac in crusta crocanta

Postat de: Monica1997 in Peste

Pasul1: Se portioneaza pestele ,se spala, se amesteca cu usturoiul tocat, sare , mustar , curry si se lasa minimum 60 minute la macerat . (Cu cat pestele impreuna cu mirodeniile va sta mai mult...Citeste continuarea

Negresa de post cu compot de ananas

Postat de: cristinutanicolita in Mancaruri de post

Dam drumul la cuptor.  Intr-un vas de mixer, punem sucul de la compot  (1 cana), apa, uleiul, zaharul  și se mixează pana se topește zaharul. Adăugăm și restul...Citeste continuarea

Negresa cu kiwi si dulceata de...

Postat de: panacris in Slow Cooker

Într-un vas încăpător se pun: zahărul, zahărul vaniliat, apa minerala, dulceața de agrișe, uleiul, praful de copt, făina și pudra de cacao, se amestecă ușor până se...Citeste continuarea

Negresa de post cu nuci - Reteta Video

Postat de: Bucataras in Mancaruri de post

Amesteca intr-un bol dulceata de visine, apa minerala si zaharul si omogenizeaza pana ce zaharul este topit.  Apoi adauga uleiul, cacaua, esenta de rom si un praf de sare. Stinge...Citeste continuarea

Negresa de post cu lapte de cocos,...

Postat de: rocsi_1612 in Slow Cooker

Intai prajim usor nuca si o tocam grosier. Laptele de cocos il zbatem foarte bine intainte sa il deschidem pentru ca este ceva mai grosut. Intr-un bol punem laptele de cocos cu zaharul si le...Citeste continuarea

Nuggets de pui

Postat de: diaconta in Pui

Fulgii de porumb i-am maruntit în robot,apoi i-am amestecat cu parmezanul razuit.Lasam deoparte amestecul. Tot în robot am pus pieptul de pui taiat cubulete ,condimentele,apa si...Citeste continuarea

Negresa de post, cu ciocolata si...

Postat de: privatelaura in Slow Cooker

Conectam aparatul slow cooker Crock-Pot 4.7L la priza. Selectam functia high pentru 30 minute ca sa se incalzeasca vasul cat timp preparam compozitia. Intr-un castron, amestecam in ordine,...Citeste continuarea

Negresa cu ciocolata si ananas

Postat de: licurici_lra in Dulciuri

Am curatat ananasul, l-am taiat rondele si am scos partea mai tare din mijloc. Am oprit 4 rondele, restul l-am taiat cubulete. Am taiat untul in cubulete, l-am pus intr-un castron si...Citeste continuarea

Negresa economica de post

Postat de: momo121 in Mancaruri de post

Intr-un vas punem apa, zaharul si uleiul si amestecam pana se topeste tot zaharul. Adaugam pe urma gemul, aromele si faina amestecata cu praful de copt, bicarbonatul de sodiu,...Citeste continuarea

Negresa de post cu nuca, dulceata...

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de post

Preincalzim cuptorul la 180 grade. Punem apa minerala, dulceata de caise si zaharul intr-un castron, adaugam praful de copt si praful de sare, amestecam sa se topeasca zaharul. Adaugam...Citeste continuarea

Nuci umplute cu crema de vanilie

Postat de: gospodariu in Prajituri

Se bat ouale cu zaharul si un praf de sare pana se fac o spuma fina, albicioasa. Se adauga treptat uleiul, laptele, amoniul stins si vanilia.    Se incorporeaza...Citeste continuarea

Negresa cu ciocolata – fara gluten

Postat de: timea in Dulciuri

Intr-un bol amestecam faina si cacaoa. Ciocolata impreuna cu untul le topim pe baie de aburi si lasam sa se raceasca usor (nu trebuie sa fie rece dar nici fierbinte). Turnam amestecul de...Citeste continuarea

Negresa de post

Postat de: jolygina in Dulciuri

In apa adaugam zaharul uleiul si amestecam pana se topeste ,adaugam esenta de rom,dulceata stafidele si apoi faina , Cand toate s-au amestecat adaugam treptat faina care a fost amestecata cu...Citeste continuarea

Negresa

Postat de: Deny22 in Dulciuri

Se pun intr-o cratita pe foc margarina, laptele, zaharul si cacao si se dau in clocot. Se da deoparte si se lasa la racit. Cand s-a racit, se adauga cele 3 galbenusuri, faina, praful de copt si...Citeste continuarea

Napolitane cu nuca, stafide, rahat,...

Postat de: medioto59 in Dulciuri

Intr-o cratita punem jumatate din cantitatea de zahar la topit. Cand zaharul capata  culoarea caramelului adaugam jumatate din cantitatea de nuca si rahatul taiat cubulete mici. Lasam sa...Citeste continuarea

Negresa cu crema de branza dulce si...

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Este o prajitura extrem de simplu de preparat...insa va garantez ca va bateti pe ea pana la ultima bucatica:)))))....asta-i viata! :D:)))) Intr-un vas larg topim untul la foc mic, apoi in el...Citeste continuarea

Negresa cu ciocolata,crema de...

Postat de: diaconta in Prajituri

Am pus într-un vas, pe baie de aburi, ciocolata, laptele si untul. Le-am lasat pâna s-a topit ciocolata, apoi am racit amestecul. Am mixat foarte bine doua oua întregi plus...Citeste continuarea

Negresa cu visine, ciocolata si...

Postat de: reisnaor_2006 in Prajituri

             Am inceput cu crema de vanilie pe care am preparat-o intr-un vas in care am adaugat continutul plicului si laptele rece...Citeste continuarea

Negresa cu branza de vaci

Postat de: reisnaor_2006 in Prajituri

Am inceput cu blatul. Galbenusurile le-am separat de albusuri. Am batut cu un praf de sare albusurile, am adaugat pe rand zaharul, galbenusurile, uleiul, laptele. Cu ajutorul unei spatule am...Citeste continuarea

Naut cu zucchini si smantana

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Nautul se pune in apa rece si se lasa peste noapte. A doua zi se scurge de apa si se pune intr-o craticioara la fiert, acoperit cu multa apa si putina sare. Se fierbe circa 1-2 ore, al meu a...Citeste continuarea

Nuci umplute cu crema de ciocolata

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Dulciuri

Mixam margarina la temperatura camerei cu zaharul pudra.Adaugam ouale unul cate unul,mixand in continuare.Adaugam faina, sarea si bicarbonatul stins cu zeama de portocala.Introducem la rece pentru...Citeste continuarea

Napolitane cu alune macinate,...

Postat de: retetele_tinei in Dulciuri

Zaharul se pune intr-o oala, iar peste el se pune laptele. Apoi, se pune1/2 de  lingurita de bicarbonat. Si la urma se pune1/2 de  lingurita de sare. Se amesteca si se lasa la...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]