Negresa de post cu lapte de cocos

de Constelatialeu in Dulciuri, 8 Apr 2016 | 1101 vizualizari

 

M-am inspirat de la bucataras Rocsi, n-am eu cioroi ca ea, dar m-am descurcat si fara....am optat sa fac negresa in forme de silicon  pentru ca imi e mai usor sa le impart si sunt si mai aspectoase.....

 

INGREDIENTE

  • 400 ml lapte de cocos
  • 150 g zahar
  • 60 ml ulei
  • 12 linguri faina
  • 2 linguri cacao
  • coaja de la o lamaie
  • zeama de la o lamaie
  • 1 lingurita rasa cu praf de copt
  • 1 lingurita rasa cu bicarbonat
  • nuci tocate grosier cca 150 g
  • visine ( am pus cate 3 in fiecare forma)
  • Decor
  • ciocolata neagra topita
  • confeti colorate de la Dr.Oetker
Portii: 14
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post cu lapte de cocos:

Intr-un castron punem laptele de cocos (trebuie agitat bine inainte sa fie scos din conserva, este gros) adaugam zaharul si coaja de lamaie si mixam pana se topeste zaharul, apoi adaugam uleiul ca la maioneza. Separat amestecam faina cernuta cu cacaoa, bicarbonatul amestecat cu praful de copt si stins cu zeama de lamaie il adaugam peste laptele de cocos. La final incorporam faina amestecata cu cacaoa si nucile taiate grosier. In formele de silicon am pus hartiute de briose, apoi cu o lingura am impartit compozitia, mi-a ajuns pentru 14 forme de silicon. Am asezat formele in tava de la aragaz si am bagat tava la cuptorul preincalzit. Sunt gata cand trec testul scobitorii. Le scoatem din cuptor apoi din forme, le ornam cu ciocolata topita si confetii colorate.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post cu lapte de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Rocsi 1

08.04.2016, 20:21

Se pot face toate retetele si fara cioroi ...Ma bucur ca ai incercat reteta!

Catalina L 1

09.04.2016, 10:04

imi placeeeee.

mirela0911 1

11.04.2016, 20:49

Astea sunt pe gustul meu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Negresa de post cu lapte de cocos, visine si nuca la slow cooker Crock-Pot