Negresa cu branza de vaci

de anca_rm in Dulciuri, 27 Iul 2016 | 1068 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -5 oua
  • -5 linguri zahar
  • -7 linguri faina
  • -1 lingura cacao
  • -3 lingura cafea
  • -1 lingurita rom
  • -300 gr branza
  • -100 gr stafide
  • -2 oua
  • -3 linguri zahar pudra
  • -coaja de limeta
  • -praf de copt
  • Extra: 50 gr ciocolata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu branza de vaci:

Branza o sfarmitam cu ajutorul unei furculite si adaugam in ea stafidele si 3 linguri de zahar pudra si o lingurita esenta rom. Stafidele nu le punem in rom in prealabil , ele se vor hidrata cu zerul lasat de branza.


Intr-un bol inalt punem ouale impreuna cu 5 linguri zahar si un praf de sare si le batem pana se spumeaza si isi schimba culoarea.


Adaugam cafeaua, cacao ,faina amestecata cu praful de copt si omogenizam.


In tava de 25x30 turnam compozitia si deasupra cu o lingura impartim branza.


Dam la cuptorul incins la 180 grade pentru 20-30 minute .


Dup ace o scoatem din cuptor razuim ciocolata.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Panacris 1

27.07.2016, 19:30

VanessaAli 1

01.08.2016, 10:55

O bunatate!

Rahela Velicu 1

04.08.2016, 11:30

foarte buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu branza de vaci