Negresa cu branza de vaci

de reisnaor_2006 in Prajituri, 13 Ian 2016 | 1585 vizualizari

 

O prajitura fina si pufoasa pe care o recomand cu drag.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 400 gr de faina
  • 200 gr de zahar
  • 200ml lapte
  • 150ml ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • Umplutura:
  • 500g branza de vaci
  • 3 oua
  • 100g zahar
  • 3 plicuri zahar vanilat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu branza de vaci:

Am inceput cu blatul. Galbenusurile le-am separat de albusuri. Am batut cu un praf de sare albusurile, am adaugat pe rand zaharul, galbenusurile, uleiul, laptele. Cu ajutorul unei spatule am incorporat bine faina pe care in prealabil am amestecat-o cu 2 lg de cacaco si praful de copt.


Cand compozitia a fost omogena am tapetat o tava cu hartie de copt si am turnat blatul.


Umplutura am facut-o din amestecul branzei de vaci cu ouale si zaharul vanilat. Cu ajutorul unei linguri am pus din loc in loc pe blatul prajiturii umplutura. Cuptorul l-am preincalzit la 200 de grade si am lasat prajitura 30 de minute. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Branza de vaci trebuie sa fie mai grasa.

2

Daca are apa trebuie sa o scurgeti ca sa nu iasa prea moale umplutura.

3

Se foloseste o tava de 25/35cm

4

Optional putem adauga stafide sa goji uscate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

mirela0911 1

14.01.2016, 09:14

Foarte bine arată și ce buna e!

miki_a 1

14.01.2016, 11:28

Tare bine arata! Felicitari!

reisnaor_2006 1

14.01.2016, 12:27

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu branza de vaci