Negresa de post cu seminte de floarea soarelui

de mirela0911 in Mancaruri de post, 13 Apr 2016 | 3107 vizualizari

 

Aceasta prajitura de post se poate prepara cu orice doriti, cu orice va trece prin cap! :D 

 

INGREDIENTE

  • 1,5 cana apa minerala
  • 1,5 cana zahar
  • 1/2 cana ulei
  • 50 g seminte floarea soarelui (decojite)
  • esenta de rom
  • 2 lg gem de cirese amare
  • 3 cani faina alba
  • 1 plic praf de copt
  • 3 lg cacao
Portii: 28
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post cu seminte de floarea soarelui:

Intr-un vas se amesteca apa minerala cu zaharul pana ce acesta se dizolva.


Semintele de floarea soarelui se pun intr-o tava si se dau pentru 3-4 minute la cuptor sa se rumeneasca putin. Se pun apoi in vasul cu apa si zahar. Se adauga uleiul, gemul si esenta de rom. Se amesteca.


Se toarna apoi faina, praful de copt si cacaoa si se omogenizeaza bine. Compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru cca 35-40 de minute. Se face testul cu scobitoarea.


Se lasa sa se raceasca apoi se portioneaza si se serveste.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Cand este rece, se poate presara deasupra zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post cu seminte de floarea soarelui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (57)

mirela0911 1

15.04.2016, 18:50

Miha se face și repede!

Catalina L 1

15.04.2016, 19:43

Zamfira 1

03.05.2016, 23:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Prajitura de post cu mere