Negresa cu lapte de cocos si visine

de MotanLaOale in Prajituri, 4 Mai 2016 | 854 vizualizari

 

Vazut la Rocsi si am facut si eu ca zacea o cutie de lapte de cocos in camara.
"Retete de Pasti"

 

INGREDIENTE

  • 400ml lapte de cocos
  • 150g zahar
  • 60ml ulei
  • 12 linguri faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 lamaie
  • 1 plic praf de copt
  • 500g visine de la congelator
  • zahar pudra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu lapte de cocos si visine:

Visinile se lasa la dezghetat intr-o strecuratoare.


Laptele de cocos se agita bine inainte de a deschide conserva, se deschide si se toarna intr-un castron.


Se adauga zaharul si coaja de lamaie si se mixeaza pana se topeste zaharul.


Se adauga uleiul si zeama de lamaie si se mixeaza in continuare.


Faina se amesteca cu cacaoa si praful de copt si se omogenizeaza.


Se tapeteaza o tava (22x28) cu hartie de copt, se toarna compozitia si se niveleaza.


Se aseaza visinile pe deasupra cat mai des si uniform.


Se introduce in cuptorul preincalzit 30-35 minute.


Cand trece testul scobitorii este gata.


Se scoate din cuptor, din tava si se lasa la racit.


Se portioneaza si se pudreaza cu zahar pudra.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu lapte de cocos si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

04.05.2016, 22:35

alilianaa 1

05.05.2016, 15:20

asta o trec la favorite...si eu mai am lapte de cocos prin camara...

MotanLaOale 1

05.05.2016, 15:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Pasca poloneza