Nutellate

de RuxyRux in Dulciuri, 24 Noi 2016 | 1011 vizualizari

 

Fursecuri cu nutella si fulgi de ciocolata delicioase, va invit cu drag, fac si-o cafea buna!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. unt
  • 230 gr faina (plus pentru infainat)
  • 1 ou mare
  • 175 gr zahar brun
  • un praf sare
  • 1 esenta de rom (fiola)
  • 1 lingurita praf de copt
  • vanilie
  • coaja rasa de portocala (BIO)
  • 75 gr. fulgi de ciocolata neagra
  • nutella (cateva linguri)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nutellate:

Din aceasta cantitate, obtinem o tava de fursecuri (tava de cuptor).


Untul rece, dar moale, se mixeaza cu zaharul timp de 3 minute, apoi cu vanilia si romul, adaugam si coaja de portocala, se adauga si oul si se omogenizeaza.


Faina se amesteca bine cu praful de copt si cel de sare, apoi se adauga in amestecul de unt, se mixeaza putin, se opreste mixerul, se adauga fulgii de ciocolata si se formeaza o bila de aluat care se infaineaza usor si se pune la rece timp de 30 de minute.


Se rup bucatele de aluat, se formeaza fursecurile in palma, se adauga putina nutella si se strang ca un saculet, apoi se da forma finala.


Fursecurile se asaza in tava si se coc la 180 de grade intre 14 si 20 de minute sau in functie de cuptor. Daca fursecurile pe care le faceti sunt mai mici, timpul de coacere se poate scurta.


Se scot din tava numai dupa ce s-au racit, altfel se rup usor.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Nutellate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

diaconta 1

30.11.2016, 21:33

Mi s-a facut o pofta teribila,mai ales dupa ce am citit ce a scris Padre )))))))))

miki_a 1

05.12.2016, 09:17

Ce "scumpiciose" sunt!!! ..... eu....ca si Padre..... ....fara numar.....

RuxyRux 1

08.12.2016, 20:37

Va imbratisez si va multumesc mult!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu fructe de padure