Negresa cu kiwi si dulceata de agrise la slow cooker Crock-Pot

de Panacris in Slow Cooking, 21 Mar 2016 | 960 vizualizari

 

O minunată negresă dulce acrișoară. Inițial am plecat de la rețeta lui GabyD, http://www.bucataras.ro/retete/negresa-cu-nuca-si-pere-la-slow-cooker-crock-pot-72657.html, dar am adapat-o pe parcurs cu ce ingrediente am avut la îndemână. Senzațională de bună. Mulțumesc GabyD, pentru pașii expliciți în modul de preparare!

 

INGREDIENTE

  • Dulceață de agrișe 200 ml,
  • Zahăr tos 200 g,
  • Ulei de floarea soarelui 100 ml,
  • Apă minerală 200 ml,
  • Făină albă de grâu 300 g,
  • Sare de mare ½ linguriță,
  • Praf de copt 1 plic,
  • Zahăr vanilinat 1 plic,
  • Pudră de cacao 3 linguri,
  • Fructe de kiwi 5 bucăți
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu kiwi si dulceata de agrise la slow cooker Crock-Pot:

Într-un vas încăpător se pun: zahărul, zahărul vaniliat, apa minerala, dulceața de agrișe, uleiul, praful de copt, făina și pudra de cacao, se amestecă ușor până se înglobează toate ingredientele. Între timp se pregătește aparatul minunat de gătit Crock-Pot, se conectează la sursa de curent, se pune hârtie de copt în vas, se toarnă aluatul obținut, se uniformizează. Fructele de kiwi curățate de coajă, se taie în sferturi și se așează în aluat.


Se programează aparatul la de gătit Crock-Pot slow cooker Digital 4,7 L la meniul ”LOW” pentru 3.50 ore. După cca. 2 ore rotește vasul, cum ne spune draga GabyD, la 180 grade ca să se coacă uniform prăjitura și se șterge capacul vasului de condensul obținut.


După ce trece testul scobitorii, negresa se scoate din vas, se lasă să se răcească apoi se porționează ;) Spor, răbdare și poftă bună.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu kiwi si dulceata de agrise la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

mihaelar63 1

22.03.2016, 15:09

Ce deliciu

Panacris 1

22.03.2016, 15:39

Mulțumesc pentru aprecieri dragi Bucătărași!

jolygina 1

17.04.2016, 09:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu morcovi si nuci la slow cooker Crock Pot