Desert budinca cu dovleac la slow cooker Crock-Pot

de Oana in Slow Cooker, 27 Sep 2018 | 1106 vizualizari

 

Super rapida si delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 300 g paine alba feliata
  • 480 ml smantana lichida pentru frisca
  • 400 g piure de dovleac indulcit
  • 150 g zahar brun
  • 4 oua
  • 1 lingurita scortisoara
  • 2 lingurite vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert budinca cu dovleac la slow cooker Crock-Pot:


  • Amesteca intr-un bol piureul de dovleac (se obtine din dovleac ras, calit in putin unt si indulcit dupa gust, pana scade) cu zaharul brun cu ajutorul unui tel.

  • Incorporeaza apoi ouale.

  • Pune scortisoara si vanilia si amesteca.

  • Adauga la final smantana pentru frisca si se omogeanizeaza bine.

  • In vasul de la slow cooker-ului Crock-Pot Saute 6l DuraCeramic pune hartie de copt, apoi rupe feliile de paine.

  • Rastoarna compozitia cu dovleac deasupra si amesteca usor, astfel incat lichidul sa patrunda bine printre feliile rupte de paine.

  • Pune capacul si seteaza modul de gatire High pentru 2 ore si jumatate.

  • Cand programul s-a terminat, scoate vasul din aparat, cu grija scoate si budinca pe un platou, apoi pune o farfurie mare deasupra si intoarce-o invers.

  • Indeparteaza hartia de copt si lasa budinca la racit.

  • Serveste budinca cu dovleac rece sau calda, dupa plac, cu o cupa de inghetata alaturi si sos caramel.

  • Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert budinca cu dovleac la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

dantes 1

28.09.2018, 08:41

Buna!

Gherca Daniela 1

28.09.2018, 10:23

super!

oanapl 1

15.10.2018, 08:58

Ce bunatate!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coaste de miel cu sos si cus-cus

de Ina 7

ieri la 22:22

Negresa din albusuri cu ciocolata si krantz

ieri la 18:46

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

ieri la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

ieri la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

pe 18.01 la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Desert cremsnit Duo