Nutellotti

de Andreea Caroline in Dulciuri, 7 Mai 2016 | 1403 vizualizari

 

Nutellotti ... in jumatate de ora erau gata... dar ce zic jumatate de ora ? 20 minute maxim ... Bineinteles ca dupa plac mai ales, Nutella se poate inlocui cu oricare alta crema de ciocolata.
Din aceste cantititati am preparat 11 nutellotti mai marisori.

 

INGREDIENTE

Pentru biscuiti:

  • 200 gr Nutella
  • 1 ou
  • 150 gr faina

Pentru ornat:

  • alune
  • 3 linguri cu Nutella
Portii: 11
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nutellotti:

Nutella va trebui sa fie la temperatura camerei. Daca preparati acesti biscuiti iarna,cand crema de ciocolata este mai dura,este suficient sa o topiti putin in cuptorul cu microunde.Daca insa este mult prea moale,lasati-o putin la frigider.


Punem intr-un bol cele 200 gr Nutella cu oul intreg si amestecam bine.


Adaugam apoi faina, putin cate putin amestecand bine de fiecare data.


Tapetam o tava pentru cuptor cu hartie de copt.


Ungem mainile cu putin ulei si luam din compozitie formand bile ( de marimea dorita ).


Asezam biscuitii in tava si cu ajutorul degetului,formam o adancitura .


Punem tava la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru 10 minute.( NU lasati mai mult de 10 minute deoarece,desi par moi,biscuitii se vor intari usor cand se vor raci).


Punem intr-un posh cele 3 linguri cu Nutella si umplem andanciturile biscuitilor .Ornam apoi fiecare biscuite cu alune.


Garantez ca vor disparea imediat din farfurie :)


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Nutellotti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

Andreea Caroline 1

10.05.2016, 09:03

Rux

kytz 1

08.06.2017, 08:48

Waw ...ce biscuiți delicioși!

Andreea Caroline 1

11.06.2017, 23:43

kytz

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Pariziene cu gem si nuci