Nutellotti

de - Andreea - in Dulciuri, 7 Mai 2016 | 2248 vizualizari

 

Nutellotti ... in jumatate de ora erau gata... dar ce zic jumatate de ora ? 20 minute maxim ... Bineinteles ca dupa plac mai ales, Nutella se poate inlocui cu oricare alta crema de ciocolata.
Din aceste cantititati am preparat 11 nutellotti mai marisori.

 

INGREDIENTE

Pentru biscuiti:

  • 200 gr Nutella
  • 1 ou
  • 150 gr faina

Pentru ornat:

  • alune
  • 3 linguri cu Nutella
Portii: 11
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nutellotti:

Nutella va trebui sa fie la temperatura camerei. Daca preparati acesti biscuiti iarna,cand crema de ciocolata este mai dura,este suficient sa o topiti putin in cuptorul cu microunde.Daca insa este mult prea moale,lasati-o putin la frigider.


Punem intr-un bol cele 200 gr Nutella cu oul intreg si amestecam bine.


Adaugam apoi faina, putin cate putin amestecand bine de fiecare data.


Tapetam o tava pentru cuptor cu hartie de copt.


Ungem mainile cu putin ulei si luam din compozitie formand bile ( de marimea dorita ).


Asezam biscuitii in tava si cu ajutorul degetului,formam o adancitura .


Punem tava la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru 10 minute.( NU lasati mai mult de 10 minute deoarece,desi par moi,biscuitii se vor intari usor cand se vor raci).


Punem intr-un posh cele 3 linguri cu Nutella si umplem andanciturile biscuitilor .Ornam apoi fiecare biscuite cu alune.


Garantez ca vor disparea imediat din farfurie :)


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Nutellotti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

- Andreea - 1

11.06.2017, 23:43

kytz

oanapl 1

27.11.2017, 14:32

Ce bine arată!

- Andreea - 1

16.12.2017, 10:23

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca de gris