Negresa Vegana cu Fructe de Padure

de BakeUpArtist in Dulciuri, 4 Noi 2016 | 693 vizualizari

 

V-ați gândit vreodată să obțineți același gust ciocolatos al negresei, într-o prajtura fără făină, fără ouă, fără zahăr? Am găsit varianta ideală, cu doar câteva ingrediente. În plus, puteți adăuga diferite fructe, în funcție de preferințe.  

 

INGREDIENTE

  • 4-5 banane bine coapte;
  • 2 linguri unt de arahide natural;
  • 2 linguri miere;
  • 50 g cacao;
  • 1/2 pahar de mix de fructe de padure (am folosit congelate);
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa Vegana cu Fructe de Padure:

- Decojiți bananele și folosind un blender, faceți un piure;


- Adăugați untul de arahide și mierea și mixați bine;


- Apoi adăugați cacao și mixați din nou;


- Tapetați o tavă cu pereții detașabili cu hârtie de copt și turnați compoziția obținută;


- Apoi scufundați fructele de pădure în compoziție;



- Coaceți prăjitura la foc mediu timp de aproximativ 25 de minute.

 

TIPS-URI

1

Se recomanda ca bananele sa fie cat mai coapte;

2

Este delicioasa rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa Vegana cu Fructe de Padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

BakeUpArtist 1

04.11.2016, 16:44

Da, este foarte buna si sanatoasa

Lau 1

04.11.2016, 20:10

anca_rm 1

07.11.2016, 10:25

wow ce prajitura buna ,

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Desert tort Imparatesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

RETETA RECOMANDATA
Chec simplu cu cacao si stafide