Negresa cu alune si fruct kaki - de post

de mirela0911 in Prajituri, 4 Dec 2016 | 1427 vizualizari

 

A iesit o pufosenie de nu te poti opri din mancat! :X

 

INGREDIENTE

  • 1,5 cana apa minerala
  • 1 cana zahar
  • 1/2 lgt sare
  • 100 ml ulei
  • esenta de rom
  • 3 cani faina
  • 3 lg pline cu cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 1 canita cu alune de padure
  • 1 fruct kaki
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu alune si fruct kaki - de post:

Intr-un vas, se amesteca apa minerala cu sarea si zaharul, pana ce aceasta din urma se dizolva. Se adauga apoi esenta de rom si uleiul.


Separat, se amesteca faina cu praful de copt si cacaua.


Alunele de padure se prajesc usor apoi se taie bucati mai mici. Fructul kaki se curata de pielita si se taie cubulete mici.


Peste lichid se toarna ingredientele uscate si se amesteca pana se omogenizeaza. La final, se pun alunele si fructul kaki. Se amesteca, apoi se toarna totul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru cca. 35-40 de minute (se face testul scobitorii).


Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca, se portioneaza si se serveste.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate pudra cu zahar pudra vanilat.

2

Se poate inlocui fructul kaki cu orice alt fruct preferati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu alune si fruct kaki - de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

08.12.2016, 01:11

Yammy !!! eu am fost cuminte si am postit . primesc portie dubla ?

diaconta 1

10.12.2016, 23:31

Musai sa primesc si eu o bucatica

Catalina L 1

11.12.2016, 20:34

originala si f la moda

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aripioare cu sos
  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu cocos, de post