Naan umplut cu Falafel in sos picant, cu sos Tzatziki special si cartofi copti cu Roquefort

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 26 Apr 2016 | 828 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru Falafel:
  • 1 conserva 400 gr naut
  • 1/4 ceapa rosie
  • 1 catel de usturoi
  • 65 grame faina integrala
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 ligurita seminte de cumin
  • sare
  • Pentru sosul Tzatziki special:
  • 2 linguri maioneza din iaurt
  • cateva frunze patrunjel, tocate
  • cateva frunze marar, tocate
  • cateva tulpini chives, tocate
  • 1/2 lingurita sos Worcestershire
  • piper
  • 1/2 lingurita otet din vin alb
  • 1 varf de cutit paprika afumata
  • putin sos picant (Eu am folosit Chipotle)
  • 5 linguri iaurt degresat
  • 1/2 lingurita oregano uscat
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 1 lingura ulei de masline extra virgin
  • 1/3 castravete tocat
  • Pentru cartofii copti cu branza Roquefort:
  • 1 cartof dulce mic
  • 4 cartofi mici
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita paprika afumata
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
  • 2 catei de usturoi, pisati
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura frunze proaspete de busuioc tocate
  • 40 grame branza Roquefort
  • 4 naan (reteta aici:http://www.bucataras.ro/retete/naan-paine-indiana-59018.html)
  • cateva linguri sos picant (eu am folosit Frank's Red Hot Wings Buffalo)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Naan umplut cu Falafel in sos picant, cu sos Tzatziki special si cartofi copti cu Roquefort:

Se amesteca toate ingredientele pentru sosul Tzatziki si se pastreaza la frigider pana in momentul folosirii.


Cu ajutorul unui blender se amesteca si maruntesc toate ingredienele pentru falafel. Se formeaa mici bile care se gatesc in cuptorul preincalzit la 200 de grade Ceslius pentru 20 de minute, pana sunt crocante si gatite complet.


Se taie cartofii fasii si se amesteca cu ulei, sare, piper, usturoi, paprika si busuiocul uscat. Se coc la 200 de grade Celsius 25-40 de minute, intocandu-i la jumatatea timpului. Se amesteca cu busuiocul proaspat si branza Roquefort.


Se amesteca falafelul cu sosul picant.


Se ung naan cu sosul Tzatziki, iar deasupra se aseaza cartofii copti cu Roquefort si falafelul picant.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Naan umplut cu Falafel in sos picant, cu sos Tzatziki special si cartofi copti cu Roquefort" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

diaconta 1

26.04.2016, 23:18

Ce nebunie ai facut tu aici

Geanina87 1

27.04.2016, 08:21

marcela1979 1

27.04.2016, 13:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sandvis haios