Senvis a la Jamie Oliver

de Gusti in Sandvisuri, 19 Oct 2014 | 5653 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  6-8 ciuperci
  • 2-3 catei de usturoi
  • 100 gr cascaval
  • o cutie brânză cremă Delaco
  • coaja rasa de la 1/2 lamiie
  • zeama de la 1/2 lamiie
  • citeva felii de bacon
  • 1-2 pere
  • 1 rosie
  • sare, piper, cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Senvis a la Jamie Oliver:

Recunosc. Sint fan Jamie Oliver, iar emisiunea preferata in acest moment este "Gateste cu Jamie in 15 minute", de pe TV Paprika. Efectiv ma fura din peisaj cind se difuzeaza. Am facut zilele trecute o salata de dovlecei cu menta, iar acum am recidivat cu un preparat demn de Mister DeSenvis (mai tineti minte? ).


Dar sa va explic ce am facut:


- am pus ciupercile pe tigaia grill, pe ochiul aragazului. Le-am dat putina sare si piper.


- am dat cascavalul prin razatoare si am curatat cateii de usturoi


- dupa 5-6 minute am pus putin ustoroi presat in fiecare ciupercuta, l-am acoperit cu cascaval ras si am dat ciupercile la cuptor pentru inca 4-5 minute, punind si painea ciabatta pentru 2-3 minute in cuptor.


- cit timp ciupercutele au stat in cuptor, am pus pe grill felii de pere si bacon


- dupa aceste operatiuni am avut si vreme de 2-3 minute in care am aromatizat crema de branza cu coaja rasa si zeama de la 1/2 lamiie si am taiat rosia rondele subtiri


- cind perele s-au rumenit, le-am stropit cu putina miere


Am taiat ciabatta in doua si am pus peste o parte rosiile, ciupercile, perele si baconul, iar deasupra am adaugat crema de brinza aromatizata. A iesit un deliciu!



Daca ti-a placut reteta noastra "Senvis a la Jamie Oliver" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Satisfyyourcravings 1

20.10.2014, 14:41

Delicios!

Sylvia 1

20.10.2014, 15:08

wow ce combinatie superba!

Xandrinne 1

20.10.2014, 22:43

Tare bun!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8208 puncte

Rahela Velicu

6141 puncte

mihaelar63

4566 puncte

Rocsi

4106 puncte

Panacris

3522 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu somon afumat