Negresa cu mascarpone si zmeura

de Nadyne in Dulciuri, 15 Oct 2016 | 4038 vizualizari

 

O prajitura savuroasa, deloc complicata...

 

INGREDIENTE

  • 150 g ciocolata amaruie
  • 150 g unt
  • 250 g zahar pudra
  • 4 oua
  • 100 g faina
  • 250 g mascarpone
  • esenta vanilie sau extract de vanilie Bourbon
  • 350 g zmeura
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu mascarpone si zmeura:

 Topim ciocolata si untul la bain marie. Lasam sa se racoreasca putin, apoi adaugam 150 g zahar pudra, 3 oua batute si faina. Omogenizam bine.

Amestecam mascarpone cu oul batut, cu zaharul ramas si cu esenta de vanilie.

Turnam jumatate din aluatul cu ciocolata in tava tapetata cu hartie de copt, apoi crema de mascarpone.

Nivelam si punem zmeura, cat mai uniform. Acoperim cu restul de aluat de ciocolata si introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru aproximativ 25-30 minute.

 Se lasa sa se raceasca si se portioneaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu mascarpone si zmeura" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pancakes