Tiramisu reţetă originală, cu capsuni

de deea2686 in Dulciuri, 22 Iun 2015 | 2838 vizualizari

 

Tiramisu reţetă originală
Am incercat sa fac reteta traditionala de tiramisu, dar cu fructe de sezon.A iesit super bun si cremos.

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • 500 gr mascarpone
  • 500 gr frisca lichida
  • 3 oua
  • 1 kg capsuni
  • zahar dupa gust
  • un strop de sare
  • cappucino gata facut(pt insiropat piscoturile)
  • 2 pungi piscoturi sampanie
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originală, cu capsuni:

Tiramisu reţetă originală

Bati mascarponele cu galbenusurile si zahar dupa gust(eu am pus 2 linguri).Dai la rece.Bati albusurile cu un strop de sare si cu zahar tot dupa gust pina devine spuma tare.Dai la rece.Bati frisca.Amesteci bine cele 3 compozitii invirtind usor.Cam 750 gr capsuni le mixezi in robot cu putin zahar si le faci piure.Pregatesti o tava sau un vas unde vrei sa montezi prajitura si procedezi astfel:insiropezi fiecare piscot in cappucino si i-l asezi unul linga altul in tava apoi peste stratul de piscoturi pui piure de capsuni,crema(daca vrei si capsuni taiate bucati mici),iar strat de piscoturi ,iar piure de capsuni si iar crema pina terminam toate ingredientele.Se orneaza cu restul de capsuni dupa imaginatia fiecaruia.Sa aveti spor la preparat daca imcercati reteta mea. :) ;) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originală, cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parfe de capsuni