A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Negresa

Postat de: Lina24 in Prajituri

Se pune la fiert 1 cana de lapte ,3 cani de zahar si 3-4 linguri de cacao (cacao am amestecat-o cu zaharul ) Dupa ce s-a topit zaharul am scos 10 linguri din compozitie pentru glazura.Si am luat...Citeste continuarea

Negresa Mars

Postat de: daniastefania in Prajituri

Topim ciocolata si untul intr-un vas, apoi lasam sa se raceasca putin. Ouale le mixam cu zaharul pana se spumeaza. Acum adaugam si ciocolata cu untul, topite anterior. Adaugam faina cernuta cu...Citeste continuarea

Negresa cu nuca si silvoita

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Intr-un vas se pune apa, praful de sare si Green Sugar-ul. Se amesteca pana se topeste zaharul, se adauga silvoita si nuca taiata grosier. Se amesteca apoi se toarna esenta de rom si uleiul....Citeste continuarea

Negresa de post cu banane

Postat de: cristinutanicolita in Mancaruri de post

Se da drumul la cuptor. Apa se bate cu zaharul pana acesta din urma se topeste. Se adauga uleiul, dulceata si se bate bine. Adaugam faina, cacao si praful de copt. Omogenizam totul si...Citeste continuarea

Negresa de post

Postat de: ralu_ca in Prajituri

Intr-un bol incapator amestec faina, zaharul, cacao, bicarbonat sodiu, sare si omogenizez cu un tel ingredientele. Apoi torn cafeaua, uleiul, esenta si otetul amestecandu-le foarte bine. Trebuie...Citeste continuarea

Negresa de post cu esenta de rom si...

Postat de: cristinutanicolita in Prajituri

Se da drumul la cuptor. Se mixeaza apa cu zaharul pana acesta din urma se topeste. Se adauga si restul ingredientelor si se mixeaza totul Se pune in tava tapetata cu hartie de copt si...Citeste continuarea

Negresa de post cu dulceata si...

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de post

Preincalzim cuptorul la 180 grade. Punem intr-un bol zaharul, uleiul, apa minerala, dulceata si mixam la viteza mica. Adaugam alunele maruntite,zaharul vanilat si praful de copt, apoi pudra...Citeste continuarea

Negresa cu crema de branza si...

Postat de: Moni_alex in Dulciuri

  Se rupe ciocolata bucatele si se pune intr-o cratita impreuna cu untul la foc mic de tot sau pe baie de aburi si se amesteca bine pana se topesc si amestecul devine lucios si omogen.se...Citeste continuarea

Negresa cu visine si mascarpone

Postat de: Criss in Prajituri

  Intr-un vas se amesteca zaharul, zaharul vanilinat, cacaua, apoi se adauga treptat laptele si uleiul, pana se omogenizeaza bine. Se pune pe foc si se lasa sa dea un clocot. Din...Citeste continuarea

Negresa, reteta clasica

Postat de: merisor67 in Prajituri

Intr-o craticioara, amestecam zaharul cu untul, cacaua si laptele. Punem craticioara la foc mediu si amestecam in ea pana cand se topeste untul si zaharul si obtinem o crema ciocolatoasa. O...Citeste continuarea

Negresă cu gem de afine şi bezea....

Postat de: Zamfira in Prajituri

Frecăm untul moale la temperatura camerei cu 200 g zahăr şi un praf de sare. Adăugăm treptat gălbenuşurile. După o foarte bună omogenizare adăugăm treptat laptele şi făina...Citeste continuarea

Negresă cu bezea

Postat de: Zamfira in Prajituri

Blat Se bat gălbenuşurile cu zahărul până când se topeşte zahărul. Apoi adăugăm treptat untul (moale şi în bucăţele mici), laptele şi făina amestecată cu...Citeste continuarea

Negresa cu cafea si nuci coapte

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Portiile vor iesi in functie de cat de mari veti taia bucatile, fireste. Nucile le-am copt 6 sau 7 minute( in functie de cuptor, le-am lasat putin sa se raceasca apoi le-am pus intr-o punga si...Citeste continuarea

Nuggets de pui

Postat de: Zamfira in Pui

Porționăm pieptul de pui în bucăți mici 2-3 cm x 3-4 cm. Omogenizăm foarte bine bucățile de carne cu amestecul de condimente. Amestecăm chipsurile maruntite, parmezanul,...Citeste continuarea

Negresa cu crema de vanilie

Postat de: CarmenBlue in Prajituri

Se freaca oul cu zaharul cu lingura de lemn, se adauga uleiul, laptele, gemul. Se amesteca bine, apoi se adauga bicarbonatul (praf, nu trebuie stins cu nimic), faina si cacaoa. Compozitia este...Citeste continuarea

Negresa cu crema de vanilie si...

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Blatul de negresa: Ouale se mixeaza cu un praf de sare mai intai, apoi cu zaharul pana isi dubleaza volumul, se adauga uleiul treptat, apoi cacaoa, faina si praful de copt, se mixeaza in...Citeste continuarea

Negresa cu urda

Postat de: MotanLaOale in Prajituri

Se mixeaza urda cu ouale, zaharul si zaharul vanilat. Se adauga la final coaja rasa de lamaie si stafidele si se amesteca. Se lasa deoparte sa se mai topeasca zaharul. Se mixeaza...Citeste continuarea

Negresa cu nuca de cocos si zmeura

Postat de: andaoana in Prajituri

Intr-un vas topim ciocolata rupta bucati impreuna cu laptele si lingura de zahar Demerara si un praf de sare. Sarea face gustul ciocolatei mai intens. Lasam la racit. Cu furculita batem 2...Citeste continuarea

Nuci-aperitiv cu crema de branza si...

Postat de: Pungasa_Rogue in Aperitive / Garnituri

Formarea nucilor: Se amesteca toate ingredientele pana ce se formeaza un aluat tare, dar putin lipicios.  Se unge fora de nuci cu ulei si se pune la incins la flacara aragazului....Citeste continuarea

Negresa cu unt de arahide

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Untul se topeste si-n el se topeste si ciocolata, se  adauga zaharul se se mai tine totuldoua minute la foc mic, lasa apoi  la racit cateva minute bune( 6). Se adauga ouale si se...Citeste continuarea

Nectar de mere cu menta

Postat de: Ina in Sirop / Compot

Spalam merele si le feliem, indepartand codita si cotorul.  Feliile se pun intr-o oala mare , turnam apa cat sa nu acopere fructele ( pentru ca ele isi vor lasa si sucul propriu ) si punem la...Citeste continuarea

Nectar de mere si pere

Postat de: Ina in Sirop / Compot

Fructele se spala in apa rece si se feliaza , indepartandu-se semintele si casuta acestora ( cotorul ).  Feliile se pun intr-o oala mare , turnam apa cat sa nu acopere fructele ( pentru ca...Citeste continuarea

Negresa cu crema de vanilie Dukan

Postat de: deyutzky in Dulciuri

Incepem cu crema: Intr-o craticioara amestecam galbenusurile cu indulcitorul. Turnam putin lapte, apoi adaugam amidonul si amestecam bine cu un tel pentru a nu se forma cocoloase. Turnam si...Citeste continuarea

Negresa din albusuri si ciocolata

Postat de: merisor67 in Prajituri

Lasam albusurile la temperatura camerei, o perioada buna de timp, pentru a se mixa bine. Rasnim zaharul sa scurtam timpul de mixare. Topim ciocolata impreuna cu laptele si untul si le lasam...Citeste continuarea

Negresa cu nuca si pere, la slow...

Postat de: gaby_d in Slow Cooker

pregateste aparatul  slow cooker   Crock-Pot  Digital 4,7 l conectandu-l la sursa de curent. intr-un bol incapator pune zaharul impreuna cu gemul, cacaua si...Citeste continuarea

Negresa cu glazura de ciocolata

Postat de: Meea in Dulciuri

          Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile pana obtinem o spuma tare apoi adaugam zaharul (eu l-am adaugat in 3 transe) si mixam pana...Citeste continuarea

Nuci umplute cu crema de ciocolata...

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Nuci: Intr-un castron se pune untul dat pe razatoarea mare, faina, zaharul pudra, sarea, esenta de vanilie si oul si se framanta pana cand se omogenizeaza. Se unge forma de nuci cu ulei si...Citeste continuarea

Negresa cu zmeura

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Topim untul  la foc mic, intr-un vas larg( ibric mare) si apoi in el topim ciocolata(cu vasul tras de pe foc). Punem in compozitie, zaharul, ness-ul, vanilia si cu un tel omogenizam...Citeste continuarea

Nectar de corcoduse

Postat de: violeta30 in Sirop / Compot

Intr-un vas se strecoara sucul din compot, iar corcodusele se trec prin sita pentru a ramane coaja si samburii, care se arunca.  Daca nectarul este prea gros se pune apa rece pentru a...Citeste continuarea

Negresa de post cu cocos,seminte de...

Postat de: Valclaudia in Prajituri

Preincalzim cuptorul la 200 grade. Intr-un castron incapator punem apa minerala,otetul si uleiul. Adaugam in ce ordine vrem ingredientele uscate (mai putin cele doua linguri seminte de in si...Citeste continuarea

Nuggets de pui cu salata de cruditati

Postat de: amalia01 in Pui

Morcovul, marul si telina se spala, se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare, apoi se amesteca cu crema de branza si se lasa la rece pana cand pregatesti nuggets-ul. Pieptul de pui il...Citeste continuarea

Negresa cu bezea - reteta 400

Postat de: Criss in Prajituri

Intr-un bol se bate untul moale impreuna cu zaharul, pana se spumeaza. Se adauga apoi galbenusurile de oua pe rand si se mixeaza. Se adauga apoi laptele alternand cu faina amestecata cu cacao si...Citeste continuarea

Noodles thailandezi cu nuci caju si...

Postat de: hanna in Spaghete

Puneti taiteii noodles la fiert intr-o oala cu apa sarata si putin ulei - 5 min-. Spalati legumele. Intr-o tigaie, puneti putin ulei si prajiti repede si la foc mic nucile caju sau alunele,...Citeste continuarea

Negresa cu mascarpone

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Preincalzim cuptorul la 175 grade. Topim ciocolata neagra impreuna cu untul/margarina intr-o craticioara la foc mic. Lasam amestecul la racit, apoi adaugam 4 oua batute ca pentru omleta cu...Citeste continuarea

Negresa cu mascarpone si ciocolata

Postat de: Moni_alex in Dulciuri

Pentru blat: Topim 250 g unt si 100 g ciocolata intr-un vas pe baie de aburi apoi punem compozitia in vasul de la mixer.Se amesteca cu zaharul si cacaua, mixam bine pana se dizolva zaharul...Citeste continuarea

Negresa cu sos de caramel

Postat de: VanessaAli in Bucataras in oras

Topim ciocolata rupta in bucatele la bain-marie dupa care adaugam, peste, untul taiat in bucatele si zaharul.Amestecam cu o lingura de lemn pana se incorporeaza untul si se topeste zaharul...Citeste continuarea

Negresa cu branza si cirese

Postat de: simona72 in Prajituri

Pentru aluatul de negresa: mixam spuma untul cu zaharul si un praf mic de sare. Adaugam cate un ou si mixam bine dupa fiecare. Amestecam faina cu praful de copt si cacaoa. Ciocolata o topim pe...Citeste continuarea

Negresa cu capsuni si menta

Postat de: privatelaura in Dulciuri

Pregatim ingredientele, lelasam 1/2 de ora la temperatura camerei. Pornim cuptorul. Curatam si spalam capsunile si le lasam la scurs intr-o sita. Spalam menta, rupem frunzele si le punem la...Citeste continuarea

Nuggets din piept de pui cu sos de...

Postat de: momo121 in Pui

Intr-o tigaie punem uleiul la incins, iar cand este suficient de fierbinte punem bucatile de piept de pui si le prajim pana s-au rumenit frumos pe ambele parti. Le scoatem pe un servetel...Citeste continuarea

Negresa cu menta si rubarba

Postat de: andaoana in Prajituri

Ciocolata o topim impreuna cu untul pe foc mic, avand grija sa nu fiarba . O lasam deoparte sa se raceasca. Pana se raceste ciocolata putem pregati rubarba : taiem frunzele si portionam...Citeste continuarea

Nuggets din piept de pui-reteta video

Postat de: Irina in Pui

Pun nuggets-urile pre-gatite in ulei incins, pentru 3 minute. Cand sunt usor aurii le scot pe un prosop de hartie pentru a absorbi excesul de ulei. In acelasi timp, intr-o alta tigaie, prajesc...Citeste continuarea

Nori visinii

Postat de: licurici_lra in Cafea

Se pregateste cafeaua. Intr-un pahar se pun cateva visine, 2 linguri de inghetata, visine, restul de inghetata, apoi se toarna cafeaua si siropul de visine. Citeste continuarea

Napolitana cu caramel si fistic

Postat de: ctlina in Prajituri

Frecam untul cu 150 gr de zahar, adaugam ouale batute si amestecam. Punem vasul pe baie de aburi si frecam pana cand se formeaza o crema spumoasa.    Adaugam stafidele si rezervam....Citeste continuarea

Negresa cu crema de branza si cirese

Postat de: daniastefania in Prajituri

Topim ciocolata cu untul pe bain-marie, apoi lasam la racit. 4 oua le mixam cu 50 gr zahar, pana se spumeaza. Adaugam apoi compozitia de ciocolata. Apoi adaugam faina cernuta cu praful de copt....Citeste continuarea

Negresa cu gem acrisor de prune

Postat de: momo121 in Prajituri

Mixam ouale cu praful de sare si zaharul pana devine o crema albicioasa, treptat adaugam uleiul mixand in continuu, apoi punem si laptele in strat subtire, devine o compozitie lichida, peste...Citeste continuarea

Nuci umplute

Postat de: momo121 in Prajituri

Pentru aluat: Untul il mixam impreuna cu zaharul pudra pana formam o crema, adaugam ouale pe rand unul cate unul pana le omogenizam si pe acestea, adaugam si sarea, iar la sfarsit amestecam...Citeste continuarea

Negrese cu ciocolata,capsuni si...

Postat de: margo in Prajituri

Ciocolata se pune la topit impreuna cu 150 ml lapte. Se ia de pe foc si se lasa la racit.Trebuie sa rezulte o compozitie cremoasa, nu sa se intareasca ca o glazura. Restul ingredientelor sa...Citeste continuarea

Nachos

Postat de: raluca95 in Aperitive / Garnituri

Incep prin a face compozitia pentru nachos : punem ceapa toacata la calit in doua linguri de ulei de masline si o lasam sa se caleasca incet, dupa care adaugam carnea, o lasam sa se gateasca si...Citeste continuarea

Naut crocant

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Nautul se pune la hidratat in multa apa de seara pana dimineata. Se spala bine in mai multe ape si se pune la fiert in apa cu sare 2 ore, pana se inmoaie bine. Se scurge si se lasa la racit...Citeste continuarea

Napolitana cu ciocolata si nuci

Postat de: ctlina in Dulciuri

Punem la incalzit laptele cu ciocolata si zaharul. Nu trebuie sa fiarba, il luam de pe foc cand ciocolata s-a topit si amestecam. Cand s-a racit un pic adaugam untul taiat bucatele si...Citeste continuarea

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]