Negresa cu ciocolata si ananas

de -Licurici- in Dulciuri, 16 Mar 2016 | 466 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua;
  • 200 g unt;
  • un pahar zahar;
  • un pahar faina;
  • 2 linguri cacao;
  • o jumatate de ananas;
  • 50 g ciocolata neagra (70% cacao);
  • o lingura ciocolata de menaj razuita.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu ciocolata si ananas:

  • Am curatat ananasul, l-am taiat rondele si am scos partea mai tare din mijloc. Am oprit 4 rondele, restul l-am taiat cubulete.
  • Am taiat untul in cubulete, l-am pus intr-un castron si l-am bagat la cuptorul cu microunde sa se topeasca.
  • Cand s-a topit l-am pus intr-un vas mai mare, am adaugat zaharul si am amestecat, pana s-a omogenizat compozitia.
  • Ouale le-am mixat, pana s-au facut spuma, apoi le-am adaugat peste unt.
  • Am adaugat si faina cu cacao (cernute) si am amestecat.
  • Am pus compozitia intr-o tava (23x23cm), am adaugat cubulete de ananas, ciocolata rasa si ciocolata neagra rupta in bucatele, iar la sfarsit rondelele de ananas.
  • Am bagat la cuptor pentru  30 min
 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu ciocolata si ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Negresa cu ciocolata si ananas-0
Negresa cu ciocolata si ananas-1
Negresa cu ciocolata si ananas-2
Negresa cu ciocolata si ananas-3
Negresa cu ciocolata si ananas-4
Negresa cu ciocolata si ananas-5
Negresa cu ciocolata si ananas-6
Negresa cu ciocolata si ananas-7
Negresa cu ciocolata si ananas-8
Negresa cu ciocolata si ananas-9

COMENTARII (17)

-Licurici-

-Licurici- 1

16.03.2016, 18:22

Rocsi

Rocsi 1

16.03.2016, 23:36

Mmm...

mirela0911

mirela0911 1

17.03.2016, 20:28

E pe gustul meu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!