Negresa cu ciocolata si ananas

de -Licurici- in Dulciuri, 16 Mar 2016 | 571 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua;
  • 200 g unt;
  • un pahar zahar;
  • un pahar faina;
  • 2 linguri cacao;
  • o jumatate de ananas;
  • 50 g ciocolata neagra (70% cacao);
  • o lingura ciocolata de menaj razuita.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu ciocolata si ananas:


  • Am curatat ananasul, l-am taiat rondele si am scos partea mai tare din mijloc. Am oprit 4 rondele, restul l-am taiat cubulete.

  • Am taiat untul in cubulete, l-am pus intr-un castron si l-am bagat la cuptorul cu microunde sa se topeasca.

  • Cand s-a topit l-am pus intr-un vas mai mare, am adaugat zaharul si am amestecat, pana s-a omogenizat compozitia.

  • Ouale le-am mixat, pana s-au facut spuma, apoi le-am adaugat peste unt.

  • Am adaugat si faina cu cacao (cernute) si am amestecat.

  • Am pus compozitia intr-o tava (23x23cm), am adaugat cubulete de ananas, ciocolata rasa si ciocolata neagra rupta in bucatele, iar la sfarsit rondelele de ananas.

  • Am bagat la cuptor pentru 30 min

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu ciocolata si ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

-Licurici- 1

16.03.2016, 18:22

Rocsi 1

16.03.2016, 23:36

Mmm...

mirela0911 1

17.03.2016, 20:28

E pe gustul meu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu telemea de oi