Negresa de post

de jolygina in Dulciuri, 3 Mar 2016 | 885 vizualizari

 

Este reteta mea preferat de negresa de post ,se face repede si este foarte buna ,am modificat-o putin

 

INGREDIENTE

  • O cana de zahar
  • o cana de apa
  • jumatate cana de ulei
  • 2 cani de faina
  • un praf de copt
  • patru linguri dulceata sau gem (eu am pus dulceata de banane cu stafide)
  • 3 linguri cacao
  • 3 linguri nuca tocata la cutit
  • 2 linguri stafide sultan
  • 1 lingura nuca de cocos
  • o esenta de rom
  • jumatae borcan de dulceata (optional pentru umplut)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post :

In apa adaugam zaharul uleiul si amestecam pana se topeste ,adaugam esenta de rom,dulceata stafidele si apoi faina ,


Cand toate s-au amestecat adaugam treptat faina care a fost amestecata cu cacoa si praful de copt


La final adaugam nuca de cocos si nucile .


Punem compozitia intr-o forma rotunda si o introducem la cuptor timp de 40 de min ,verificam cu scobitoarea daca s-a copt ,


Optional se poate taia si unge cu dulceata .In cazul in care nu doriti sa in umple-ti cu dulceata poate fi servit cu o cupa de inghetata de vanilie sau lamaie ,este demential .


Deasupra am ornat cu zahar pudra .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post " nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

03.03.2016, 20:36

Este foarte buna!

mirela0911 1

04.03.2016, 09:47

Frumoasă prăjitura!

elucubratiiculinare 1

06.03.2016, 08:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

10630 puncte

Valclaudia

7220 puncte

Constelatialeu

6780 puncte

Bya Ralu

6210 puncte

mirela0911

5240 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!