Negresa cu crema de branza dulce si portocala

de RuxyRux in Dulciuri, 3 Feb 2016 | 5993 vizualizari

 

Nu va uitati...ca nu va dau :))))) Glumesc... va invit cu drag la aceasta prajitura periculos de buna... stiu c-am zis ca nu mai fac... dar nu reusesc va spun  sincer sa ma abtin :))))....asa ca la mine-n bucatarie miroase zilnic a bunatati !:)))))

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. unt gras( 82%)
  • 250 gr. ciocolata 60% cacao
  • 250 gr. faina
  • 200 ml lapte dulce
  • un praf de sare
  • 50 gr. lapte praf
  • 150 gr. zahar brun
  • vanilie
  • 4 oua
  • o portocala maricica coaja si zeama
  • un sfert de lingurita praf de copt

Crema de branza dulce:

  • 10 linguri de branza dulce ( cremoasa)
  • 3 linguri pline de zahar( sau dupa gust)
  • 3 linguri lapte praf
  • vanilie
  • coaja de portocala
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu crema de branza dulce si portocala:

Este o prajitura extrem de simplu de preparat...insa va garantez ca va bateti pe ea pana la ultima bucatica:)))))....asta-i viata! :D:))))

Intr-un vas larg topim untul la foc mic, apoi in el topim ciocolata, apoi adaugam zaharul, amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Turnam usor amestecand cu un tel, laptele dulce, sucul de portocala si coaja,  vanilia,  apoi ouale pe rand amestecand bine dupa fiecare. 

Adaugam laptele pudra, praful de sare, faina si praful de copt.

Preparam crema de branza amestecand ingredientele si potrivind-o de zahar dupa gust.

Ungem forma cu unt, turnam aluatul si din loc in loc punem crema de branza cu o lingurita si coacem prajitura pana trece testul scobitorii.

Eu am lasat prajitura la 180 de grade timp de 20 de minute apoi la 170 de grade pana ce a fost gata.( a stat mai bine de 45 de minute)

 Daca doriti puteti sa o pudrati cu zahar pudra vanilat....sau\si cu fulgi de cocos(daca ii iubiti)...

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu crema de branza dulce si portocala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (49)

mihaelar63 1

13.02.2016, 01:51

Pe gustate doar . Sa ma conving

mirela0911 1

17.02.2016, 20:41

Sigur mi-ar placea minunatia asta!

RuxyRux 1

31.03.2016, 00:02

Vis nu alta...multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata