Negresa cu crema de branza dulce si portocala

de RuxyRux in Dulciuri, 3 Feb 2016 | 1514 vizualizari

 

Nu va uitati...ca nu va dau :))))) Glumesc... va invit cu drag la aceasta prajitura periculos de buna... stiu c-am zis ca nu mai fac... dar nu reusesc va spun  sincer sa ma abtin :))))....asa ca la mine-n bucatarie miroase zilnic a bunatati !:)))))

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. unt gras( 82%)
  • 250 gr. ciocolata 60% cacao
  • 250 gr. faina
  • 200 ml lapte dulce
  • un praf de sare
  • 50 gr. lapte praf
  • 150 gr. zahar brun
  • vanilie
  • 4 oua
  • o portocala maricica coaja si zeama
  • un sfert de lingurita praf de copt

Crema de branza dulce:

  • 10 linguri de branza dulce ( cremoasa)
  • 3 linguri pline de zahar( sau dupa gust)
  • 3 linguri lapte praf
  • vanilie
  • coaja de portocala
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu crema de branza dulce si portocala:

Este o prajitura extrem de simplu de preparat...insa va garantez ca va bateti pe ea pana la ultima bucatica:)))))....asta-i viata! :D:))))


Intr-un vas larg topim untul la foc mic, apoi in el topim ciocolata, apoi adaugam zaharul, amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Turnam usor amestecand cu un tel, laptele dulce, sucul de portocala si coaja, vanilia, apoi ouale pe rand amestecand bine dupa fiecare.


Adaugam laptele pudra, praful de sare, faina si praful de copt.


Preparam crema de branza amestecand ingredientele si potrivind-o de zahar dupa gust.


Ungem forma cu unt, turnam aluatul si din loc in loc punem crema de branza cu o lingurita si coacem prajitura pana trece testul scobitorii.


Eu am lasat prajitura la 180 de grade timp de 20 de minute apoi la 170 de grade pana ce a fost gata.( a stat mai bine de 45 de minute)


Daca doriti puteti sa o pudrati cu zahar pudra vanilat....sau\si cu fulgi de cocos(daca ii iubiti)...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu crema de branza dulce si portocala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (49)

mihaelar63 1

13.02.2016, 01:51

Pe gustate doar . Sa ma conving

mirela0911 1

17.02.2016, 20:41

Sigur mi-ar placea minunatia asta!

RuxyRux 1

31.03.2016, 00:02

Vis nu alta...multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dobos

de anca_rm 6

la 11:30

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu crema de lamaie