Cake pops cu ciocolata

de Ligia Bxl in Dulciuri, 21 Oct 2013 | 1960 vizualizari

 

as face non- stop pentru copii mei :)

 

INGREDIENTE

  • 90 gr zahar
  • 90 gr unt
  • 2 oua
  • 50 gr faina
  • 90 gr ciocolata neagra
  • pentru ornat:
  • 150 gr ciocolata neagra(sau de care doriti)
  • bombonele sau pasta de ornat
  • betisoare de acadele
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cake pops cu ciocolata:

Se topeste la bain marie ciocolata,apoi se adauga untul.


Se da de pe foc si se adauga zaharul,faina si ouale.Se amesteca bine si se umple fiecare incapere de cake pops cu ajutorul unui poche de ornat,apoi se pune cealalta parte a formei si se da la cuptor pentru cateva minute.Eu am facut testul cu scobitoarea prin orificiile de deasupra capacului.Dupa ce sau copt,se lasa sa se raceasca in forma si se pregateste ciocolata ptr ornat,se topeste la bain marie,apoi se ia cate un betisor si se inmoaie varful in ciocolata,se infige in fiecare cake pops,se lasa sa se intareasca putin.


Dupa ce sau intarit se orneaza dupa preferinte,cu ciocolata alba,de lapte sau neagra si se presara bombonele sau se orneaza diferite modele cu pasta de ornat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cake pops cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 27 %
299.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (28)

Ligia Bxl 1

24.10.2013, 10:47

Diaconta incearca

Krystyan Trendy 1

27.10.2013, 19:07

bune de tot

Ligia Bxl 1

27.10.2013, 19:44

Krysty multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura frantuzeasca

de Rocsi 9

la 11:06

Mini penne cu salsa de busuioc si fulgi de migdale

ieri la 23:27

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

RETETA RECOMANDATA
Pachetele cu branza