Negresa cu ciocolata,crema de branza si piersici

de diaconta in Prajituri, 26 Ian 2016 | 2629 vizualizari

 

Dacă Bucătăraşul a decretat „Nicio zi fără ciocolată” m-am prezentat şi eu cu ciocolatoasa asta.
O prăjitură foarte simplă care s-a vrut foarte ciocolatoasă şi cred că aşa a şi fost la câtă ciocolată are.
Se ştie deja că îmi plac deopotrivă prăjiturile cu brânză dar şi cele cu fructe,aşa că le combin de câte ori pot.
 
 

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 300 g ciocolata 40% cacao
  • 150 g unt 82 % grasime
  • 50 ml lapte
  • 3 oua + 2 albusuri de ou
  • 110 g zahar
  • 250 g faina
  • O lingurita praf de copt
  • Sare

Crema de brânza:

  • 140 g brânza pufoasa Delaco
  • 1 lingura smântâna
  • 1 lingura zahar
  • Vanilie
  • Coaja de lamâie
  • Piersici din compot

Glazura:

  • 130 g ciocolata 72% cacao
  • 50 g unt
  • Am mai folosit:tablete de ciocolata cu crema de menta,betisoare de ciocolata,bilute de ciocolata
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu ciocolata,crema de branza si piersici:

Am pus într-un vas, pe baie de aburi, ciocolata, laptele si untul.


Le-am lasat pâna s-a topit ciocolata, apoi am racit amestecul.


Am mixat foarte bine doua oua întregi plus un galbenus cu zaharul si un praf de sare.


Faina am amestecat-o cu praful de copt.


Peste crema de oua, am pus alternativ ciocolata si faina.


La final am pus si cele 3 albusuri de ou pe care le-am batut spuma .


Am pus compozitia în tava de 30x20 cm, în care am pus hârtie de copt.


Brânza am amestecat-o cu zaharul,aromele si smântâna si am pus-o cu lingura, din loc în loc peste blat.


Peste brânza, am pus felii de piersici din compot.


Am pus la cuptor la 200 de grade pentru 30 de minute.


Am pregatit glazura topind ciocolata cu untul pe baie de aburi, apoi am pus-o peste prajitura calda.


Tot atunci am pus si tabletele de ciocolata cu menta care s-au topit partial.


Pentru mai mult aspect am folosit si betisoare si bilute din ciocolata.


Eu le-am taiat cu o forma rotunda, par mai cochete asa.


Poftă bună !!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu ciocolata,crema de branza si piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (54)

miki_a 1

28.01.2016, 11:51

Super reteta si prezentare! Felicitari Dia!

Rita Ilies 1

28.01.2016, 12:38

Wow! Cum arată! Hai, te rog eu Die, nu mă mai chinui! Dă și mie măcar să ling castronu'.

RuxyRux 1

03.02.2016, 22:37

Wow! Diuta scumpa...arata fantastic!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Negresa ca la mama acasa