Negresa economica de post

de Gherca Daniela in Mancaruri de post, 14 Mar 2016 | 3762 vizualizari

 

O reteta simpla, cu putine ingrediente si mereu la indamana! Este delicioasa si chiar nu se simte ca este de post! O recomand cu drag!

 

INGREDIENTE

  • 1 cana zahar
  • 1 cana apa fierbinte
  • 3/4 cana ulei
  • 2 cani faina
  • 3 linguri gem/dulceata (eu am pus de visine)
  • 2 linguri cacao
  • esenta de vanilie
  • esenta de rom
  • 1 lingurita rasa bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita rasa praf de copt
  • 1/2 lingurita sare
  • bucati de nuca
  • zahar pudra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa economica de post:

Intr-un vas punem apa, zaharul si uleiul si amestecam pana se topeste tot zaharul. Adaugam pe urma gemul, aromele si faina amestecata cu praful de copt, bicarbonatul de sodiu, cacaoa si sarea.


Optional mai puteti adauga in compozitie bucati de nuca, stafide sau fructe confiate, in cazul meu doar putina nuca taiata grosier.


Copozitia rezultata o dam la cuptorul incins pzntru cca. 30 minute sau facem testul cu scobitoarea pentru a fi siguri ca este coapta.


Pudram cu zahar pudra si o servim alaturi de o cafetuta, ceai, etc.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Puteti sa puneti orice arome va plac!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa economica de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

anca_rm 1

15.03.2016, 09:01

ti-a crescut tare fain

Gherca Daniela 1

15.03.2016, 09:36

Va multumesc tuturor!

Stefania1964 1

15.03.2016, 11:46

tare buna, si cu ingrediente putine iese delicioasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi