Ghiveci de legume

de luminita20_2006 in Mancaruri de post, 12 Aug 2011 | 4298 vizualizari

 

Ghiveci de legume, o mancare de sezon ce poate fi preparata in orice combinatie va place.

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • -1 dovlecel
  • -300 gr pastai
  • -2 frunze telina(tulpina)
  • -2 cartofi
  • -1 ardei gras rosu
  • -1 ardei gras verde
  • -2 morcovi
  • -1 ceapa
  • -200 ml suc de rosii
  • -ulei
  • -sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Preparare ghiveci de legume

Legumele se taie bucati mari

Se incinge in tigaie uleiul se pune ceapa se lasa sa se imoaie putin apoi punem telina, morcovul si ardeiul gras se lasa un pic sa se inabuse apoi se pun pastaile, vanata, dovlecelul si cartoful.

Se pregateste un vas yena se pune un pic de ulei se aseaza legumele care s-au inabusit foarte putin in tigaie se condimenteaza, se pune sucul de rosii si se da la cuptor 35 min.

Un ghiveci de legume delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

lilik 1

14.08.2011, 13:26

minunat arata tare bine

vergi 1

14.08.2011, 19:45

bun

divainbucatarie 1

16.08.2011, 10:07

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de ciuperci