Ghiveci de legume

de luminita20_2006 in Mancaruri de post, 12 Aug 2011 | 2392 vizualizari

 

Ghiveci de legume, o mancare de sezon ce poate fi preparata in orice combinatie va place.

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • -1 dovlecel
  • -300 gr pastai
  • -2 frunze telina(tulpina)
  • -2 cartofi
  • -1 ardei gras rosu
  • -1 ardei gras verde
  • -2 morcovi
  • -1 ceapa
  • -200 ml suc de rosii
  • -ulei
  • -sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Preparare ghiveci de legume


Legumele se taie bucati mari


Se incinge in tigaie uleiul se pune ceapa se lasa sa se imoaie putin apoi punem telina, morcovul si ardeiul gras se lasa un pic sa se inabuse apoi se pun pastaile, vanata, dovlecelul si cartoful.


Se pregateste un vas yena se pune un pic de ulei se aseaza legumele care s-au inabusit foarte putin in tigaie se condimenteaza, se pune sucul de rosii si se da la cuptor 35 min.


Un ghiveci de legume delicios!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

lilik 1

14.08.2011, 13:26

minunat arata tare bine

vergi 1

14.08.2011, 19:45

bun

divainbucatarie 1

16.08.2011, 10:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole