A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Nuggets Dukan

Postat de: Valclaudia in Pui

Spalam pieptul de pui si il taiem fasii de marimea dorita. Amestecam taratele de ovaz cu sarea, piperul si praful de boia intr-un castron. Preincalzim cuptorul la 170 grade. Captusim o...Citeste continuarea

Nuci, prune, scoici si ciupercute...

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Prajituri

Cele 3 cescute de zahar pudra se freaca cu ouale pana se topeste zaharul. Se adauga uleiul, coaja de lamaie  si faina amestecata cu praful de copt. Coca nu trebuie sa fie foarte tare. Se...Citeste continuarea

Negresa pufoasa

Postat de: momo121 in Prajituri

Intr-un ibric punem pe foc zaharul, laptele, cacaoa, untul pana da in clocot apoi il dam deoparte, adaugam esenta de rom si zaharul vanilat si il lasam sa se raceasca amestecand din cand in cand....Citeste continuarea

Nuci umplute

Postat de: andreea91 in Dulciuri

Cojile : Se mixeaza ouale cu zaharul, apoi se adauga uleiul, esenta si faina amestecata cu praful de copt. Trebuie sa iasa un aluat moale, dar nelipicios. Lasam la odihnit pt  30...Citeste continuarea

Nuci umplute cu crema de zahar...

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Aluat: Se amesteca toate ingredientele intr-un castron pana cand se obtine o coca moale. Se pune faina pe masa de lucru si se framanta coca pana cand este suficient de tare cat sa se poata...Citeste continuarea

Nuci - varianta de post

Postat de: merisor67 in Dulciuri

Pentru aluat, punem uleiul intr-un vas si adaugam peste el zaharul si sarea. Le mixam bine pana la diluarea zaharului, eventual rasnim zaharul sa reducem din timpul de lucru. Dizolvam...Citeste continuarea

Negresa cu mere (de post)

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Apa, zahărul si zahărul vanilat se amestecă bine până ce acesta se topește. Se adaugă uleiul si merele razalite din borcan. Restul ingredientelor se amestecă împreună apoi se...Citeste continuarea

Negresa cu branza de vaci

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Blatul: Rupem ciocolata bucatele, o punem intr-un ibric cu laptele, cacaoa, pana se topeste ciocolata. Luam ibricul de pe foc, lasam sa se raceasca. Untul il mixam spuma cu zaharul. Punem...Citeste continuarea

Naut crocant

Postat de: scortisoara in Mancaruri de post

Linkul catre Rețeta video: https://youtu.be/Rgj8WQx0oao Punem la umflat năutul cu o seară inainte, in cele doua cani de apa. A doua zi, scurgem apa, iar cu ajutorul unui prosop...Citeste continuarea

Nems cu creveti(pachetele de...

Postat de: bettyC in Aperitive / Garnituri

Se pune fideaua de orez intr-un bol cu apa la inmuiat. Se curata si se spala salata,apoi se taie mai marunt.Morcovul se curata si se spala apoi se rade pe razatoarea mare. Crevetii se fierb...Citeste continuarea

Negresa cu crema de branza

Postat de: geoline in Prajituri

Untul se freaca spuma cu zaharul si se adauga pe rand cele 4 oua. Se cerne faina, cacaoa si praful de copt si se adauga in amestec, la sfarsit adaugam sarea si ciocolata topita. Crema de...Citeste continuarea

Napolitane

Postat de: margo in Prajituri

Intr-o craticioara se pune pe foc rahatul cu apa.Se amesteca intr-una in el pana se topeste complet.Se adauga untul si se amesteca pana se omogenizeaza.Se ia de pe foc si se adauga...Citeste continuarea

Nuci

Postat de: andaoana in Dulciuri

Facem in primul rand aluatul de coji . Zaharul (eu l-am macinat ca sa se dizolve mai repede) il frecam cu uleiul pana se topeste . Adaugam cacao, ouale , bicarbonatul stins cu putina zeama de...Citeste continuarea

Negresa cu branza de vaci

Postat de: gaby_d in Prajituri

Mixeaza spuma untul impreuna cu zaharul pudra. Ciocolata topeste-o impreuna cu laptele si cacaua intr-un ibric, apoi raceste-o bine si adaug-o peste unt. Mixeaza doua minute apoi adauga...Citeste continuarea

Napolitana de post

Postat de: katty in Prajituri

Punem apa si zaharul la foc si le lasam pana zaharul se topeste si dau 2-3 clocote. Adaugam biscuitii macinati fin, cacaua si amestecam energic pana omogeizam bine. Stingem focul, adaugam...Citeste continuarea

Negresa cu nuca si glazura de...

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Untul, de la temperatura camerei, il mixam cu zaharul pana devine spuma. Incorporam galbenusurile, apoi cacaoa, nuca macinata, coaja rasa de portocala si esenta de rom. Cernem faina, o amestecam...Citeste continuarea

Noodles cu busuioc si chili

Postat de: mitinita in Paste

Taiteii se fierb in apa clocotita cu sare, apoi se clatesc cu apa rece. Se lasa sa se scurga bine. Se pun intr-un bol si se amesteca impreuna cu sosul. Se poate servi rece sau cald....Citeste continuarea

Negresa marmorata

Postat de: katty in Prajituri

Tocam fin 150 gr ciocolata, iar restul grosier. Punem ciocolata tocata fin intr-un bol si o topim la bain-marie sau in cuptorul cu microunde si o lasam sa se raceasca putin. Punem untul si zaharul...Citeste continuarea

Negresa

Postat de: andreea91 in Dulciuri

Intr-un  vas batem  ouale cu zaharul pana ce acesta se dubleaza, adaugam uleiul si continuom sa batem bine cu mixerul la viteza mica, adaugam  laptele, si apoi faina  treptat....Citeste continuarea

New York Cheesecake

Postat de: madi_marin in Prajituri

Se prepară întâi compoziţia din biscuiţi care trebuie să stea la rece : se zdrobesc biscuiţii într-o pungă sau se mărunţesc cu ajutorul robotului, apoi se amestecă cu...Citeste continuarea

Nuci

Postat de: andaoana in Dulciuri

Coji: Ingredientele trebuie sa fie la temperature camerei pentru a ne fi mai usor de lucrat cu ele. Margarina impreuna cu untura le mixam impreuna  adaugand zaharul, smantana sau...Citeste continuarea

Noodles cu vita

Postat de: Irina in Vita

Pentru inceput am taiat carnea fasii si le-am pus la marinat cam 1 ora, intr-un sos format din: sosul de soia, vin, zeama de lamaie, sare, piper.   Am pus taiteii la fiert in apa...Citeste continuarea

Negresa cu ciocolata, cafea si alune

Postat de: timea in Prajituri

Intr-un bol mixam untul la temperatura camerei cu un varf de sare si cu zaharul. Adaugam ouale pe rand si mixam dupa fiecare. Separat intr-un bol amestecam faina, cacaua, cafeaua, praful de...Citeste continuarea

Negresa insiropata

Postat de: cristeena20 in Prajituri

Pregatim forma pe care o ungem cu unt si o imbracam cu hartie de copt. Amestecam ingredientele uscate: faina cu cacaoa si praful de copt.Batem ouale cu zaharul si turnam jumate din lapte,...Citeste continuarea

Nuci umplute

Postat de: gicuta69 in Dulciuri

Aluat: Mixam ouale cu zaharul si sarea, adaugam untura, amoniacul stins in otet, esentele si coaja de lamaie. Omogenizam bine, apoi punem faina treptat pana obtinem un aluat usor de modelat. Din...Citeste continuarea

Naut cu ciuperci,broccoli si pui la...

Postat de: gurita_ta2005 in Pui

Ceapa o tocam marunt,iar morcovul il taiem rondele,punem si pieptul de pui taiat cuburi si condimentat cu boia dulce si piper(eu am fiert pieptul de pui pentru supa)le punem in vasul de la...Citeste continuarea

Nuci umplute

Postat de: sufletista in Prajituri

Coji - intr-un bol mixam untul, untura cu un praf de sare, adaugam treptat zaharul si mixam pana se topeste. Adaugam oul, iaurtul amestecat cu amoniacul, amestecam bine pana ce omogenizam,...Citeste continuarea

Negresa cu spuma si smochine

Postat de: babi5 in Prajituri

Separam albusurile de galbenusuri, apoi mixam bine galbenusurile cu 300 gr zahar pana devin cremoase. Adaugam untura si mixam bine in continuare. Adaugam cacaoa si bicarbonatul stins cu putin...Citeste continuarea

New York Cheesecake

Postat de: mitinita in Dulciuri

Preincalzim cuptorul. Pentru crusta, macinam biscuitii si ii amestecam cu unt. Ii presam pe fundul formei de copt, apasam bine si dam la cuptor cam 10 minute. Scoatem si lasam sa se raceasca....Citeste continuarea

Napolitane

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Se pun 250g de zahar intr-un vas, la foc mic, iar dupa ce s-a caramelizat se adauga margarina. Dupa ce s-au fiert, se adauga nucile, amestecand continuu pana ce se mai ingroasa putin. Zaharul...Citeste continuarea

Nuci

Postat de: mitinita in Dulciuri

Ouale se mixeaza cu zaharul, pana acesta se topeste. Adaugam alternativ uleiul si laptele, cate o lingura din fiecare si amoniacul stins cu otet sau suc de lamaie. Adaguam faina si framantam un...Citeste continuarea

Negresa ciocolatoasa

Postat de: Dya in Dulciuri

Punem laptele la fiert, adaugand zaharul, cacaoa si margarina. Dupa ce a dat in clocot de cateva ori, omogenizam compozitia (daca mai este necesar) si o lasam sa se raceasca...Citeste continuarea

Negresa de post 2

Postat de: robert_badica in Prajituri

Faina se pune intr-un bol impreuna,cu zaharul,praful de sare,bicarbonatul de sodiu si cacaoa.Se amesteca bine,pana ce sunt perfect omogenizate.Peste acestea se adauga apa,uleiul,otetul si esenta...Citeste continuarea

Negresa cu crema de ness si nuca

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Negresa: Intr-un bol amestecam apa minerala, cu zaharul si uleiul. Cernem faina, cacao, le incorporam treptat. La final adaugam praful de copt, esenta de rom. Tapetam cu hartie de copt o...Citeste continuarea

Negresa

Postat de: Alina26 in Prajituri

Se pune la foc mic laptele cu margarina si zaharul pana se topeste. Se pune si cacaua si amestecand ca sa nu se facă cocoloașe. Se da la racit. Intr-un bol batem albusurile cu putina...Citeste continuarea

Negrese cu arahide si caramel

Postat de: adellyna in Prajituri

Topim ciocolata impreuna cu untul Batem ouale cu zaharul, adaugam ciocolata topita, vanilia si faina in care am pus praful de copt si sarea Tapetam cu hartie o tava de 25 cm si turnam...Citeste continuarea

Nuci umplute cu crema de ciocolata

Postat de: merisor67 in Prajituri

Intr-un bol, mixam untura cu margarina, zaharul si putina sare, pana la topirea zaharului. Eu rasnesc zaharul inainte, pentru a scurta din timp. Adaugam oul, iaurtul in care am dizolvat bine...Citeste continuarea

Negresa de post glazurata

Postat de: rena in Prajituri

Intr-un lighean punem toate ingredientele de mai sus si amestecam cu telul. Luam o tava si o tapetam cu hartie,rasturnam compozitia si bagam la cuptor pana se rumeneste incercand ca la chec cu...Citeste continuarea

Negresa rapida de post

Postat de: momo121 in Prajituri

Intr-un bol punem ingredientele uscate ( faina cu bicarbonatul de sodiu, zaharul si zaharul vanilat, nuca macinata ( eu am maruntit-o cu facaletul pe o folie de copt), cacaoa si praful de sare,...Citeste continuarea

Negresa de post cu gem

Postat de: mihasara in Mancaruri de post

Punem apa minerala intr-un vas si adaugam zaharul. Amestecam pana  se topeste zaharul. Adaugam pe rand si celelalte ingrediente si se amesteca foarte bine dupa fiecare in parte....Citeste continuarea

Negresa cu caise (reteta Multicooker)

Postat de: privatelaura in Dulciuri

Pastram ingredientele minim o ora la temperatura camerei. Intr-un castron, punem untul, un praf de sare si zaharul. Mixam bine pana devine pufos, apoi adaugam cate un ou, mixand bine dupa...Citeste continuarea

Naut cu sos de rosii si chiftele

Postat de: katty in Oaie

Amestecam carnea tocata cu ouale , sare , piper , usturoiul  pisat, patrunjel verde tocat si cimbru . Modelam chiftelute rotunde , mici , pe care le prajim in uleiul incins .Scoatem...Citeste continuarea

Negresa de post

Postat de: JulyCris in Dulciuri

Intr-un castron,amestecam faina,zaharul,praful de copt,cacaoa,un praf de sare. Adaugam apoi uleiul si apa minerala si omogenizam. La final,adaugam dulceata. Punem compozitia intr-o tava(35/24 cm)...Citeste continuarea

Negresa cu ciocolata

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Mixeaza untul la temperatura camerei impreuna cu zaharul. Nu te opri pana ce zaharul nu e diluat complet si ai obtinut un amestec spumos. Separa albusurile de galbenusuri. Adauga...Citeste continuarea

Naut frecat cu ciuperci in sos de...

Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de post

Curatam ceapa, o tocam marunt. Nautul il scurgem de zeama, dar nu toata. Ciupercile le scurgem de zeama si le spalam. Intr-o tigaie incingem 3 linguri de ulei, punem jumatate din ceapa...Citeste continuarea

Negresă cu dulceață de piersici...

Postat de: panacris in Dulciuri

Se separă gălbenușurile de albușuri și se pun în vase difertie, albușurile lăsându-se la rece până se vor bate pentru bezea. Se mixează gălbenușurile cu zahărul...Citeste continuarea

Negresa (MULTICOOKER)

Postat de: GABRIELACALI in Prajituri

Albusurile se bat spuma tare cu 3 linguri de zahar din cantitatea totala.  Restul de zahar se amesteca cu galbenusurile, cacao, lapte, ulei si arome. Acestea se mixeaza bine si li se...Citeste continuarea

Negresa de post cu glazura

Postat de: Adele in Prajituri

Intr-un vas se pune uleiuiul,apa si zaharul si se amestea cu un tel ,treptat se adauga faina,praful de copt si cacaoa si se amesteca pana se omogenizeaza bine.Dupa care se pune si nuca...Citeste continuarea

Negresa cu glazura de mere...

Postat de: andreea91 in Prajituri

Am batut cele doua oua cu cana de zahar pana  ce  aproape s-a topt zaharul, am adaugat  cele doua cani de fanta , si am continuat sa amestec cu mixerul, am adaugat faina  in...Citeste continuarea

Negresa cu gem de prune ( de post )

Postat de: caroline in Prajituri

Punem intr-un bol apa impreuna cu zaharul si mixam la treapta cea mai mica a mixerului pana ce zaharul s-a topit . Adaugam uleiul si mixam usor in continuare.  Punem faina cernuta...Citeste continuarea

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]