Nuci, prune, scoici si ciupercute umplute

de GeorgiG in Prajituri, 1 Mai 2015 | 4302 vizualizari

 

Dulciurile copilariei facute de bunica, nelipsite de pe masa de Paste,

 

INGREDIENTE

  • 3 oua 3 cescute zahar pudra 3 cescute ulei 1 praf de copt faina cat cuprinde 200 ml lapte 200 g zahar 100 g unt 2 pachete zahar vanilat un castron nuci macinate
Portii: 40
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nuci, prune, scoici si ciupercute umplute:

Cele 3 cescute de zahar pudra se freaca cu ouale pana se topeste zaharul. Se adauga uleiul, coaja de lamaie si faina amestecata cu praful de copt.


Coca nu trebuie sa fie foarte tare. Se unge forma cu ulei, se fac bilute cat bobul de strugure si se aseaza in fiecare lacas al formei. Se pune forma pe flacara intorcand-o de pe o parte pe alta pana ce cojile se rumenesc usor.Se curata marginile cojilor. Pentru crema se pune pe foc laptele, zaharul, untul si zaharul vanilat.


Cand da in clocot se adauga nucile si marginile cojilor faramitate. Se amesteca pe foc pana se leaga. Crema rece se pune intre coji.


Nucile formate se tavalesc prin cacao amestecata cu zahar pudra.

TIPS-URI

1

Cojile se pot umple si cu gem amestecat cu nuca macinata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Nuci, prune, scoici si ciupercute umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

02.05.2015, 21:34

Foarte bune

dantes 1

04.05.2015, 09:13

Bune!

MotanLaOale 1

04.05.2015, 14:01

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

5306 puncte

Rocsi

5067 puncte

mirela0911

4906 puncte

 Adi

2951 puncte

RODIMUR

2046 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de vita, cu arpacas

de RODIMUR 7

ieri la 21:23

Frigarui de dovlecei cu ton

de Rocsi 9

ieri la 21:08

Salata de castraveți cu ceapă în saramură

ieri la 18:37

Supă cremă de legume și ciuperci

ieri la 18:00

Pulpe de pui la tigaie, cu ciuperci si smantana

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Tarta frageda cu prune si bezea-pentru Ionix....