Negresa marmorata

de katty in Prajituri, 19 Feb 2015 | 1778 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr unt
  • 250 gr ciocolata neagra
  • 250 gr zahar+50 gr
  • 5 oua medii
  • 50 gr faina+1 lingura
  • 85 gr cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • 200 gr crema de branza
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa marmorata:

Tocam fin 150 gr ciocolata, iar restul grosier. Punem ciocolata tocata fin intr-un bol si o topim la bain-marie sau in cuptorul cu microunde si o lasam sa se raceasca putin. Punem untul si zaharul intr-un bol mai mare si le batem pana obtinem o crema lejera. Adaugam 4 oua, pe rand, amestecand bine dupa fiecare, apoi incorporam faina cernuta, cacaua, praful de copt si putina sare. La final adaugam ciocolata topita si cea tocata grosier.


Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Punem branza intr-un bol si o amestecam cu oul ramas, 50 gr zahar si lingura de faina. Presaram gramajoare din acest amestec peste compozitia turnata anterior. Unim cele 2 compozitii cu ajutorul unei scobitori cu miscari ondulatorii. Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 grade cam 30 de minute.


Lasam prajitura sa se raceasca inainte de a o portiona.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa marmorata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

19.02.2015, 12:30

Andra_Constantinescu 1

19.02.2015, 18:32

Rocsi 1

19.02.2015, 21:47

Mmmm...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tort Raisa,cu zmeură şi ciocolată-Reţeta cu numărul  700

ieri la 21:44

Tartă cu brânzeturi şi broccoli

ieri la 20:59

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu ciocolata, cafea si alune