Nuci umplute

de Andreea Baraboi in Dulciuri, 25 Apr 2015 | 6898 vizualizari

 

O reteta pt C Sarbatorile sa fie mai imbelsugate si mai frumoase !

 

INGREDIENTE

3 oua

200 ml ulei
1 praf de copt
1 cana de zahar
esenta de vanilie
faina cat cuprinde


Umplutura:
200 g ciocolata
200 g unt
5-6 linguri nuca macinata
4 linguri zahar
5 linguri lapte
esenta de rom
zahar pudra pentru ornat

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nuci umplute:

Cojile :

Se mixeaza ouale cu zaharul, apoi se adauga uleiul, esenta si faina amestecata cu praful de copt. Trebuie sa iasa un aluat moale, dar nelipicios. Lasam la odihnit pt  30 minute, apoi formam bilute pe care le coacem in forma incinsa. Ele se coc in 3-4 minute, dar e bine ca la fiecare 20 secunde sa intoarcem forma. 

Cine are forma noua e bine ca  primele nuci sa le aruncam !

Crema:

Topim ciocolata impreuna cu laptele si lasam la racit. Separat mixam untul moale cu zaharul si amestecam cu ciocolata racita, esenta de rom si nucile.

Umplem fiecare coaja cu crema si unim cate doua pentru a forma nucile.

Le asezam pe platou si le pudram cu zahar pudra !


Daca ti-a placut reteta noastra "Nuci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Gherca Daniela 1

25.04.2015, 19:34

bune, bune

mirela0911 1

26.04.2015, 16:31

Bune!

Rocsi 1

26.04.2015, 21:30

Eu le ador de numa numa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort egiptean