Nuci umplute

de Andreea Baraboi in Dulciuri, 25 Apr 2015 | 2328 vizualizari

 

O reteta pt C Sarbatorile sa fie mai imbelsugate si mai frumoase !

 

INGREDIENTE

3 oua

200 ml ulei
1 praf de copt
1 cana de zahar
esenta de vanilie
faina cat cuprinde


Umplutura:
200 g ciocolata
200 g unt
5-6 linguri nuca macinata
4 linguri zahar
5 linguri lapte
esenta de rom
zahar pudra pentru ornat

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nuci umplute:

Cojile :


Se mixeaza ouale cu zaharul, apoi se adauga uleiul, esenta si faina amestecata cu praful de copt. Trebuie sa iasa un aluat moale, dar nelipicios. Lasam la odihnit pt 30 minute, apoi formam bilute pe care le coacem in forma incinsa. Ele se coc in 3-4 minute, dar e bine ca la fiecare 20 secunde sa intoarcem forma.



Cine are forma noua e bine ca primele nuci sa le aruncam !



Crema:


Topim ciocolata impreuna cu laptele si lasam la racit. Separat mixam untul moale cu zaharul si amestecam cu ciocolata racita, esenta de rom si nucile.



Umplem fiecare coaja cu crema si unim cate doua pentru a forma nucile.



Le asezam pe platou si le pudram cu zahar pudra !




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Nuci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Gherca Daniela 1

25.04.2015, 19:34

bune, bune

mirela0911 1

26.04.2015, 16:31

Bune!

Rocsi 1

26.04.2015, 21:30

Eu le ador de numa numa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu ciocolata, spritate