Placinta cu branza si stafide

de elena001 in Dulciuri, 14 Mai 2013 | 1763 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foi de placinta
  • 500 g branza
  • 200 g stafide
  • 6-7 linguri de zahar
  • 350 ml iaurt (aproximativ)
  • ulei pt uns tava
  • 6 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza si stafide:

Foile de placinta de lasa la dezghetat. Dupa ce s-au dezghetat le intindem si pregatim umplutura: 3 oua, 250 ml iaurt, branza, stafidele, 6 linguri de zahar. Cu o lingura punem cam 3-4 linguri de compozitie peste o foaie de placinta. Facem la fel cu toate.


Tava o ungem cu ulei. Se da la cuptor cam 30-40 minute. Cand este aproape gata amestecam intr-un vas 100 ml de iaurt cu 3 oua si o lingura de zahar si o turnam peste placinta. Se mai lasa in cuptor cateva minute pana se incheaga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Micutza Luana 1

14.05.2013, 17:24

o adoor

elena001 1

14.05.2013, 18:17

Rocsi 1

14.05.2013, 21:45

Ce buna placintica!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Luscos ardelenesc
  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu ciocolata