Negresa cu crema de branza

de geoline in Prajituri, 20 Mar 2015 | 7512 vizualizari

 

Crocanta la suprafata , moale si ciocolatosa in interior si crema de branza pufoasa...mmmm....un deliciu! Inspiratie Katty!

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt
  • 200 g ciocolata amaruie
  • 5 oua
  • 80 g cacao
  • 200 g zahar plus 2 linguri
  • 50 g faina plus o lingura
  • un praf sare
  • jumatate pliculet praf de copt
  • 200 g crema de branza
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu crema de branza:

Untul se freaca spuma cu zaharul si se adauga pe rand cele 4 oua. Se cerne faina, cacaoa si praful de copt si se adauga in amestec, la sfarsit adaugam sarea si ciocolata topita.

Crema de branza se mixeaza cu cele 2 linguri de zahar, un ou si o lingura de faina.

Se tapeteaza o forma cu hartie de copt si se pune compozitia de cacao, iar deasupra se pune cea cu branza. Se amesteca cu o scobitoare.

Se da la cuptorul preincalzit pentru 30-40 minute in functie de cuptor.

Se taie rece!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Negresa insiropata cu crema de galbenusuri si cafea