Negresa cu gem acrisor de prune

de Gherca Daniela in Prajituri, 31 Mai 2015 | 4962 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 cani de zahar
  • 4 cani de faina
  • 1 cana ulei
  • 2 cani de lapte
  • sare
  • 6 linguri cacao
  • 2 linguri rase de bicarbonat de sodiu
  • 6 linguri de gem de prune
  • 100g ciocolata alba
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu gem acrisor de prune:

Mixam ouale cu praful de sare si zaharul pana devine o crema albicioasa, treptat adaugam uleiul mixand in continuu, apoi punem si laptele in strat subtire, devine o compozitie lichida, peste aceasta adaugam gemul, il omogenizam si pe acesta in compozitie.


Amestecam faina cu bicarbonatul de sodiu si cacaoa si le adaugam in compozitia lichida, amestecand usor cu mixerul pana la omogenizare. Ciocolata o rupem bucatele mici si o punem in umplutura. Turnam compozitia rezultata intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru cca. 50 minute sau facem testul cu scobitoarea.


Dupa ce o scoatem o lasam putin sa se raceasca si o pudram cu zahar pudra sau nuca de cocos.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

in loc de ciocolata alba puteti pune nuci, alune, stafide sau orice alte preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu gem acrisor de prune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Gherca Daniela 1

01.06.2015, 15:47

Gicuta69 1

02.06.2015, 07:34

Gherca Daniela 1

02.06.2015, 08:17

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert negresa cu nuci si cirese