Napolitane

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 2 Ian 2015 | 2910 vizualizari

 

Napolitanele sunt nelipsite de sarbatori la noi deoarece sunt bune, usor de facut si usor de transportat. Am avut 10 foi de napolitane si le-am impartit pe jumatate.

 

INGREDIENTE

  • un pachet cu 10 foi de napolitane;
  • 500g zahar;
  • 250g margarina;
  • 250g nuca macinata;
  • 4 oua.
Portii: 56
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Napolitane:

Se pun 250g de zahar intr-un vas, la foc mic, iar dupa ce s-a caramelizat se adauga margarina. Dupa ce s-au fiert, se adauga nucile, amestecand continuu pana ce se mai ingroasa putin.


Zaharul ramas se bate cu ouale si se pun peste compozitia din vas, amestecandu-se continuu pana se ingroasa.


Crema obinuta se pune apoi peste foi.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

merisor 1

02.01.2015, 23:03

Foarte bune! le am si eu in plan

Bya Ralu 1

03.01.2015, 05:49

Bune

Rocsi 1

03.01.2015, 21:02

Ce imi plac!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Napolitane II