Negresa cu mere (de post)

de mirela0911 in Prajituri, 31 Mar 2015 | 6853 vizualizari

 

Ce-mi place la prajitura asta e ca poți combina tot felul de ingrediente pe care le ai la îndemână sau după preferințe. Nu e deloc capricioasă și e și buna pt o zi de post, pt ca doar atât durează, o zi! Cel puțin la noi! :d

 

INGREDIENTE

  • 2 căni apă
  • 1 cană zahăr
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 5 lg ulei
  • 3 căni făină
  • 1 plic praf de copt
  • 4 lg cacao
  • 1 lg scorțișoară măcinată
  • un praf de sare
  • un borcan mic cu mere puse pt prăjituri
Portii: 24
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu mere (de post):

Apa, zahărul si zahărul vanilat se amestecă bine până ce acesta se topește. Se adaugă uleiul si merele razalite din borcan. Restul ingredientelor se amestecă împreună apoi se toarnă peste apa cu mere. Se omogenizează bine după care se rastoarna intr-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se dă la cuptor la 180 de grade și se lasă până trece testul scobitorii (în jur de 35-40 de minute). Se scoate din cuptor, se lasă la răcit apoi se servește.


Poftă bună!

 

TIPS-URI

1

Dacă se folosesc mere proaspete, se dau pe răzătoarea mare și eventual se mai adaugă zahăr in compozitie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu mere (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

dantes 1

19.12.2015, 07:53

Delicioasa!

aia 1

09.08.2017, 15:30

'un borcan mic' adica cam cit de mic?
sau mere rase: cite mere?
?

mirela0911 1

09.08.2017, 16:38

Aia, un borcan de 380 g sau 4-5 mere, in functie de cat de mari sau mici sunt merele! Multumesc pt vizita!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rosii umplute cu friptura

de Lau 9

ieri la 20:57

Tort cu lemon curd

de Lau 9

ieri la 20:36

Chec din galbenusuri

de Lau 9

ieri la 20:11

Lemon curd

de Lau 9

ieri la 19:56

RETETA RECOMANDATA
Tavalita de post