Negresa de post 2

de robert_badica in Prajituri, 20 Dec 2014 | 2988 vizualizari

 

Aceasta negresa am vazut-o la Jamila,am vazut ce frumos este crescuta,si am testat-o si eu!Reteta este fara gem ,dar tot umeda si pufoasa iese!Perfecta pentru cei care tin post! :)

 

INGREDIENTE

  • 420 gr. faina
  • 120 ml. ulei
  • 60 gr. cacao
  • 300 gr. zahar tos
  • 500 ml. apa
  • 2 lingurite rase bicarbonat de sodiu
  • o lingura cu otet
  • un praf de sare
  • esenta de rom
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post 2:

Faina se pune intr-un bol impreuna,cu zaharul,praful de sare,bicarbonatul de sodiu si cacaoa.Se amesteca bine,pana ce sunt perfect omogenizate.Peste acestea se adauga apa,uleiul,otetul si esenta de rom.Amestecam iarasi bine de tot.Dupa ce sunt incorporate toate ingredientele,fara a se mai ivi niciun cocolos,trebuie sa obtinem o compozitie care curge usor de pe spatula de silicon.Turnam amestecul intr-o tava tapetata cu foaie de copt,sau unsa cu ulei si apoi faina(eu asa am procedat :) ).Dam la cuptor la 175 de grade celsius timp de 30-35 de minute.Soatem negresa de la cuptor si o lasam sa se raceasca complet,pentru a o putea portiona.Se pudreaza cu zahar!

 

TIPS-URI

1

O puteti glazura cu gem sau cu o glazura preferata de voi etc.

2

La cuptorul pe gaz trebuie tinuta ceva mai mult,cca. 40-45 minute la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post 2" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

20.12.2014, 23:43

Foarte buna!

robert_badica 1

21.12.2014, 09:30

mirela0911 1

21.12.2014, 09:35

Foarte buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura negresa de post