Negresa cu branza de vaci

de gaby_duceag in Prajituri, 15 Mar 2015 | 3952 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr unt
  • 200 gr ciocolata cu lapte
  • 30 ml lapte
  • o lingura cacao
  • 100 gr zahar
  • 5 oua
  • 200 gr faina
  • un plic praf de copt
  • un vf. cutit sare
  • esenta de rom
  • Crema de branza
  • 300 gr branza de vaci (uscata)
  • 3 linguri zahar
  • o lingura smantana
  • un ou
  • o lingura gris
  • coaja rasa de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu branza de vaci:

Mixeaza spuma untul impreuna cu zaharul pudra.


Ciocolata topeste-o impreuna cu laptele si cacaua intr-un ibric, apoi raceste-o bine si adaug-o peste unt.


Mixeaza doua minute apoi adauga ouale, unul cate unul, si mixeaza dupa fiecare.


La final adauga faina amestecata cu praful de copt, o lingurita esenta de rom si sarea si omogenizeaza usor.


Pregateste o tava de aprox 20/25 cm, tapeteaz-o cu hartie pentru copt si toarna compozitia.


Pune intr-un bol branza de vaci, oul, zaharul si smantana, coaja rasa de lamaie , baga blenderul si paseaza doua minute.Adauga grisul si omogenizeaza.


Ia din compozitia de branza , lingura cu lingura, si pune in tava peste compozitia cu ciocolata.


Cu ajutorul unei furculite da prajiturii un aspect marmorat incorporand partial cele doua compozitii.


Baga tava in cuptoul preincalzit si coace prajitura la foc mic pana trece testul cu scobitoarea.


Cand s-a racit portioneaz-o in cuburi.Piticul meu a mancat din start 5 bucati


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

monik80 1

16.03.2015, 08:04

anca_rm 1

16.03.2015, 10:30

ce bine arata sigur e un deliciu

Panacris 1

02.08.2015, 10:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Negrese