Negresa

de Andreea Baraboi in Dulciuri, 13 Feb 2015 | 1212 vizualizari

 

Ehh, dupa ceva timp revin si eu cu o reteta , nu ca nu as avea retete de postat , am un folder plin cu retetele preparate pana acum ,dar serviciul in rapeste foarte mult timp ca sa mai pot sta sa postez, dar va urmaresc mereu sa fiu la zi cu noi retete .
Weekendul acesta NEGRESA e desertul favorit cerut de familie,
Va urez o seara frumoasa si un weekend placut !!!!!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 4 cani faina
  • 1 cana ulei
  • 2 cani lapte
  • 1 cana jumate zahar
  • 6 linguri dulceata
  • 4 linguri cacao
  • 1 praf copt
  • zahar pudra pt decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Intr-un vas batem ouale cu zaharul pana ce acesta se dubleaza, adaugam uleiul si continuom sa batem bine cu mixerul la viteza mica, adaugam laptele, si apoi faina treptat.


Odata incorporata faina in compozitie adaugam cacaoa si cele 6 linguri de dulceata .Amestecam bine si la sfarsit adaugam praful de copt.


Intr-un vas uns cu unt am adaugat compozitia si am dat-o la cuptor preincalzit pana ce aceasta s-a copt,


Am facut testul cu scobitoarea .


Se lasa la rece si se pudreaza cu zahar vanilat .


Pofta buna !!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Panacris 1

14.02.2015, 08:44

mirela0911 1

14.02.2015, 16:54

Buna!

Rocsi 1

14.02.2015, 21:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa cu zdrente

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu crema de vanilie