Panna Cotta " Pasiune"

de RuxyRux in Dulciuri, 18 Noi 2010 | 3184 vizualizari

 

Un desert ce iti incanta simturile...cu pasiune!

 

INGREDIENTE

  • 1 pliculet gelatina pudra
  • 60 ml lapte rece
  • 540 ml frisca lichida
  • 60 gr zahar pudra
  • 1 esenta vanilie  
  • pentru sos:
  • 1 rodie
  • 3 buc.fructul pasiunii
  • sucul de la doua portocale
  • seminte de rodie pentru decor
  • vanilie
  • 3 -4 linguri zahar brun
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna Cotta " Pasiune":

1. Ungeti cu unt 4 cupe in care veti face panna cotta


2. Amestecati gelatina cu laptele lasati 5 minute sa se dizolve bine


3. Intre timp, amestecati frisca lichida cu zaharul pudra si puneti pe foc la incalzit... Atentie!...Nu aduceti in punctul de fierbere...e suficient sa incalziti bine, sa amestecati si sa dizolvati bine zaharul. Adaugati vanilia, apoi gelatina . Turnati in cupe si dati doua ore la frigider.


Sosul:


Sucul de portocale se pune pe foc intr-un ibric, se adauga si cel de rodie, zaharul, vanilia si se incalzeste usor astfel incat sa dizolvati zaharul. Adaugati fructul pasiunii. Luati de pe foc( nu fierbeti). Ornati panna cotta cu seminte de rodii si turnati sosul dupa dorinta!


Si...aveti grija...acest desert creeaza dependenta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Panna Cotta " Pasiune"" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

RuxyRux 1

19.11.2010, 19:26

epurasha2bb 1

20.11.2010, 16:50

superb!5f!

monik80 1

20.03.2015, 19:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Oua turcesti cu unt brun si spanac
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Baclava greceasca